Komentari na vest

Zvezdini rezervisti iskoristili šansu: Dva gola Nemanje Motike (VIDEO)

P

Podrska za Ohija

pre gotovo 2 godine

OHI JE "REZERVISTA" A 200% BOLJI I JACI SPIC OD PESICA,BENA I PAVKOVA,TO NEMA NIGDE OSIM KOD NAS U KLUBU!
Х

Ххх

pre gotovo 2 godine

Лако је са туђим(народним/нашим) парама…
P

Pms

pre gotovo 2 godine

Ne budi smesan
9

951357

pre gotovo 2 godine

Bravo za motiku od 3 miliona evra, dao je gol u prijateljskoj bravooooo ispaltio je svih 3 miliona :)
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Nije 3, 93 miliona smo ga platili. I opet cemo cisto zbog vas grobara)))
7

7

pre gotovo 2 godine

Miliona
G

Gost 126 mb

pre gotovo 2 godine

Najveći je štos kada sam pročitao da je Ben prilikom jednog postignutog gola čprobio po desnoj sgtrani! A-ha-ha-ha! Taj nikada u životu nije rešio situaciju "1 na1"! Videomsam na snimku, Ben je samo vodio loptu, niko ga nije napadao i samo je zavrnuo sa pozicije krila u kazneni prostor! Bena na pozajmicu!
M

Mardi

pre gotovo 2 godine

A tebi zabrana da pratis fudbal
G

Grmi

pre gotovo 2 godine

Motiku treba poslati u neki jaci klub u srbiji ne graficar nego radnicki npr da igra makar 1 u evropi utakmicu... pa ce se videti ko je i sta plasim se da zbog toga sto ga deki ne pusta da igra ode negde drugde a i ovaj prelazni rok je nesto mnogo jak barem sledeca 2 ne kupovati igrace jer si dao za mlade neke dosta a i ima ih dosta lucic,mustafa,motika,mitrovic,ovaj sane ako dodje radulovic,stankovic,stanic,erakovic skoro ceo tim a ima ih jos nema prodaje nema kupovine matori su tu do penzije posle nasledjuju postepeno mladi
T

Tralala

pre gotovo 2 godine

Valja Motiku dati u Njemačku na pozajmicu i staviti visoku cijenu ako je iko zainteresovan.Teško će se on prilagoditi na srpski fudbal.Dragović je drugo,on je prekaljeni vuk.Imam osjećaj da će se i sa ovim zadnjim novajlijom (iz Kanade) ista stvar dogoditi.
@

@Tralala

pre gotovo 2 godine

Taj novajlija je vec par godina u nasoj ligi, svi vi imate neki osecaj strucnjaci.
Đ

Đukin fan

pre gotovo 2 godine

Odreda su svi igrači dovedeni da bi igrali.No izvesno da u trening utakmicama ovog tipa,tesko da se nametnu,izvesno rastu rizici od povreda.Trebao je sportski sektor duplo vise pripremnih utakmica na pripremama da napravi,brži prelazni rok i homogenizuje roster od 22-24 igraca.To što su Motika,Leković bili u onoj primasaj selekciji,nista ne menja jer izvesno u ovoj strukturi ekipe nemaju mesta,cela sezona im je out,Stanković na beku u nasoj ligi,bez derbija moze sa se bori,i to je od mladih bonusa.Sad kad je i Mitrović tu ako Eraković slucajno ostane,mogu ovi ostali protiv Mladosti,Koiubare il Javora u zadnjih 15 min.ako bude,gotov rezultat da se rastrce malo.Ovo konstantno vraćanje bivših igrača a sve vreme igru nosi 5 sezona 5-6 istih pojacani Kataiem(isto povratnik)j pogotkom Dragovićem,uz gomilanje bonusa ne donosi nista podmlađivanju...Zbog visokih očekivanja rezultatski klub,jednostavno igra na ziher,tu mladi realno nemaju prostora...Jedino poneko na foru s 3 utakmuce ko Marko Lazetić da donese prihod od prodaje.Ništa drugo.
V

Vidoviti

pre gotovo 2 godine

Liga b timova je postojala...zavrsila se tako Sto je svake nedelje bilo vise odlozenih nego odigranih utakmica,po meni u23 sa po 3 max igraca koji su stariji je top,za one koje izlaze iz povreda koji se uklapaju.... samo treba para Malo fss da se otvori za gostovanja terene itd
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Pa mogu i tu ligu da spinzorisu neki. Isto kao sto se sada Mozzart zove, može ta biti lupam Ping Pong u23 superliga..
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Iskreno (projekat je propao secam se) jer kosta dosta i nasi ligasi to ne mogu da pokriju. Ali Zvezda i Partizan mogu da ubace B timove u drugu ligu (jeftinije nego da se olako odricu igraca ili drze na tribinama) bez mogucnosti ulazka u veci rang ili ispadanja... cisto da se pika lopta a i podigne kvalitet lige.
T

Tajvanski sindrom

pre gotovo 2 godine

Oteraj to, stigo nam je Šiljo Pešić a uskoro stiže i patak Dača iz Švajcarske druge lige. Daleki rodjak utovljenog Diona.
M

Milutin 2

pre gotovo 2 godine

Nije Šiljo, nego Šilja Pešić.
m

mareeeeeeeee

pre gotovo 2 godine

Ovo je odlicno, svake sedmice jedna utakmica bilo bi dobro kada bi bila i liga rezervi, ovo mnogo znaci igracima koji greju klupu i dobijaju slabo sansu
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

Bila je vec ideja ranije. Neisplativo je za ostale klubove koji jedva krpe kraj sa krajem, i niko nema toliko igraca koji ne igraju zvanicne utakmice, kao zvezda.
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

PODRŠKA ZA OHIJA. PRAVDA ZA OHIJA.
P

Princ

pre gotovo 2 godine

Momci iz Jedinstva svaka cast za to sto vole fudbal al ne mogu da stoje na nogama , pod hitni napraviti ligu za rezerviste / igrace koji nisu igrali kao u PL
l

lol12

pre gotovo 2 godine

10 klubova u ligi nemaju ni za prvi tim dovoljno kvalitetnih igraca a kamoli jos da igraju sa minimum 11 rezervnih tu ligu B timova.Kad nasi timovi budu imali budzete i fond igraca kao u PL tad nek se uvede i ta liga.Sto mislis da je B tim Kolubare (svi rezervisti koji ne igraju SL) nesto bolji od ovakvih ekipa poput Jedinstva?Manje-vise sve je to isto.A i ljudi vi stvarno mislite da je ovde bitan rezultat i protivnik i da je ovo neko veliko dokazivanje treneru?Ovo je cisto da imaju utakmice u nogama i da budu spremni kad treba uletiti a ne da ih hvataju grcevi.Stankovic vidi na treningu ko ce igrati a ko nece i tesko da ce prijateljske ne znam protiv koga da budu to da promene.
M

Mora se

pre gotovo 2 godine

Organizovati utakmica svaki drugi dan,gde da igra 3000 igraca dovedenih u sponzorusu..
9

969555

pre gotovo 2 godine

I svi se redaju na partizanki