Budućnost hoće Milka Bjelicu!

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.02.19. | 16:34

Bivši (krilni) centar Zvezde želja Podgoričana

Ulazimo u finiš prelaznog roka u košarci, abaligaši nemaju još mnogo vremena da reaguju, rok je petak, a trenutno najaktivniji tim je Budućnost iz Podgorice. Plavima je potrebno pojačanje na poziciji centra, a poslednje ime koje se pojavilo je - Milko Bjelica.

Poslednju reč imaće japanski tim Tojota Alvark gde Bjelica igra otpočetka sezone, piše novinar Sportanda Emilijano Karčija koji je najavio i dolazak Kej Si Riversa u Crvenu zvezdu. Ako tim bude dao amin, Bjelica će se preseliti u Budućnost pa će imati šansu da pomogne Plavima u završnici ABA lige.

Izabrane vesti

Podsetimo, Bjelica se već dovodio u vezu sa prelaskom u San Pablo Burgos (tim iz kog je Ognjen Jaramaz stigao u Partizan na pozajmicu), ali se to nije dogodilo. Zato sada Budućnost ima šansu da ga dovede. Bjelica je dobro poznat ekipi iz Podgorice kao igrač koji je nastupao i za reprezentaciju Crne Gore.

Bjelica je prošle sezone igrao za Crvenu zvezdu, dobro je počeo sezonu, ali je u samom finišu pao u formi i zato je otišao iz kluba. Prešao je u Saragosu, a odatle otišao u Japan.

Bjelica je igrač koji može da igra i na poziciji pet i na poziciji četiri. Podsetimo, Plavi su već probali da dovedu Blagotu Sekulića, ali taj pokušaj nije uspeo.

Možda sa Bjelicom budu imali više sreće.


tagovi

Milko Bjelica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara