Lebron Džejms (©AFP)
Lebron Džejms (©AFP)

Lebron bi da igra i sa 42 godine, da li će Lejkersi da mu daju 180.000.000?

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.02.24. | 23:24

Sve to donosi novinar Brajan Vindhorst, koji je inače sklon senzacijama

Svima je jasno da se vreme Lebrona Džejmsa u NBA ligi polako bliži kraju, a kada bi veteran sa preko 20 godina NBA iskustva mogao da okači patike o klin zna samo on.

Postojale su najave da želi da sačeka sina Bronija da zajedno odigraju jednu profesionalnu sezonu, no posle srčanih problema koji su zadesili Lebronovog naslednika postoji doza skepse po tom pitanju. Sada se vrte najave da bi Kralj mogao da produži karijeru i bavi se košarkom i u 42. godini!

Izabrane vesti

Takvu vest donosi Brajan Vindhorst sa ESPN-a, koji prati Džejmsovu karijeru još iz srednjoškoslkih dana. Novinar inače sklon senzacijama ipak tvrdi da Lebron želi da obezbedi još jedan veliki ugovor koji bi “bio jači nego ovaj sada“.

“Lebron pokušava da se izbori za novi ugovor ovog leta sa Lejkersima koji bi imao devet cifara“, rekao je Vindhorst i dodao:

“E, sad, druga je priča to da li Lebron može da iznese ceo ugovor i da li su Lejkersi spremni da mu ponude trogodišnju saradnju vrednu 60.000.000 dolara godišnje“.

Lebronu se na leto završava prva od dve godine ugovora teškog 99.000.000 dolara koji je potpisao u avgustu 2022. godine. On ima opciju da iz istog izađe ovog leta, što Vindhorst veruje da će ovaj i da učini kako bi mogao da potpiše novi ugovor težak navodno 180.000.000 dolara.

Lebron Džejms je do oktobra 2023. godine zaradio gotovo 480.000.000 dolara samo od ugovora sa klubovima u kojim je igrao.


tagovi

Lebron DžejmsLos Anđeles LejkersNBA liga

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara