Zvezdaši na proslavi titule pomažu Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.05.23. | 18:19

Deo sredstava od kupovine barjaka ide u humanitarne svrhe

Proslava 34. šampionske titule Crvene zvezde protiv Novog Pazara 28. maja od 19 časova imaće i svoj humanitarni karakter, pošto će deo sredstava od prodaje barjaka biti uplaćen Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

Marakana će tog dana imati poseban kolorit, tribine će biti preplavljene barjacima koji se mogu kupiti u "Red Star šopu", kao i na štandovima oko stadiona, a cena je 500 dinara.

Izabrane vesti

"Pozivamo sve navijače Crvene zvezde da obezbede svoj barjak, kako bi bili deo proslave šeste uzastopne titule u režiji našeg kluba. Barjaci koji će se prodavati po ceni od 500 dinara, izrađeni su po motivima našeg kluba i uvereni smo da predstavljaju neizostavan rekvizit svakog zvezdaša u ličnoj kolekciji. Naš klub inspirisan šampionskom fotografijom iz sezone 1976/77, želi da ponovo, kao i prošle godine, napravi ambijent za pamćenje", stoji na sajtu Crvene zvezde.

Barjaci se prodaju u Red star Šopu sve do 28. maja kada će se odigrati utakmica, a tada će se na prilazima ka stadionu postaviti Zvezdini punktovi gde će svi moći da kupe barjak.


tagovi

Delije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara