Komentari na vest

INTERVJU - Kosta Perović: Partizan može na F4; Žao mi je mladih igrača, ljudi su nestrpljivi...

J

Jokjok

pre 6 meseci

Kako neko moze da napusta aba ligu,a srpsku ne igra dve godine. Mada mozda i zele da napuste postobih cedevita,mega,zadar sad redovno tamane. Jugosloveni uvek gledaju kao braca iz hrv,gde ve da ucare.
0

0666

pre 6 meseci

OVE GODINE KK PATLIDZAN OSVAJA SAMO KUP ERE OJDANICA
m

maris

pre 6 meseci

Lepa priča, sportska..
1

192837

pre 6 meseci

Odlican intervju
J

JT

pre 6 meseci

Da bi više klinaca igralo i za CZ i za PAR, potrebno je da učešće u evroligi ne zavisi samo od rezultata, već da se dobije licenca. Do tada možemo samo da kukamo i da se pretvaramo, ali je tako. Uz to, jako malo klinaca zaista ima ulogu u evroligaškim ekipama. To mi projektujemo naše želje, ali istina je drugačija. Jedino mi je žao što Zvezda nije ove godine dala šansu Topiću. sve ostalo je posledica realne situacije a ne naših maštanja.
t

tuneki

pre 6 meseci

kako je pre samo nekoliko godina moglo,kod Duleta
r

realnost

pre 6 meseci

bravo za komentar, sve u centar ali vecina to ne vidi nazalost....
U

U INTERESU KOŠARKE

pre 6 meseci

Ne bi li bilo lepo i pametno da FMP, Mega i Borac Čačak, s ozbirom da ne igraju evrokupove, od početka sezone igraju i KLS, a da se liga vrati pod okrilje KSS-a?
p

prti

pre 6 meseci

Da ima pameti sad je pravi trenutak. Do sad je EL ucenjivala Zvezdu i Partizan Aba ligom kao ligom koja daje jedan EL tim. Sad ni oni vise nisu u poziciji jer klubova sa tolikim ulaganjima kao veciti nema da ih zamene pogotovo dok traju sankcije Ruskim timovima. Umesto da smo vec ove godine napustili ABA trazili licence za EL ili zapretili odlaskom iz iste u Fibinu LS mi cekamo da vrate Ruse da dodaju Dubaji...
D

DA SE RAZUMEMO

pre 6 meseci

Bez ikakvog napuštanja ABA lige.
a

ako napustimo

pre 6 meseci

abu bice nam kls gori od fudbalske lige... samo zvezda i partizan