Foto: Starsport
Foto: Starsport

Crno-beli spremaju odgovor Megi: Spremićemo se za revanš

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.06.21. | 00:05

Matović i Zagorac najavili korekcije

Porazom od Mege (86:94) u prvom duelu polufinala plej-ofa Superlige Partizan se udaljio od plasmana u finale domaćeg šampionata, ali i prilike da sezonu završi sa trofejem. Kadrovski problemi usled niza povreda odrazili su se na crno-bele koji će u narednom susretu imati imperativ pobede ukoliko žele da ostanu u takmičenju, a Aleksandar Matović je posle susreta u dvorani Mega fektori sumirao utiske.

Izabrane vesti

"Bila je ovo vrlo specifična utakmica za nas s obzirom na neke promene koje smo imali, na igrače koji su se vratili iz povreda, na neke igrače koji nedostaju. Očekivali smo nešto ovako, s obzirom na to da smo morali da prihvatimo neke koncepcijske rizike koji se danas nisu isplatili, tako da je Mega pogodila šuteve koje smo mi morali da trpimo. Za dva dana je nova utakmica i videćemo šta možemo da uradimo kako bismo se što bolje spremili za nju", rekao je strateg Partizana.

Iste rivale revanš očekuje u četvratk u Hali sportova "Ranko Žeravica", a Rade Zagorac se nada da se će njegov tim već za dva dana pokazati u boljem svetlu.

"Čestitam Megi na pobedi. Radićemo u ova dva dana i napraviti neke korekcije. Radujemo se drugoj utakmici plej-ofa", istakao je Zagorac.

Podsetimo, pobednik polufinalne serije između Mege i Partizana plasiraće se u finale Superlige u kojem će mu rival biti bolji iz duela Borac - Crvena zvezda.


tagovi

Aleksandar MatovićKK PartizanRade Zagorac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara