Komentari na vest

Totenhem nije veliki klub... To mu je (i navijačima) otvoreno poručio njegov razočarani trener

M

Mileeo

pre 2 meseca

Ajde grk ne patetiši ,šta bi promenilo to da si uzeo bod ,eto da si uzeo bod po tvojoj priči totenhem bi osvojio sve , doveo si klub u takvu situaciju da im bod ne znači ništa i ljutiš se na navijače kad postanu toga svesni
K

Klasičan.Versaći

pre 2 meseca

Mogu da simpatišem neki strani klub zbog igre i organizacije. To znači da simpatišem Siti zbog igre. U životu ne bih navijao kao botina za jednu te istu ekipu iz bilo koje strane države.
K

Kojaaaaaa

pre 2 meseca

Je igra sitija izvini? Uložili 3 milijarde da bi igrali losu kopiju onoga sto je barsa igrala pre nekih 15 godina, dave loptu ubijaju utakmicu svaki drugi pas ide nazad i neko to zove fudbalom
B

Barnkoni84

pre 2 meseca

Dobar deo Totemhemovih navijača se nadao da će njihov klub izgubiti od Mančester Sitija kako titulu ne bi osvojio najveći rival Arsenal. Da komšiji crne karva, izgleda da nije to samo kod Srba ima toga i u Engleza.😁
G

GORPSTAS

pre 2 meseca

Rekli ti u kafiću za Totenhem ove navijače?
L

Ledeni

pre 2 meseca

Mora se priznati da je Siti stvarno najbolji tim u ligi, ali oni to nikada ne bi bili bez arapskih para i fantomskih sponzora. Radi njih su unistene generacije drugih timova koji su stvarali sampionske timove na pravi nacin, a propali zbog sitija. Da nema sitija za ovu deceniju sigurno bar 2 titule vise bi osvojio Liverpul, Junajted bar 1, Arsenal 2 pa mozda i cak jednu Totenhem.
S

Scaloneta

pre 2 meseca

E baš mi je žao tih prirodnih i organskih ekipa poput Junajteda, Liverpula i Arsenala sa sve njihovim američkim vlasnicima, ubogom sirotinjom koja sve radi strogo po propisima (kao što je i Abramovič radio sve po propisima do ruske intervencije u Ukrajini). Da Siti drže amerikanci a ne arapi, ne bi bilo nikakvih optužbi i to je svima jasno jer je politika ušla u sve na ovom svetu. Dok su UAE na strani zapadnog sveta neće se ništa desiti, ako slučajno pomisle da se okrenu ka Rusiji i Kini, biće im uskraćeni biznisi medju kojima je i Siti Grupa, postaće odjednom zaostali islamski fundametalisti, pa i divljaci i šta sve ne. Nema to nikakve veze sa računovodstvom i FFP pravilima, ili si uz njih ili nisi, ako jesi sve ti je dozvoljeno, ako nisi, iz fioke će se izvaditi neke optužbe i izbaciće te iz posla kao što su i Abramoviča. Onda će organski klubovi sa američkim vlasnicima da dobiju nazad svoju igračku i da glume veličinu.
L

Ledeni

pre 2 meseca

@Scaloneta, jedna je stvar rasti organski a druga stvar je instant. Arapi, ameri, rusi i ostalo je nebitno ko je vlasnik. Ovi navedeni klubovi su stvarani decenijama i nisu postigli svoj uspeh preko noci kao Siti i Celsi. Oni su postepeno rasli do ovog nivoa, njihovog brenda, sponzora, akademija...itd. Roman je prvi koji otvorio pandorinu kutiju i koji je unistio fudbal totalno sa svojim kupovinama i nerealnim ugovorima i transferima. Siti je samo jos vise nabudzena verzija svega toga.
S

Scaloneta

pre 2 meseca

@Ledeni da jeste ali ne može Siti sada da se vrati 50-70 godina u nazad i da posluje sada po pravilima po kojima su poslovali klubovi iz tog perioda i da prolazi sve te korake da bi za 50 godina neko rekao "eee oni su porasli organski". To vreme je prošlo. Arapi su preuzeli klub sada kada važe neka druga pravila i stvorili su moćan klub po tim pravilima. Bilo bi glupo i neozbiljno da se trkaju sa moćnim klubovima nekom praksom Liverpula i Junajteda iz 60-70-80tih.. A ako gledamo tako kako ti gledaš, pa onda hajde da se ne pojavi više nijedan klub, ovi što imaju sada istoriju da se tu zaključa sve i da samo oni igraju za trofej, a ostalima mrvice.
@

@scaloneta

pre 2 meseca

Zato City čeka suđenje zbog 115 prekršenih pravila, a Arsenal osuđuju i mrze likovi slicni tebi iako nisu prekrsili nikakvo pravilo i nemaju kroz citavu povijest neke rupe u zakonima vezanim za ugovore i FFP!
S

Scaloneta

pre 2 meseca

@@scaloneta zbog geopolitike, da ih vode ameri ne bi bilo 115 optužbi, sve bi bilo čisto kao kod ostalih ekipa koje vode ameri.
S

Sick

pre 2 meseca

Gde su bili ovakvi tekstovi o Zvezdi i namernom puštanju Efesa i tome što su njeni navijači navijali protiv svog kluba? Jel tad izašao tekst, Zvezda je mali klub?
N

Ne ne

pre 2 meseca

Nije fora u puštanju samo. Zvezda je veliki klub na tvoju žalost.
D

Dexaman

pre 2 meseca

Ovaj čovek će doneti Totenhemu trofej u skorijoj budućnosti, samo ako ga budu pustili da radi...Svaka čast!
D

DidierDrogba11

pre 2 meseca

Nije ni Arsenal, kao da je Totenhem kriv što Arsenal nikad nije i neće osvojiti ništa značajno. Imali su šansu, gubili kad je najviše trebalo. U LŠ ispali od nikad goreg Bajerna, i to lagano. Arsenal je tim u rangu Totenhema, čak mislim da je Totenhem uz par pojačanja perspektivniji.
V

Vudi

pre 2 meseca

Ne navijam ni za jedne sli Arsenal je mngoooo veći kkub.
9

999

pre 2 meseca

23 boda razlike izmedju timova istog ranga.. Hmmm, kakav strucnjak u pm🤦‍♀️ onda po tvojoj logici Celzi i Luton su timovi istog ranga, mada je Luton vjerovatno zdraviji i postovaniji klub. Nije perspektivniji, jer niko kroz njih ne pere pare vec 20 godina, ali dobro.
H

Henrii

pre 2 meseca

Anri je sve rekao onom legendarnom rečenicom, kad je Arsenal osvojio titulu na Totenhemovom stadionu: "Slave nerešen rezultat, to govori o njihovim standardima". Ko se ne seća https://youtu.be/6sBisM49FHg?si=cacixIc6PUh8mIbP

CrniGrobar

pre 2 meseca

Znajuci to rivalstvo pre bi navijaci hteli da Totenhem ispadne iz lige nego da Arsenal osvoji. Steta malo za Arsenal najbolji su u ligi, ali nece osvojiti. Ne znam ni da li je Arsenal skoro digao trofej?
L

Lignjoslavov plankton

pre 2 meseca

Ko je bolan najbolji u ligi, kada, kako, šta su osvojili uopšte?
m

ma važi, da

pre 2 meseca

kao što je i Partizan u Srbiji, eto tako je najbolji
S

Scaloneta

pre 2 meseca

@Grobar Uzeo je Arsenal trofej letos, Komjuniti Šild. A u ligi od 38 kola govoriti da slabija ekipa uzima trofej je malo glupo, nije to Liga Šampiona gde u 2 utakmice može da se provuče neka slabija ekipa i gde sreća igra mnogo veću ulogu, 38 kola je veliki uzorak gde ipak na kraju osvoji najbolja ekipa. Siti je od poraza protiv Aston Vile početkom decembra ostvario skor 18-4-0.
L

Lineker

pre 2 meseca

Buhuhu. Za početak neka se junak potpiše na ovaj članak. Pa onda neka gleda u svoje dvorište. Sami se izborite za titulu.
B

Bon.Jovi_985

pre 2 meseca

Odakle je ovaj "novinar" došao do zaključka koji je naveo, živo me zanima? Enge je stranac i naravno da će to gledati kako gleda, ali da je Totenhem igrao loše ili pustio Siti je smešno. Što oni sami nisu pobedili Siti nego su parkirali autobus kao najgora seljačka ekipa? Tada su takvu igru novinari zvali "Artetina fudbalska klinika" gde nisu imali 3 šuta ka golu. Naravno da su svi pravi navijači Totenhema navijali da Siti pobedi... COYS
P

Pobesneli Maks

pre 2 meseca

@Bon Jovi A ti burazeru nisi stranac? Prisvajanje kulturnih odlika navijača iz sveta su potpuno besmisleni, jer niti mi imamo pravi uvid u ta rivalstva, niti ih stvarno osećamo, mrzimo rivale iz kurtoazije de fakto. Da se razumemo, nisam protiv navijanja i ljubavi za inostrani klub, naprotiv, ali mržnja najvećeg rivala, pretvarajući se da si iz Severnog Londona, te ne čini više navijačem Totenhema, sportski pozdrav i uzivaj malo u fudbalu, jer Ange je neviđena faca
Z

ZV

pre 2 meseca

Svi vi koji se zgrazavate nad tim da su navijaci hteli da izgube da Arsenal ne bi uzeo titulu bas i niste ozbiljni navijaci nekog kluba,nebitno kog. Sto rece komentator sinoc,citirajuci jednu navijacicu,pazi zensko, Totenhema - "Za 20 godina se niko nece secati koje smo evropsko takmicenje igrali,ali ce vecno da se pamti da smo im pomogli da osvoje titulu."
B

Bon.Jovi_985

pre 2 meseca

Ma to su fotelja navijači, kad počne Zadruga ili Igra sudbine to je to od fudbala... Rivalstvo upravo znači da razmišljaš srcem a ne logikom čak i kada je na tvoju štetu.
N

Nikola 1818

pre 2 meseca

Arsenal je titulu izgubio porazom od Vile kod kuce, znalo se da Siti nece nigde ispustiti bodove, ostaje zal jer nisu nijednom ove sezone izgubili od Sitija, ali sami su krivi za to sto su dozvolili da ne zavise sami od sebe.

Bojan Lordinho

pre 2 meseca

Dovedes trenera mentaliteta Gatuza a das mu podrsku navijaca Elche-a....Sve je za Totenhem normalno.
G

GOCE GOSTIVAR

pre 2 meseca

Totenhemu je bolje da igraju Ligu Evrope sledeće godine jer su procesu potpune obnove tima :RIŠARLISON, BISUMA, HOJBERG, LO SELSO, SKIP, SESENJON, HIL,..... odlaze iz kluba. Totenhem će sledeće godine biti bolji ali daleko je to od borbe sa Arsenalom i Sitijem, dugačak je taj proces........ Arsenal će biti prvak kada Gvardiola ode iz Sitija..... Junajted, Liverpul i Aston Vila sledeće godine sigurno neće biti u borbi za ligu šampiona.......
T

THFC 1882

pre 2 meseca

Za početak, nepristrasni članci su osnova ozbiljnog novinarstva. Činjenica je da Arsenal neće biti šampion i samo sebe mogu kriviti za to. Šta Petar i Miro viču sa tribina je potpuno nebitno.
i

isto koliko je nebitno

pre 2 meseca

Tvoje misljenje i to sto mislis da si pametan. Nikoga to ovde ne zzanima.
N

NESTO SLICNO

pre 2 meseca

,, kao sto navijacima Zvezde bilo drago da oni izgube od Efesa,samo da Partizan ne ode u plej in, ili top 10.Izvinjavam se sto na ovu temu pisem o kosarci, ali tadasnij komantari su rekli sve.
g

gunnersi

pre 2 meseca

Te dve situacije uopste ne mogu da se porede. Zvezdi mec sa Efesom apsolutno nista nije znacio, a Totenhemu bi bodovi u ovom mecu mogli doneti ligu sampiona. Ocigledno vise mrze Arsenal nego sto vole uspeh svog kluba i da igraju najelitnije takmicenje.
h

halo

pre 2 meseca

Hvala Bogu, i ista bi situacija bila i da su uloge obrnute, navijači assenala bi ga drage volje zabiberili Totenhemu da im sutra zatreba za titulu kao što bi i navijači partizana drage volje izgubili utakmicu ako to znači da Zvezda ostaje bez plej ofa. Ko god kaže da nije tako, sam sebe laže.
z

zasu

pre 2 meseca

Pa i grobari su navijali za efes, jer ako mora da od zvezde zavisimo bolje da nas nema.
N

Ne lupetaj

pre 2 meseca

@gunersi Kakvu Ligu Šampiona? Vili dovoljan bod u nedelju. Pred ovaj meč imali +5 bodova i +8 gol razliku
S

Siti Šampion

pre 2 meseca

Izgubio Arsenal titulu jer je zavisio od rezultata najvećeg rivala i sada ajmo pljuvati po Totenhamu, jer su oni krivi za to?! Odakle vama zaključak da je Postekoglu rekao da je Totenham mali klub, valjda samo vi znate. Da vas pitam nešto, kako bi bilo da je situacija bila obrnuta? Da li bi Arsenal izginuo da Totenham osvoji titulu? Kao Arsenalovi navijači ne bi slavili poraz samo da Spursi ne osvoje titulu? Tuga od novinarstva
I

IRON MAN

pre 2 meseca

Jeste mali klub. Po čemu je Totenhem veliki? U zadnjih 60 godina imaju samo nekoliko dobrih sezona dok ih je vodio Poketino, i to je to. Takođe ne mislim da je sinoc Totenhem pustio Siti, ali da su mogli više mogli su. Lepo je sve Postekoglu objasnio, sa ovakvim pristupom ništa uraditi neće. Imaju samo sreću što sledeće sezone po svemu sudeći sem Arsenala i Sitija niko od ostalih neće biti na vrhunskom nivou, možda nekog krene ali neće držati ritam do kraja sezone.

Marko Pavlovic

pre 2 meseca

Očekivano i potpuno zasluženo
R

Realno 2

pre 2 meseca

Ovim je ovaj klub pokazao koliko je mali. Klub koji je kroz istoriju večito bio i ostao u senci Arsenala. Zapravo mi nije jasno kako i jedan navijač Arsenala može ove gubitnike smatrati najvećim rivalom
R

Realno 3

pre 2 meseca

Večeras je Arsenal najveći gubitnik!
Đ

Đomla Trans

pre 2 meseca

Totenhem ima 3 osvojena evropska kupa, a Arsenal 1, jel to mali klub? Vecina titula koje je Arsenal osvojio su iz vremena kada su fucu pikali Moša i Tirke.
4

421

pre 2 meseca

Ne zanima me da li je Totenhemu ova utakmica znacila ili ne. Ali da navijaci tima koji pretenduje na vodece pozicije u ligi kazu kako bi vise voleli da izgube nego da Arsenal osvoji titulu govori o njihovom mentalitetu koji se kasnije prenosi i na klub. I s pravom je ljut njihov trener. Tvoj tim i dalje ima sanse da izbori LS, kakve-takve ali ih i dalje ima. I ti umesto da podrzis svoj tim ti pevas pesme protiv Arsenala. Malo je reci da sam zgadjen i da apsolutno nikad Totenhem nece imati moje simpatije. Svaka cast Sitiju na tituli, apsolutno zasluzeno.
D

Dunfermline

pre 2 meseca

Postekoglu kao da je do sada bio trener u ritmičkoj gimnastici a ne na klupi Seltika čije rivalstvo sa Rendžersom je jedno od najvećih na svetu. Tamo bi navijači tukli igrače ako ne izgube i spreče najljućeg rivala da uzme liga kup a ne titulu u prvenstvu. To je tako gde god vlada veliki rivalitet, ko kaže drukčije lupa gluposti
R

Realno1

pre 2 meseca

Sve na stranu, ali ozbiljan pad kvaliteta kod Sona pogotovo vidljivo u drugom delu sezone. Najviše se primeti u brzinskim sposobnostima koje nisu ni blizu kao ranije. Nekako se brzo raspao za nekog ko je vazio za top klasu igrača
И

И

pre 2 meseca

Istina, moglo se primetiti još prošle sezone da mu je naglo opala brzina, kao Aleksisu Sančezu što se desilo u roku od par meseci kad je bio u Arsenalu. Medjutim igrao je prvi deo ove sezone u velikoj formi, ali rekao bih da je drastično izgubio na brzini još prošle sezone.