Hezonja (©MN Press)
Hezonja (©MN Press)

Hezonja se stidi posle poraza od Baskonije: Ovo je sramota!

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.04.24. | 09:11

„Ako nismo tim kao prošle godine, najbolje da odmah idemo kući“, poručuje as Reala

Pomoć Partizan Mozzart Betu od Real Madrida nije stigla. Šampion Evrope je na svom terenu izgubio od Baskonije (91:95), iako je vodio u većem delu meča, tako da je crno-belima ostala samo puka teorija da mogu do plej-ina.

Ni jedan od ljubimaca navijača Partizana, koji nosi dres Reala, Mario Hezonja, nije pomogao srpskom klubu. Njegovih 18 poena bilo je premalo da bi Madriđani pobedili zemljake iz Vitorije.

Izabrane vesti

Ljut je bio hrvatski košarkaš posle poraza, mada je takav bio i posle pobede nad Crvenom zvezdom. Po njegovom mišljenju, Real igra daleko slabije nego što bi smeo u ovoj fazi sezone.

„Razumeli smo da je Baskoniji potrebna pobeda, ali je bila potrebna i nama. Moramo da podignemo nivo naše igre da bismo mogli da se takmičimo. Moramo da pobeđujemo, jer ako sada padnemo, sav trud koji smo uložili tokom sezone neće ništa vredeti. Sramota je šta smo uradili“, rekao je Hezonja posle poraza.

Imao je poruku hrvatski as za ceo tim Reala.

„Šta bi trebalo da radim? Da budem srećan? Tužno je, jer smo želeli da pobedimo. Svi mi ovde smo pobednici. Nije važno da li smo prvi na tabeli ili smo se već plasirali za plej-of. Moramo da igramo bolje, da igramo kao tim, kao prošle sezone, jer ako nismo takvi, najbolje je da odmah idemo kući“, podvukao je Mario Hezonja.


tagovi

Mario HezonjaKK Real MadridEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara