Mario Hezonja (©AFP)
Mario Hezonja (©AFP)

Hezonja i Real (još) bez dogovora

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.06.24. | 10:36

Hrvatski košarkaš demantovao navode kako je produžio saradnju sa kraljevskim klubom

Iako su mnogi pomislili da je dogovor oko novog ugovora između Marija Hezonje i Real Madrida čista formalnost, istina nije takva. Zapravo je prilično maglovita. Uopšte pod znakom pitanja što je potvrdio i lično sam igrač posle druge utakmice finala španske ACB lige u kojoj su Madriđani slavili nad Mursijom sa 84:76.

"To je laž. Trenutno pregovaramo i pokušavamo da dođemo do dogovora. Sada nije vreme da se priča o tome", bilo je sve što je Hezonja rekao, ali opet dovoljno da bi upalio alarme kod drugih evroligaških klubova koji u tome vide svoju šansu da privole jednog od najboljih i svakako najtraženijih igrača na kontinentu.

Izabrane vesti

Rođeni Dubrovčanin je u još uvek aktuelnoj sezoni prosečno beležio 13,5 poena uz 4,6 skokova po utakmici u Evroligi gde je imenovan u drugi najbolji tim takmičenja. Sa Realom je lani osvojio evropsku krunu koju je ove sezone predao u ruke Panarinaikosu koji je u finalu Fajnal fora u Berlinu slavio sa 95:80.

Hezonja je u dosadašnoj karijeri sem za "blankose" nastupao još za Uniks, Panatinaikos, Barselona, kao i Orlando, Njujork i Portland u NBA ligi.


tagovi

KK Real MadridMario Hezonjanovi ugovor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara