Janis Papapetru (©MN Press)
Janis Papapetru (©MN Press)

I predsednik Panatinaikosa najavio povratak Papapetrua

Vreme čitanja: 1min | uto. 11.07.23. | 12:16

Partizan Mozzart Bet definitivno ostaje bez Grka

Piše: Marija Panić

Posle Matijasa Lesora, čini se da će Partizan Mozzart Bet ostati bez još jednog košarkaša koji se seli u Atinu i redove Panatinaikosa. Grčki mediji najavili su u ponedeljak, a objavom na Instagramu to dodatno nagovestio predsednik Zelenih, Dimitris Janakopulos, da se u klub vraća Janis Papapetru.

Izabrane vesti

Iskusni krilni košarkaš u Beogradu je proveo jednu sezonu, gde je igrajući za crno-bele u Evroligi prosečno beležio 5,4 poena, 2,3 skoka i 0,9 asistencija. Da se Papapetru vraća u Panatinaikos može se zaključiti po Janakopulosovom komentaru: "Osam završeno, još četiri", ispod fotografije na kojoj je grčki košarkaš u dresu Panatinaikosa, a tu su još Luka Vildoza, Matijas Lesor, Kostas Adetokunbo, Kostas Slukas, Džerijan Grant, Dinos Mitoglu i Dmitris Moraitis.

Navodno, PAO je svom bivšem igraču ponudio dvogodišnji ugovor vredan oko 1.500.000 evra.

Dolazak Papapetrua biće nastavak rekonstrukcije tima šestostrukog prvaka Evrope, koji bi uskoro mogao da se nametne i kao glavni favorit za trofej Evrolige. Poslednji put na krovu Evrope Zeleni su bili 2011. godine.

Uz pomenute igrače koji su već angažovani, PAO je navodno zainteresovan i za Nikolu Mirotića, Tajlera Dorsija, Jorgosa Papajanisa...



tagovi

KK PartizanKK PanatinaikosJanis PapapetruKošarkaški transferi

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara