Tristan Vukčević (©AFP)
Tristan Vukčević (©AFP)

Kuzma oduševljen Tristanom: Impresionirao me je, pametan je, zna kako da igra košarku

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.04.24. | 16:06

"Vidi se da je igrao u Evropi, veoma je takmičarski nastrojen i zna sebi da napravi odličnu poziciju za šut."

Redom simpatije zavređuje Tristan Vukčević preko Atlantika. Doskorašnji košarkaš Partizan Mozzart Beta, a sada mlada nada Vašington Vizardsa je za kratko vreme uspeo da dođe do respektabilnog statusa u ekipi iz prestonice. Kako na terenu tako i u svlačionici što između ostalog pokazuju i reči njegovog saigrača, Kajla Kuzme koji je sipao hvalospeve na njegov račun jedan za drugim.

„Taj momak zna da igra, pametan je, samo je potrebno da fizički ojača. Vidi se da je igrao u Evropi, baš je evropski tip igrača. Igra na pravi način, razume kako da širi teren i takmičarski je nastrojen, što mislim da je jako važno. Zna da sebi napravi dobru poziciju i uzme prave šuteve. Veoma sam impresioniran onim što sam video od njega zasad“, rekao je Kuzma.

Izabrane vesti

Vukčević je debitovao u najjačoj košarkaškoj ligi sveta pre dve nedelje, a najbolju partiju odigrao je u prošloj rundi kada je LA Lejkersima ubacio 15 poena za 21 minut proveden na parketu.

U sedam odigranih utakmica beleži prosečne brojke od 5,4 poena i 2,7 skokova uz 43,3 odsto šuta iz igre, a 36,8 odsto sa linije za tri poena.


tagovi

Tristan VukčevićKajl Kuzma

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara