Komentari na vest

Lebron bi da igra i sa 42 godine, da li će Lejkersi da mu daju 180.000.000?

k

ko drugi

pre 2 meseca

ovaj lik je trebao jos pre 10god da ode u penziju...smesan je
M

MJ23Steroid na kub

pre 2 meseca

Hahahah a gledaj ovih Džordanovih svedoka što im je krivo, pa niko nije kriv vašem favoritu što su ga uhvatili u dopingu i to dva puta. Prvi 1993, kao ide on sa 30 u penziju hahahahhaha a svi znaju da je tada dobio tihi ban u trajanju od 24 meseca jer su mu pronašli steroide za konje, samo da ne bi bio skandal svetskih razmera i da se Amerima oduzme zlato iz Barselonete 92 to se prećutalo pa kao ide da igra bejzbola i onda mu kao iskoči Duško Vujošević sa ušima iz rupe i kaže koji ti je i onda se on kao vrati basketu, i šta? Ništa. Lagano ga ometlaju 95 Magic u prvom kolu da bi posle toga bio pritisak na WADA da se dopusti tzv emfenotamin i onda eto Bullsa preko noći, samo što su se opet malo zaigrali i 98 su mu opet pronadjeni uzorci dopinga te je dobio zabranu na 10 godina što je posle preinačeno u 3 godine i kada se vratio kao izduvani balon nije bio ni za 10 na istoku... Znači punio se macan svim i svačim i posle drugi krivi, pa neće da može.
V

Veto123

pre 2 meseca

Ko li je trbi drmao kavez!! Kakvi steroidu, kakve zavere… naopakk al si prezupcio
ј

још две године

pre 2 meseca

и има да стигне Кангу....
P

Paa

pre 2 meseca

A ja kad kažem da je NBA cirkus vi mi ne verujete...
l

lakishaa

pre 2 meseca

LeGoat!!!
D

Dzi

pre 2 meseca

On ikona Oni crkva Pa oce...
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 2 meseca

Igraj do 70. Napravi jos 10 super timova. Osvoji jos 5 titula. Nikad neces biti goat
V

Voždovac

pre 2 meseca

Silovanje košarke u režiji porodice Džejms se nastavlja. Nikad neće biti goat, pa neka igra i do 50. i nek uguraju pola familije u ligu.
D

Dzi

pre 2 meseca

Pola familije samo onaj nigerijac iz grcke...14 brace i 12 sestara...ovaj je samo patetican
N

Na primer

pre 2 meseca

U tenisu, zaista je lepše bilo gledati Federera nego Nadala ili Noleta, ali Nole je najbolji ikada jer drži sve što postoji, sa druge strane LBJ može da igra ne do 50, nego do 70 godina i da mu skor u finalima bude 15-6, ponovo neće biti najbolji ikada jer je kao ono dete što ide i tuzaka za sve. Odvratan lik i stipsa što ga čini još jadnijim.