Severna tribina (©Starsport)
Severna tribina (©Starsport)

Zvezda časti navijače: Širom otvorene kapije za prolećnu premijeru

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.02.24. | 13:46

Besplatan ulaz za meč sa Voždovcem

Još od utakmice sa Mančester Sitijem u Ligi šampiona nijedan meč Crvena zvezda nije odigrala na stadionu “Rajko Mitić”, zimska pauza bliži se kraju, crveno-beli će na startu prolećnog dela Mozzart Bet Superlige biti domaćini, a odgovorni u srpskom šampionu doneli su odluku da ulaz bude – slobodan.

Iz kluba su odlučili da počaste navijače. Kapije će širom biti otvorene za prvi meč u nastavku prvenstva, ulaz za subotnji meč sa Voždovcem (16.30) biće besplatan. A, to će biti i prilika navijačima da pozdrave Vladana Milojevića.

Izabrane vesti

Najvatreniji navijači su već izdali saopštenje, očekuju da severna tribina bude ispunjena i najavili su spektakl kakav do sada nije viđen na ovim prostorima. Duel sa Voždovcem će za crveno-beli biti prvi u šampionatu još od druge polovine decembra kada su poraženi od Partizana i na taj način prepustili lidersku poziciju večitom rivalu.

U međuvremenu je Vladan Milojević nasledio Baraka Bahara, a Crvena zvezda je odradila pripreme na Kipru i upisala pet pobeda iz isto toliko utakmica. Na proleće će pokušati da pod komandom povratnika na klupu dođe do sedme uzastopne titule u Srbiji.



tagovi

FK Crvena zvezdafk voždovacMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara