ZVEZDA - TIM ZA KOPENHAGEN: Milojević ostao bez izbora! Traži se brzina za drugo poluvreme

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.08.19. | 19:50

Čekaće se Veljko Simić ili Žander kao potencijalna iznenađenja

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Kopenhagena)

Iznenađenja prosto ne može da bude. Povrede Milana Pavkova i Mohameda El Fardu Bena ostavile su Vladana Milojevića bez velike mogućnosti da napravi trenerski manevar i iznenadi iskusnog Stalea Solbakena.

Izabrane vesti

Dok su se zagrevali na travi Parken stadiona, adaptirajući se na nešto lošiju travu u glavnom gradu Danske, igrači Crvene zvezde su sasvim sigurno znali ko će početi sutrašnji meč. Revanš sa Kopenhagenom otvoriće identičan tim kao u Beogradu, uz jednu bitnu razliku - umesto Milana Pavkova u špicu će igrati Ričmond Boaći.

Milojević iz Kopenhagena: Hoću mušku utakmicu, neću alibi

Dakle, ponovo ćemo videti identičnu trojku u ofanzivnom delu manevra - Vukanović, Marin i Mirko Ivanić. Upravo su pomenuti aduti Vladana Milojevića uz Dušana Jovančića držali ključeve igre srpskog šampiona u prvom poluvremenu beogradskkog duela. I to je izgledalo više nego dobro. Zvezda se u tom intervalu pitala o svemu.

Sigurni smo da se Vladan Milojević nada sličnom scenariju, verovatno i vodećem golu koji bi morem napunio uši domaćinima. Zvezda bi u tom slučaju imala kontrolu, bila bi rasterećna, i mogla bi ponovo da „čeka“.

Tu dolazimo do onoga što navijače Crvene zvezde najviše zanima. Posle dve prinudne izmene na Marakani, Vladan Milojević je ostao bez mogućnosti da ekipi ubrziga brzinu. A bilo je mnogo prostora na polovini danskog šampiona.

Zato bi veliku ulogu u sutrašnjem meču, posebno ako Crvena zvezda bude povela, trebalo da imaju Veljko Simić ili Brazilac Žander. Nekadašnji bek Pafosa je bio neodlučan u situaciji koja je prethodila penalu za goste, ali je bio aktivan na suparničkoj polovini. Moguće je da će ga Milojević koristiti i kao levo krilo - ako situacija bude takva. Opet, brzinu može da donese i Veljko Simić. Iako nije u idealnom momentu nekadašnji igrač Bazela bi mogao da bude tajni adut, neko ko će na širokom prostoru biti stalna opcija Marku Marinu.

►►► CRVENA ZVEZDA ULAZI U LIGU ŠAMPIONA - KVOTA 5,00

Meč u glavnom gradu Danske, kao poslednji član manevra počeće i Španac Hoze Kanjas. Od njega se očekuje da napravi iskorak, a vezni red dodatno može da napuni agresijom novajlija iz Rada Njegoš Petrović. Isto je ozbiljna opcija ako bude Crvena zvezda imala rezultat.

Foto: MN press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara