Ertel (@ Shutterstock)
Ertel (@ Shutterstock)

Ertel zanemeo po sletanju u Barselonu

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.12.20. | 16:43

Francuz nije bio raspoložen da novinarima pojasni problem sa klubom iz svog ugla

Španski novinari su satima čekali na aerodromu u Barseloni da sleti avion iz Liona. A kada se to desilo, usledilo je razočaranje. Tomas Ertel koji se nekoliko sati posle (još zvanično) saigrača vratio iz Istanbula redovnom linijom preko francuskog grada, nije bilo raspoložen da pripadnicima sedme sile iz svog ugla objasni zašto je došlo do problema koji je potresao evropsku košarkašku javnost.

Izabrane vesti

"Kako se osećate posle onoga što se dogodilo? Da li je istina da pregovarate sa Realom i da li je to razlog što su vas ostavili u Istanbulu? Ko je čovek iz Barselone koji vam je rekao da ne možete da uđete u avion, Naćo Rodrigez (direktor) ili Šarunas Jasikevičijus (trener)? Gde ste proveli noć? Barselona je napisala svoju verziju, koje je vaše vođenje? Ko je doneo odluku? Da li se osećate napuštenim?" nizala su se pitanja francuskom internacionalcu.

Ertel je, međutim, nemo napustio prostor aerodroma...

Podsećanja radi, kako su španski mediji objavili u utorak uveče, Barselona je neposredno posle meča sa Anadolu Efesom saopštila Ertelu da za njega nema mesta u avionu na povratom letu jer je pokušao da izigra klub tajnim pregovorima sa Realom, predstavljajući sve vreme da želi da ode u Fenerbahče. Takav gest Barse izazvao je žestoke reakcije mnogobrojnih igrača, kao i unija košarkaša ACB lige i Evrolige.

S druge strane, Barselona je izdala saopštenje u kome je iz svog ugla objasnila šta se dešavalo, tvrdeći da je Ertelov put bio privatne prirode, odnosno da mu je klub samo izašao u susret da se preveze sa ekipom do Istanbula gde je trebalo da padne konačan dogovor (sa Fenerbahčeom)...



tagovi

KK Real MadridKK FenerbahčeKK BarselonaTomas Ertel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara