Komentari na vest

Balkanska pravila u NBA: Jokićevih 39 poena i novi tripl-dabl, Dončić prkosio zakonima fizike (VIDEO)

vstevanovic187

pre preko 2 godine

Koliko bih voleo da gledam Doncica i Jokica u istoj ekipi. Sa nekoliko 3&D igraca to bi bila dinastija, uzeli bi bar 2 titule, ako ne i vise
K

Kanidja PG

pre preko 2 godine

Brutalni univerzalac najbolji u nba 5 poenter, 2 skakac i 12 asistent. Te brojke nema niko, npr najblizi Janis je 3 strelac, 6 u skokovima i 23 asist. Durent daje 2,5 poena vise po mecu ali ga nema u prvih 30set u druge 2 kategorije. 19 meceva ove sezone 16DD i 4 trip dabla vec 58,9% sut iz igre. I sve to sa samo 32,7min prosjecno po mecu.
K

Kosovac Doljanqc

pre preko 2 godine

Samo neka Nidzo nastavi da timari konje to mu bolje ide...
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Nije mi jasan trener Denvera koji drži Jokića na klupi po 8-9 minuta,prosto ne mogu da verujem,kao odmara ga i onda mora da igra produžetke.Ako može da postigne 25-30 poena za poluvreme pusti ga da igra,šut iz igre čini mi se 8/8 za poluvreme.Nema tu šta mnogo da se priča,jedan od najboljih igrača u Nba,budući stanovnik kuće slavnih,milina ga je gledati,njegovi procenti šuta su neverovatni,retko kada ima očajne procente šuta....Jedina mana Jokića je što igra u pogrešnom timu,al opet bi nekako voleo da baš sa Denverom osvoji NBA,sa ovakvim timom teško,ali kroz 2-3 godine što da ne.
J

Junker

pre preko 2 godine

Sa zdravim Dzamalom, bukvalno im treba 1 i po igrac jos i oni mogu do titule. A pred Jokicem je vreme, tako da i za 5 godina, on ce biti u punoj snazi.