Jaramaz: Svesni smo šta nije štimalo na poslednjim utakmicama protiv Zvezde, možda ih nekim stvarima iznenadimo

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.02.24. | 00:11

Plasman u finale uz kontrolisanu minutažu bio je primarni cilj dosadašnjeg toka turnira, ističe plej crno-belih

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Niša)

Nisu se obrukali košarkaši Vojvodine ni najmanje. Posle fantastične partije u četvrtfinalu protiv Mege, nisu dozvolili Novosađani ekipi Partizan Mozzart Beta da se opusti i olako prošeta do finala. Tek je u završnoj četvrtini veliki favorit slomio otpor protivnika iz KLS-a i zakazao očekivanI sudar s Crvenom zvezdom (subota, 21.00).

Izabrane vesti

Veliki adut crno-belih u okršaju s trostrukim uzastopnim osvajačem Kupa Radivoja Koraća biće Ognjen Jaramaz. Iskusni plejmejker između ostalog bio je i MVP 2020. godine kada su crno-beli poslednji put podigli Žućkovu levicu.

"Ostvarili smo prvobitni cilj i zadovoljan sam zbog toga. Bilo je tvrdo, bilo je sekvenci koje moramo da popravimo. Najvažnije je da smo dobili dve utakmice i sutra nas očekuje derbi protiv dobro poznatog protivnika. Imamo malo vremena da se spremimo, ali to nam je što nam je".

Jeste Partizan navikao na težak ritam i dve ili tri utakmice sedmično, ali je igranje tri duela u tri dana nešto specifično.

"Da, to jeste malo zahtevnije, ali navikli smo da kup igramo svake godine na taj način, tako da nismo iznenađeni. Trudili smo se da kontrolišemo minutažu, da se niko ne premori i mislim da smo spremni za sutra".

Svestan je Jaramaz šta Partizan mora da uradi bolje za finale, posebno poredeći sa prethodna dva duela protiv crveno-belih.

"Moramo da popravimo neke stvari u odbrani, utakmica sa Zvezdom biće jako važna, neću da ulazim u detalje, ali mislim da smo veoma svesni šta u poslednjim utakmicama protiv njih nije štimalo. Nadam se da ih možda nekim stvarima iznenadimo".

Neće se posebno pripremati igrači Partizana sa psihološke strane za specifičnu atomsferu i praktično podjednak broj navijača oba kluba.

"Veliko je zadovoljstvo igrati u takvoj atmosferi, ali ne mogu da kažem da će zbog toga priprema utakmice biti drugačija nego obično."

Drago je Ognjenu da je jedan KLS tim odigrao ovako dobar turnir.

"Veoma mi je drago, čestitam im na tome. Imao sam priliku da igram sa mnogim momcima ranije, što kroz mlađe reprezentativne selekcije, što kroz klubove. Jako ih cenim kao igrače i kao ljude, drago mi je da tako dobro igraju i nadam se da će im se isplatiti plasmanom u viši rang", zaključuje Jaramaz.



tagovi

Kup Radivoja Koraća 2024.Partizan Mozzart BetKK PartizanOgnjen Jaramaz

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara