Foto: Aleš Fevžer / Tine Ružić/ABA LIGA
Foto: Aleš Fevžer / Tine Ružić/ABA LIGA

Filipovski: Praktično ništa nismo uspeli da realizujemo ni ispod koša, ni sa distance

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.01.21. | 21:40

"Moramo da podignemo šutersku formu", kaže trener Partizana

Partizan igra loše ove sezone, a novi dokaz za to Parni valjak dobio je u Ljubljani gde je poražen od Cedevita Olimpije s 78:65.

Posle meča, trener Partizana Saša Filipovski je na konferenciji za medije rekao da je Cedevita Olimpija šuterski nametnula svoj ritam i da je zbog toga slavila.

Izabrane vesti

Čestitam Cedevita Olimpiji na zasluženoj pobedi. Nalaze se u izvrsnoj formi i dugo nisam video ekipu koja je napadački toliko moćna. Šanse su bile 50:50 dok smo držali nivo koncentracije i rezultat koji je bio dobar po nas, a onda se Cedevita Olimpija serijom pogodaka za tri poena odlepila, a mi sa druge strane nismo bili raspoloženi u napadu. Danas praktično ništa nismo uspeli da realizujemo ni ispod koša, ni sa distance i to je bilo ono što je napravilo razliku. Sve najbolje želim Cedevita Olimpiji u nastavku sezone, a mi moramo da podignemo šutersku formu jer nas u nastavku sezone očekuju teške utakmice u ABA ligi i Evrokupu”, rekao je Filipovski.

Partizan sada ima skor 7-9 u ABA ligi.

Preostaje mu da se fokusira na meč u sredu protiv Lokomotive i da proba da "čupa" sezonu kroz Evrokup, mada mu je i tu manevarski prostor sužen.


tagovi

Sašo Filipovski

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara