Komentari na vest

Još jedan peh u reprezentaciji - povredio se Stefan Jović

S

SilverSurfer

pre gotovo 3 godine

Sad da dođe u Zvezdu. Da ga leče i rehabilituju a onda da na kraju sezone nakon odigrane dve i po utakmice, ode.
R

Rokenrol

pre gotovo 3 godine

Zaista je tuzno videti kad se neko povredi,deluje da je teza povreda tj da sigurno nece moci da pomogne. Ali samo hteo da kazem da se ovako nesto desava samo kada ekipa nije koncetrisana kada je opustena,jer umesto da na pp vodis 20razlike cak nije lose ni pocela 3/4 mi dozvolimo da ljudi imaju otovrene suteve za tri sami ko duhovi na 1 za nas.Bolje bi bilo da su nas dobili.Zasita nismo fokusirani ajde protivnik nije merilo ali mi nije jasno kako jedna Slovenija u Litvaniji dobije 50 razlike Angolu???i ima taj motiv jer igraju sa reprezentaciju i to nisu domacini i igraju sa takvim elanom i sto bi se reklo ako si bolji 50 pobedi 50 nemoj filozofirati,a to se obicnoo obije o glavu.A po prikazanom,povrede mi treba da strepimo i od Portorika i ITa a realno smo dobili najlaksi grupu ekipa za odlazakmna OLy.Ali je stvarno sramota ovako se boriti tj stajati ali bukvalno samo stojimo u zoni,pustatinimmsuteve a oni suteri i takva odbrana im odgovara
n

nmj covke

pre gotovo 3 godine

da dovodis jovica sklon je povredama,brz oporavak
M

Mykonos

pre gotovo 3 godine

staklenko. 87. povreda u karijeri
G

Ghost11

pre gotovo 3 godine

Bez Jovića, Nedovica, Bogdanovica, Gudurica, Lucica, Milutinova, Jaramaza i pobegulja Jokica, Pokusevskog i Smailagica. Sto je mnogo-mnogo je.
A

ASD

pre gotovo 3 godine

neka mi neko kaze zasto je jovic morao da igra ove kvalifikacije... mogao je lepo covek da kaze necu, kao neki, i da se sacuva.. a ne da se povredi i da ne moze da nadje klub..
C

Czvbg

pre gotovo 3 godine

Svaka cast Jovicu!! Nazalost se desilo to.. samo da nije teza povreda koja bi mu pokvarila sezonu i ugovor sa novim klubom..