Ergin Ataman (© MN Press)
Ergin Ataman (© MN Press)

Ataman hospitalizovan, Efes izgubio od Bujukčekmečea

Vreme čitanja: 1min | ned. 19.03.23. | 16:24

Bilo mu je loše još na meču protiv Partizana

Nastavljaju se poteškoće za Anadolu Efes. Ekipa je upisala još jedan poraz, sada u nacionalnom šampionatu pošto je Bujukčekmeče slavio u neizvesnoj završnici (98:97), a čitav meč je protekao bez Ergina Atamana. Njemu se stanje prethodnih dana pogoršalo zbog čega je hospitalizovan, a dobio je dijagnozu upale pluća.

Iz kluba su istakli da je Ataman imao problema još na meču sa Partizan Mozzart Betom kada je tim Željka Obradovića slavio.

Izabrane vesti

Posle utakmice simptomi su se pogoršali, a savetovano mu je da ostane u bolnici. Sada je pod znakom pitanja i za meč protiv Albe iz Berlina.

"Naš glavni trener Ergin Ataman je početkom nedelje imao respiratornu infekciju, ali je koristio lekove usled intenzivnog takmičarskog tempa koji je u sedmici za nama očekivao Anadolu Efes. Usled pogoršanja simptoma u četvrtak uveče, trener Ataman je bio na kontroli u petak ujutru, posle čega mu je data dijagnoza upale pluća. Lečenje gospodina Atamana će se nastaviti u bolnici. Trener dobro reaguje na trenutnu terapiju, a narednu kontrolu će imati u utorak. Želimo gospodinu Atamanu brz oporavak“, stoji u zvaničnom saopštenju kluba za medije.

Što se tiče same utakmice, rešena je u samom finišu, a heroj je Džordan Kroford.



tagovi

Ergin AtamanAnadolu Efes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara