Komentari na vest

Čović: Ne bih otvarao temu o angažmanu u Evroligi, Đordijev naslednik mora da ima snagu da ujedini sve

l

ljubi

pre preko 2 godine

pa jedini covek koji bi pomirio sve u evropi a i biznismen je dejan bodiroga.
F

Familija

pre preko 2 godine

SVI U PIONIR
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Pa normalno da su Spanci bili za ostanak sada vec bivseg predsednika, kad je on sam Spanac i kad je navodio vodenicu na njihovu stranu.
G

Gostttt

pre preko 2 godine

zanimljiva situacija, zvezda trenutno nema prvog coveka, covicu je istekao mandat takoreci proslavom titule, a zvanicno krajem avgusta... od strane kluba receno je da ce novi predsednik biti izabran u septembru, glavni kandidat je bio andrej svi znano koji, a covic se razmisljao da li da se kandiduje... nacuo sam informaciju da covke oce da prepusti andreju zvezdu za 8miliona sad ne znam koliko je to tacno ili da bude predsednik kss... s obzirom da se tu pravi zatisje, ne bi me iznenadilo da covke dobije funkciju u el, voleli ga ili ne, namazan i premazan je, ali zna svoj posao.. tako da videcemo sta ce tu biti, ali osecaj mi kaze da se opasno nesto krcka ovde
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Ima li UPPR-a u Evropi?!
S

Sta radite breee

pre preko 2 godine

Zar neko stvarno veruje u bajke da ce Covic da dobije neku funkciju? Pa,zar mislite da ce Panatanikod i Cska i Makabi koji su ovu smenu relano i izboksovali prepustiti mesto nekom iz Beograda kako god se taj zvao i prezivao? Marko Pesic i ostatak nema sanse uostalom daleko je leto kada on odlazi sa funkcije. A, da ce covic dobiti neku funkciju je relano koliko i da ce ostoja savladati osnove kosarke? Mi kao narod vec treba da radimo na tome da imamo svog coveka tamo neko do legendarnih reprezentativaca ko ima autoritet a ne predsednici klubova koji ce da navlace na jednu ili drugu stranu. Da se pokusa da kls dobije pozivnicu pa da igramo kod nas da napravimo jos jakoh timova da se opet igra u Leskovcu, Kraljevu, da Sloga i Metalac pune hale,da Spartak iz subotice pobedjuje favorite. To treba da bude cilj, a ne da li ce jedan ili drugi da dobiju licencu. I za velike transfere bilo je njih i ranije ko se seti prelaska Topica i Kuzmanovica iz Bfc-Beocina u Zvezdu i odlazak kasnije Tomasevica,Brkica i Topica u Podgoricu. To su bili ogromni trasferi za ono vreme samo za razliku od Klainicevog Panterov tranfer mi se ne svidja jer nije u potanju domaci kosarkas.
K

Koma

pre preko 2 godine

Čovke je bio predsednik KSS, pogledajte rezultate tada i sada u vreme nelegalnog predsednika Danilka i njegovog zeta. Pogledajte igrače stvorene u FMP nekad i sada u Zvezdi i uporedite sa poluproizvodima iz Partizana. Može nekome da bude simpatičan ili ne, ali ne porede se Teo i Pušica. Čovek je zaista kalibar za EL, trenutno čak i iznad te organizacije. 17 trofeja u Zvezdi, to se nekad zvalo dominacija.
z

zufer1989 delija

pre preko 2 godine

Pozdrav veliki brate moj zvezdaski, zasto pises Danilko, zasto pominjes nekakve zetove? Pa ti si bio onaj koji je provocirao sa onim glupim forama kum danilko i ostale stvari fore tipa osnovna skola? Zasto tako brate treba sa njima negovati dobre odnose zdravo rivalstvo, zasto si frustriran, nemoj brate moj zvezdaski. I ne zovi predsednika Covke jer ispada kao da je dobar, posten, a znas i sam da nam je klub ugasio i da nikakve rezultate nije doneo klubu koji volimo i ti i ja. Ne budi licemeran brate moj. A to sto pricas da je imao uspeha nikakav uspeh on ne bi imao da nije bilo Ivkovica i Obradovica i igraca koje smo tada imali, znas ti to vrlo dobro. Pozdrav moj brate zivela zvezda!
z

zufer1989 delija

pre preko 2 godine

Nisi u pravu brate moj, ja ginem za zvezdu i volim je vise od zivota ali ti menjas teze i bezveze spinujes, Covic nam je ugasio klub i gde se on pojavi tu vise nema srece i uspeha. Ne budi ogorcen i frustriran brate moj zvezdaski, osim toga sto si se ofirao da si ti pisao one klinacke fore kum danilko i zetonja i ostale stvari na nivou petogodisnjaka, ti se spustas na neprihvatljiv nivo. Moramo da budemo jaki iako nam je ugasio klub, da oteramo Covica iz srpskog sporta, on je najvece zlo. Pozdrav brate dragi zvezdaski zivela zvezda!
C

Cokili

pre preko 2 godine

"Dobar primer je fiba liga sampiona gde je osvajac prihodovao milion". Ma idi al su se usrecili.
m

miljan1990

pre preko 2 godine

Prvo da odgovorim na navijacka prepucavanja ko je bolji ove sezone pošto će ih biti u to sam siguran. Ja jesam Zvezdas, nekada mnogo ostrascen jer sam imao takve godine al sada sve mnogo realnije gledam. Elem... Partizan ima bolji igrace, lepo igraju, imaju beka sa sigurnih 20ak poena u rukama, imaju najboljeg trenera ikad u Evropi. I u derbiju ce Zvezda jedino moci da ih dobije ako ih prebije a to ce uraditi jer je iskusniji i ukomponovaniji TIM. E to ima Zvezda... TIM, iskustvo i misice. A sto se Covica tice i njegove funkcije koju verujem dobija 99 posto ako ne zvanicno onda ce imati nekog svog coveka. To je mnogo dobro za nasu kosarku. To moraju svi da shvate. Sada ce Grobari da odmah vrisnu kako ce Zvezda ni kriva ni duzna da dobije A licencu. Pa neka je dobije i? Trebate da vidite onda da i vi profitirate iz toga. Mislite da svevisnji nece da ga pozove i da mu naredi da mora da pogura i Partizan? I da ovaj kakav je sme da odbije to? Jedan general mi je dao jedan mnogo dobar savet ako zelim da uspem a to je " u datom trenutku izaberi najbolju mogucu ponudu. Nikad ne idi na SVE ili NISTA. Ali nikad ne odustaj od krajnjeg cilja." A za Partizan ako Covic bude neko jaje u EL je u tom trenutku najbolja moguca ponuda. Budimo pametni i ako smo Srbi :-) p.s. Covic i Ostoja imaju istog gazdu
K

Kimi Car

pre preko 2 godine

Partizan igra lakše takmičenje, logično da bolje izgleda. I Zvezda izgleda bolje u Ligi Evrope nego u Ligi šampiona. Taj igrač sa 20 poena je plaćen kao trećina Zvezdinog budžeta, a zajedno sa tim trenerom košta kao ceo Zvezdin budžet. I Šved bi davao i 30 poena u Zvezdi, ali to nema veze sa Zvezdom, nego sa Švedom. Kad je Zvezda igrala EK došli su Filip, Dobric i Odzo, svi iz FMP, Faje ko zna odakle, penzioner Stratos, a danas klub koji igra kupljeni EK koji nije izborio na terenu dovodi igrače iz kluba iz F4 EL. Nije to za poređenje.
D

Danilo91

pre preko 2 godine

Sta vas zanima EL sledece sezone kad je necete igrati a A licencu sigurno nece dati klubu koji se od iste oprasta u novembru i okrece Aba ligi.
K

Koma

pre preko 2 godine

Tu priču slušamo već 10 godina. Slaba vam je to uteha dok se slavi na Kalemegdanu.
C

Cova

pre preko 2 godine

Sledece sezone zvezdi A licenca, partizanu pozivnica za euroligu, ti im Čovke uzmi lovu i svi zadovoljni.😀
G

Gigo luda patka

pre preko 2 godine

Čović sigurno dobija neku funkciju.Čujem od ljudu koji su dugo godina u košarci u Beogradu da se vec zna za to odavno.
M

Mrčo

pre preko 2 godine

Jedini čovek koji ima šlifa da bude na čelu Evrolige je doktor mašinstva gospodin Nebojša Čović.Živ bio legendo!
S

Stefen

pre preko 2 godine

Proverena informacija.Marko Pešić menja Bartolomea,Čović dobija funkciju.
C

Cigi

pre preko 2 godine

Proveri jos 2x

Borko Mitrovic

pre preko 2 godine

Opaa Čovke, iznenadi nas.
К

КоПре НЕДРи БаНДа

pre preko 2 godine

Тако је Човке докторе... СВИ У ПРЕСТОНИ ВЕЧЕРАС!