Komentari na vest

Kanađani nemilosrdni, Liban zalutao na samit najboljih na svetu: Devet dvocifrenih, plus 55 i rekordne 44 asistencije (VIDEO)

К

Кљаки

pre 8 meseci

Није Либан залутао него је ФИБА проширила такмичење разводнила га. НБА је прво то урадила 90их па ФИФА,УЕФА. На крају ће сви учествовати неће бити квалификација како је кренуло.
M

Mop

pre 8 meseci

Meni ovo sa Fibom nista nije jasno. Ne igra Argentina a ovo igra. Pa ovo SP je glupost. Prozori? Idiotizam. Ti ispadnes a sto puta si bolji da bi Iran, Liban igrali i gubili 50 razlike uvek.
E

Evo ne znam...

pre 8 meseci

Meni nije jasno da neko ko se ne razume ni malo u košarku i sistem funkcionisanja FIBA komentariše isti, pa eto... Možda želiš da nam kažeš da je Argentina u Aziji?
M

Mop

pre 8 meseci

Prvo i osnovno imaš 4 ekipe iz Azije koje konstantno na svakom SP gube po 40 razlike. Svaka čast Japanu i donekle Kini. Daleko ozbiljnije ekipe ne dolaze da bi ove rasturali. Ne vidim svrhu igranja Irana i Libana kad očigledno veze nemaju sa košarkom. O tome pišem. Argentina u Aziji. 🤦‍♂️Pa bolje 4 ekipe iz Južne Amerike da igraju nego ovi. Tu bi se možda i neko iznenadjenje desilo. Ove tovari ko stigne uvek po min 30 razlike
M

Mop

pre 8 meseci

Ko ne bi više voleo da vidi Argentinu na SP umesto recimo Libana koji ne znam na koju foru je uopšte tu. Ili Tursku, Hrvatsku umesto Irana. Ovo kao ljubitelj košarke pišem. Ovi veze nemaju. Ima tu još primera ali eto ovo napisao.
b

bićemo prvaci sveta

pre 8 meseci

Kako stvari stoje, moraćemo njih da dobijemo u finalu 😏