Zvanično: Srđan Babić otišao iz Zvezde

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.08.20. | 14:02

Portugalci potvrdili transfer

MOZZART Sport je prošlog četvrtka ekskluzivno najavio, a Portugalci danas i zvanično potvrdili: Srđan Babić je potpisao za Famalikao.

Portugalski klub je danas objavio da je potpisao saradnju sa Babićem na godinu dana. U pitanju je pozajmica do kraja sezone, s tim što će Famalikao imati opciju da srpskog štopera otkupi narednog leta po ceni od 1.100.000 evra. Famalikao će plaćati i celu visinu Babićevog ugovora iz Zvezde do sledećeg leta.

Izabrane vesti

On dolazi kao preko potrebno pojačanje u štopersku liniju portugalskog prvoligaša. Standardni štoperi iz prošle sezone su napustili klub pošto su im istekle pozajmice. Roderik Miranda se vratio u Vulverhempton, a Nehuen Perez u Atletiko Madrid. U klubu očekuju da Babić poput njih dvojice iskoristi šansu i napreduje u karijeri.

Famalikao je prošle sezone bio jedno od najprijatnijih iznenađenja lige, a filozofija kluba je razvoj mladih igrača i pozajmljivanje talentovanih igrača koji nisu u prvom planu u svojim klubovima. Tako su prošle sezone lansirali Uroša Račića koji se posle uspešne sezone vratio u Valensiju. Ovog leta su pre Babića doveli još jednog srpskog fudbalera pošto su potpisali ugovor sa vezistom Andrijom Lukovićem.

Babić je u Crvenoj zvezdi proveo tri sezone i osvojio tri titule prvaka Srbije. U crveno-belom dresu je u tom periodu ukupno odigrao 79 mečeva u svim takmičenjima. 


tagovi

Srđan BabićLetnji prelazni rok 2020Famalikao

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara