""
""

Zvezda puni magacin: Potpisao levonogi vezista visok skoro dva metra

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.08.17. | 16:06

Omladinska škola Crvene zvezde dobila dva ozbiljna pojačanja

Dovođenje najtalentovanijih igrača iz Srbije biće jedan od prioritetnih zadataka Crvene zvezde u predstojećem periodu, naglasio je pre par dana generalni direktor kluba Zvezdan Terzić! Uostalom prodajom talentovanih igrača srpski vicešampion je finansijski prodisao. Nedavno su braća Ilić prodata Mančester Sitiju za pet miliona evra, čeka se veliki bum Dejana Joveljića, Veljka Nikolića, Juga Stanojeva i Slađana Rakića.

Dakle, velika su očekivanja od igrača rođenih 1999. godine. Međutim, uporedo sa tim odgovorni sa Marakane su nastavili da pune magacin kvalitetnom robom. Ugovore sa Crvenom zvezdom danas su potpisali momci rođeni 2002. godine Milomir Čvorić i Pavle Tosković, saznaje MOZZART Sport.

Izabrane vesti

Reč je o reprezentavcima zemlje, a dobri poznavaoci fudbalskih prilika mnogo očekuju od Milomira Čvorića koji je stigao u Ljutice Bogdana iz OFK Beograda. Vrlo atipičan zadnji vezni, visok 197 centimetara...Ima i odličan udarac levom nogom. Veruju na Marakani da će Čvorić napredovati na Marakani, baš kao i Pavle Tosković. I za nekoliko godina zakucati na vrata prvog tima.

Tosković u Crvenu zvezdu stiže iz Kikera. Igra na poziciji ofanzivnog veznog.

Tu neće biti kraj ovoletošnjim pojačanjima kada je reč o omladinskoj školi Crvene zvezde. Očekuje se da naredne sedmice ugovore sa klubom sa Marakane potpiše i nekoliko talentovanih dečaka rođenih 2001. godine.

(Foto Star Sport)

 

 


tagovi

Zvezdan TerzićEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara