Sašo Filipovski (©MN Press)
Sašo Filipovski (©MN Press)

Filipovski zna recept za Zvezdu: Jako, čvrsto i pametno

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.02.21. | 21:33

„Računamo da će i Zagorac moći da pomogne“, kaže trener Partizana

Još jedna sezona Kupa Koraća, još jedan večiti derbi. Ovog puta Partizan i Crvena zvezda će se sudariti u polufinalu (21.00), a ko god da pobedi biće veliki favorit da osvoji Levicu.

Crno-beli nisu u tako dobroj formi, igraju promenljivo, u ABA ligi su ispod očekivanja, ali daće sve od sebe da osvoje još jedan trofej Kupa i koliko-toliko poprave sezonu.

Izabrane vesti

Dok Zvezda muku muči sa korona virusom, u Partizanu očekuju da će za derbi biti jači za jednog igrača.

Rade Zagorac nije mogao da igra u prethodnoj utakmici, sada mu je noga bolje i računamo da će moći nekoliko minuta da nam pomogne. Ostali su bez povreda. Ovaj dan treba da iskoristimo da se psihički spremimo i regenerišemo, da postavimo igru protiv Zvezde i da odigramo timski na najbolji način“, smatra Sašo Filipovski, trener Partizana.

On zna koji su zadaci koji njegovi puleni moraju da odrade na terenu da bi došli do finala.

Zvezda ima individualni kvalitet, na svakoj poziciji ima mnogo kvalitetnih igrača. Oni igraju sa visokom rotacijom i intenzitetom i tu će biti ključ: kako ćemo odigrati, pametno i fizički u odbrani i napadu. Znamo da će Zvezda igrati agresivno, da će nas pokrivati po celom terenu. Glavni zadatak mojih igrača će biti da se tu suprotstavimo: jako, čvrsto i da odigramo pametno“, podvukao je Sašo Filipovski.

U prvoj utakmici polufinala, od 18.30 časova, igraće Mega i Vojvodina. 


tagovi

KK PartizanSašo FilipovskiKup Radivoja Koraća

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara