(©ABA liga / KK Partizan)
(©ABA liga / KK Partizan)

Lider Bundeslige hoće Erika Miku

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.02.21. | 14:15

Ludvigzburg voljan da nagažuje centra Partizana, na potezu crno-beli

Stigao je Erik Mika krajem avgusta 2020. godine u Partizan kao relativno zvučno pojačanje. Nije se snašao, niti se naigrao. Ali, njegova odiseja u crno-belom dresu, statistički svedena na 6,4 poena, 3,7 skokova i asistenciju u 23 meča, koju će se truditi da zaborave i on i Partizan, nije okrnjila pozitivno mišljenje Ludvigzburga o američkom centru, izgrađeno na osnovu igara u ranijim klubovima.

Stoga je, prema informacijama Mozzart Sporta, lider Bundeslige sa gotovo perfektnim učinkom (14-1) rešio da pokuša da organizuje Mikin put za gradić koji leži na obodu Štutgarta.

Izabrane vesti

Za to je potrebna dozvola Partizana koji, ako je suditi prema Mikim poslednjim ulogama, svedenim na epizodne, a u porazu protiv Cedevite Olimpije u Ljubljani nije odigrao čak ni sekund, ne bi imao ništa protiv da diplomac univerziteta Brigam Jang promeni sredinu.

E sad je pitanje koliko će sve to koštati oba kluba i američkog centra koji ima garantovan ugovor s Partizanom do kraja sezone. Nezvanično, Ludvigsburg ne može da plati obeštećenje, ali je rad da delimično isprati Mikina primanja u srpskom klubu. Amerikanac je spreman da dobije manju platu u Ludvigzburgu zarad veće šanse da igra, pa je odluka na crno-belima...



tagovi

EvrokupKK PartizanErik MikaKK Ludvigzburg

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara