Ludvigzburgova (ne)osvojiva tvrđava

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.05.18. | 09:54

Tim Džona Patrika kod kuće izgubio samo od vodećeg dvojca Bajerna i Albe, odnosno Jene

Ludvigzburg na Bajrojt - peti put ove sezone!

Gosti iz Bavarske nešto odmorniji ulaze u plej-of, s obzirom na to da su puleni Džona Patrika minulog vikenda igrali Fajnal for Lige šampiona, gde su glatko počišćeni od Monaka i Mursije. Zanimljivo, Ludvigzburg je upravo protiv Bajrojta obezbedio mesto među četiri najbolje ekipe u elitnom takmičenju pod okriljem FIBA.

Izabrane vesti

Ostao je Ludvigzburg bez Džastina Sirsa (povreda prednjih ukrštenih ligamenata), dok će pod znakom pitanja u taboru Bajrojta do poslednjeg trenutka biti nastup Demona Bruksa, značajnog šrafa za rotaciju, u čijem je odsustvu Patrik bio prinuđen da puno rotira.

Ne treba zaboraviti da je Ludvigzburgova MHP Arena gotovo neosvojiva tvrđava u Nemačkoj. Tome u prilog ide podatak da su momci u crno-žutoj opremi kod kuće izgubili samo od vodećeg dvojca (Bajern i Alba) i Jene, dok je Bajrojt na strani zabeležio više poraza nego pobeda (8-9).

Ipak, Bajrojt je poslednju posetu Ludvigzburgu okončao pobedom u Ligi šampiona, pa bi možda bilo pametnije izbeći keca. Plus poeni nameću se kao najlogičnije rešenje, budući da i jedni i drugi forsiraju brze i kratke napade na veliki broj poseda, što automatski predstavlja i dobru priliku da postavljena granica bude prebačena.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 18:15 7561 NE1PF Ludwigsburg - Bayreuth up više (161.5) 1,85
Ukupna kvota1,85

Foto: Shutterstock


tagovi

KK Ludvigzburg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara