Komentari na vest

Hrvati na Eurobasketu bez Žižića i Bendera, a sa Amerikancem na pleju

m

mmaestro

pre gotovo 2 godine

Jaki su ko zemlja. Bice ih tesko dobiti.
F

Fkdks

pre gotovo 2 godine

"Ali ako svi u regionu idu za tim, zašto ne bismo i mi." Ne idu svi u regionu za tim.
D

Dajvak

pre gotovo 2 godine

S obzirom na naš renome mi smo praktično pred još većim brodolomom (plasman na SP u domenu teorije), a za njih to i nije toliko iznenadjenje.
B

Brkaa

pre gotovo 2 godine

Nije to tako loše kao što izgleda
S

Sascha74

pre gotovo 2 godine

Tanko druze bas
M

Milos1026

pre gotovo 2 godine

Ali razmisljanje Zizic isti tip igraca kao Zubac, ne mogu da shvatim. Pa ne moze Zubac da igra svaki mec po 40 minuta, plus moze imati losu utakmicu gde je Zizic po meni idealna zamena. Ovo pokazuje koliko je lik los trener. Pritom oni su slicnih godina a i dalje mladi, znaci li to da je Zizic zavrsio reprezentativnu karijeru? Mogu opravdati ovakav potez samo ako Zizic trazi da bude prva petica i pravi losu atmosferu u ekipi.. Nema leka komsijama mada videcemo sta Kari kaze u avgustu..
L

Loš trener

pre gotovo 2 godine

A ti si komentarom pokazao da nemaš pojma. Više igrača različitih karakteristika = više varijacija u igri, mogućnost pokrivanja svih mogućih scenarija. Više igrača istih karakteristika = jedno te isto, pa sad ako funkcioniše super, ako ne, odgovora nema.
O

Orko

pre gotovo 2 godine

Odlican tim. Doveli su Amerikanca na poziciju plejmekera. To je ono sto im je falilo. Bice izuzetno opasni i motivisani da skinu kletvu koja im je bacena 1995. bezanjem sa postolja. Da sam na mestu njihovog izbornika poveo bih ceo tim u Medjugorje na mesto gde se ukazala Gospa i da joj se svi pomole da im pomogne da na Eurobasketu 2022 konacno osvoje medalju.
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Ne zna se sta je gluplje. To sto verujes u prikazivanje Gospe ili sto zloupotrebljavas religiju u sportske svrhe.
D

Dr Smidt

pre gotovo 2 godine

Hrvatskoj je najveći nedostatak izostanak kvalitetnog plejmejkera. Ako ovaj Smith uspe da ih poveže mogu biti nezgodna ekipa.