Komentari na vest

Bertomeu uskoro bivši, klubovi krenuli u potragu za novim izvršnim direktorom Evrolige

P

Pera genije

pre preko 2 godine

Ako neko moze da sredu ovu EL onda je to dr. Nebojsa Covic.

Dj_97

pre preko 2 godine

Ujediniti FIBA i ULEB, organizovati takmičenje u kom će samo najveći imati licence, a ostali klubovi iz Evrope na osnovu učinka u svojim regionalnim ili nacionalnim ligama naći mesto u Evroligi, i kao najvažnije pronaći sponzora koji će ulagati u Evroligu pa napokon da i ta Evroliga bude ekonomski isplativa, bar približno kao Liga Šampiona u fudbalu. Takodje, sistem takmičenja da se vrati na grupne faze, jer je generalno gledaocima tako zanimljivije i manji imaju možda veće šanse za dalek plasman, dok je ovako koncentracija kvaliteta u jednoj grupi i teško "mali" izlaze na kraj sa "velikima".
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Ili licence da se dobijaju po vrijednosti tima. A par njih da igraju kvalifikacije. Ili da se jednostavno boduje kao sto to UEFA radi .
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Ma kakve bre licence?? Niko da nema licence. Nek zasluzi lepo da igra Evroligu. Nek se jasno kaze ko ide gde iz kojeg sampionata. Kao sto se u fudbalu zna iz Spanije ide 4 u LS, iz Italije 4 itd. Tako nek se organizuje i ovde. Neka igra ko zasluzi, a ne ko ima novca i ko je "veliki".
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Nek stave nekog Srbina. Svakako su naši doktori košarke i bolji nego ovi iz zapadne Evrope. Kod nas se kosara igra iz ljubavi.