Duško Ivanović (Foto: Starsport)
Duško Ivanović (Foto: Starsport)

Ivanović pred Virtus: Nema vremena za plakanje, da budemo strpljivi u Bolonji, verujem u Jaga

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.10.23. | 13:56

Crveno-beli na gostovanje putuju bez Dalibora Ilića koji ima zdravstvenih problema, ali se u tim vraća kapiten Branko Lazić

Problemi sa putem ka Bolonji su uklonjeni, ekspedicija Crvene zvezde će preko Milana otići na megdan Virtusu u susretu četvrtog kola Evrolige (petak, 20.30), gde će pokušati da se vrati na pobednički kolosek posle poraza od Monaka u Beogradskoj areni.

Čeka je veliki izazov, s ozbirom da su Bjakoneri dobro otvorili sezonu. Tornike Šengelija igra u odličnoj formi, a sve bolje partije u novom dresu pruža i miljenik crveno-bele publike, Ognjen Dobrić.

Izabrane vesti

"Nema vremena da se plače, ni da se gleda unazad i kad se dobije i kad se izgubi. Igramo protiv ekipe koja igra izuzetno agresivno, odlično u tranziciji, ima izvanredne pojedince, Šengeliju koji može da igra i na niskom postu, šutira, kreira... Imaju izvanredne šutere, Dobrića koji igra odlično. Vrlo kompletna ekipa", poručio je šef struke crveno-belih Duško Ivanović pred gostovanje u Italiji.

Zvezda u Paladocu ide sa učinkom 1-2, dok je sastav Luke Bankija posle poraza od Žalgirisa na startu, savladao Monako i Albu u prethodne dve runde.

"Gledao sam sve njihove utakmice. Izgubili su od Žalgirisa kod kuće, ali su jedno vreme vodili sa 20 razlike. To je ekipa koja igra na mahove, na ukradene lopte, lagane poene. Moramo da imamo strpljenje, da nema izgubljenih lopti, da igramo duge napade i tražimo svoje šanse".

Crveno-beli na gostovanje idu bez Dalibora Ilića koji ima problema sa gripom, dok se kapiten Branko Lazić vratio u stroj posle lakše povrede i sva je prilika da će nastupiti u Bolonji.

"Nadam se da će sutra igrati. Nedelju dana je imao problem, nije igrao, ali se nadam da će biti u ekipi".

Brazilac Jago dos Santos nije bio u protokolu protiv Monaka, ali trener Zvezde ističe da će njegovo vreme doći.

"Jago je u dobroj formi, biće u ekipi. Ako neko veruje u njega, to sam ja. Najviše od svih. I pokazaće se da je dobar igrač", zaključio je Duško Ivanović.


tagovi

KK Crvena zvezdaVirtus BolonjaDuško IvanovićDalibor IlićBranko LazićOgnjen DobrićTornike ŠengelijaJago dos Santos

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara