Komentari na vest

Dominantnijeg centra NBA nije video – Jokić oborio višedecenijski rekord, pa pecnuo O’Nila: Gde je Šek na toj listi?

Р

Реално

pre 12 meseci

Јесте ли ви уопште гледали утакмицу? Није пришао као Алекса за време тајм-аута, што није дозвољено, већ за време извођења слободног бацања.
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Bilo bi interesantno videti duel Nikola Jokic vs Volter Tavares.
s

snns

pre 12 meseci

Sta bi ti tu bilo interesantno, Jokic je neka druga dimenzija, Tavaresa bi pojeo za dorucak pogotovo jer je igrac meke ruke za centra, plejmejker u telu centra, a broj skokova pokazuje i koliko je fizicki speman. Tavares jeste dominantan u Evropi, ali sa mnogim NBA centrima ne bi imao nikakve sanse.
A

Aleksejko

pre 12 meseci

Batalio sam da gledam NBA pre 10-tak godina,omatorilo se, a obaveze sve veće. Ove godine sam pogledao skoro sve utakmice Lejkersa za koje navijam i Denvera zbog Jokića I tek sada sam postao skroz svestan kakav je ovo košarkaš. MVP ok,svi znamo da je odličan,ali ovo sto radi cele sezone je neverovatno, gledam i ne verujem. Covek je Mesi u košarci. Poznajem gomilu Amera vole oni ovog ili onog igrača ali svi se u glas slažu da je i ove godine Jokić MVP bez ikog blizu njega. Tek sad sam potpuno svestan kakav je ovo košarkaš.
L

Laki92

pre 12 meseci

I sve to si shvatio na osnovu sinoćnje utakmice? :) I da je Messi kosarkaski, i da je fenomen, i da je MVP i da svi tako misle, čak i u Americi, i sve na osnovu jedne jedine utakmice koju si pogledao? :)
A

Aleksejko

pre 12 meseci

Mozda treba da ti nacrtam da sam gledao skoro sve utakmice Lejkersa i Denvera od ove sezone, pošto piše lepo. Rado bih ti i nacrtao, ali ne znam kako to da uradim na Mozzartovom portalu. I tačno je da sam ove sezone tek potpuno shvatio kakav je Jokić košarkaš. Do ove sezone sam tek povremeno pogledao neku utakmicu.
T

Trpke

pre 12 meseci

Da li bi znate sta znaci DOMINANTAN ? Jokic budzi statistiku Ali Shaq u primeu bi ga nosao u zubima I spakovo mu 35 20
D

Daj faul

pre 12 meseci

A da li ti znas sta znaci kad je neko talentovan? Kad igra glavom i vidi sve, cita sve, skace, razigrava, daje… kad se adaptira lako na sve situacije na terenu… e pa Sekil dosta toga nije mogao, to sto ti vidis mrcinu koja se gura… nista to ne pomaze kad neko igra mozgom
D

DekiSum

pre 12 meseci

A jokic bi njemu spakovao 30,12, i 10. U reketu ne bi mogao da ga čuva sa onim fintama, van reketa onil ne bi mogao da prati trkački Toliko o tome Pozdrav haha😃