Anđušić: Nije bilo potcenjivanja

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.02.24. | 22:37

Utisci posle pobede u četvrtfinalu Mozzart Kupa Radivoja Koraća

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Niša)

Najiščekivaniji meč četvrtfinala Mozzart Kupa Radivoja Koraća bio je bez ikakve dileme susret Partizana i Hercegovca iz Gajdobre. Ne jer se očekivala neka neizvesna utakmica, već zbog činjenice da je Hercegovac iznenadio sve što je uopšte došao do Niša. Čak su odigrali i sjajan meč u prvih 20 minuta čega su bili svesni i igrači crno-belih koji će u petak igrati protiv Vojvodine u polufinalu.

Izabrane vesti

"Čestitam ekipi Gajdobre na dobroj utakmici, zaslužili su da uživaju u ambijentu, za nas bitna pobeda. Sada sledi nova već u petak, igramo tri puta u tri dana. Neće biti lako protiv Vojvodine. Pratili smo ih, lepo sastavljen tim. Igraju dobru košarku što su pokazali protiv Mege. Niko nije očekivao da tako lako dođu do pobede", rekao je Danilo Anđušić posle meča.

Prokomentrisao je i sam tok utakmice protiv Hercegovca koji se nije predavao, čak je imao i prednost u nekoliko navrata tokom prve deonice.

"Znamo da su svi maksimalno motivisani protiv nas, u takvim situacijama ekipe pružaju više nego što mogu. Očekivali smo da će igrati čvrsto, a kasnije smo iskontrolisali igru, a to treba da bude recept i za Vojvodinu. Nije bilo potvcenjivanja iako je razlika u kvalitetu evidentna. Dešvalo nam se par puta ove sezone da izgubimo neke mečeve koje nismo smeli".

Upitan je šta treba da se popravi za meč protiv Vojvodine koja je savladala Megu.

"Možda bolji protok lopte nego u prvom poluvremenu. Kasnije je išlo mnogo bolje, mislim da treba sutra da uđemo jako. Da delimo lopte, da trčimo kako bismo došli do lakih poeni".

Sa medijima je posle meča pričao i igrač Hercegovca iz Gajdobre, Nikola Gaćeša.

"Imali smo veliku želju da dođemo ovde, da ostavimo srce na terenu. Pružili smo sve od sebe posebno zbog publike. Veliki broj ljudi iz Gajdobre su došli večeras na meč, nismo to očekivali, ali su nam dali motiv više kada smo ih videli. Igrali smo realno koliko su nam oni dozvolili. Nismo hteli da nas dvorana pojede i mislim da smo u tome uspeli", rekao je Gaćeša.

Nastavio je u istom tonu.

"Velika stvar za nas je ovaj Kup i meč protiv Partizana. Videli smo večeras razliku u kvalitetu, posebno mladi igrači koji su videli kakav je kontakt, kako to izgleda kada igraš protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi".

Otkrio je i šta im je trener rekao.

"Pre utakmice da ostanemo hladne glave u čitavoj frci, a na kraju je mogao da bude ponosan na jedan veći deo utakmice", dodao je Gaćeša.


tagovi

KK PartizanKK Hercegovac GajdobraDanilo Anđušić

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara