©Starsport
©Starsport

Zvezda odbila 1.500.000 evra za Kangvu

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.01.24. | 14:12

Baltika želi vezistu, ali ponudom nije zadovoljila apetite crveno-belih

Fudbaleri Crvene zvezde su ove zime na radaru brojnih klubova, u prvom planu na fudbalskoj pijaci su mahom biseri iz crveno-bele škole, međutim očigledno da interesovanje ne izostaje ni za druge članove šampiona Srbije.

Kako navodi Sport Klub, Baltika je pokazala interesovanje za Kingsa Kangvu, ali je inicijalna ponuda odbojena. Prema navodima istog izvora član Premijer lige Rusije je za Zambijca pokazao spremnost da plati 1.500.000 evra za slobodu veziste, ali je na istu dobio negativan odgovor s obzirom na to da je istu sumu Zvezda izdvojila za njegov dolazak.

Izabrane vesti

Podsetimo, Kangva je u Ljutice Bogdana stigao leta 2022. godine kada su crveno-beli Arsenalu iz Tule platili upravo 1.500.000 evra.

Osim želje da profitiraju na prodaji centralnog veziste, logično je da u redovima šampiona Srbije nemaju nameru da trenutno razmatraju ponude za Kangvu i da žele da sačekaju da se završi Kup afričkih nacija na kojem je reprezentativac Zambije već upisao jedan pogodak.

Usled velike konkurencije na sredini terena centralni vezista je tokom jeseni imao ograničenu minutažu te je odigrao 11 utakmica, a pre Baltike je za njega interesovanje pokazao i Rostov.



tagovi

Kings KangvaFK Crvena zvezdaBaltika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara