Luka Mitrović (©Starsport)
Luka Mitrović (©Starsport)

Luka Mitrović neizvestan za Žalgiris

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.12.22. | 17:59

Centar Crvene zvezde dobio udarac u oko tokom utakmice sa Mornarom

Košarkaši Crvene zvezde u 13. kolu Evrolige dočekuju Žalgiris (utorak, 19.00). Prema rečima trenera Duška Ivanovića, nastup Luke Mitrovića protiv litvanskog tima je pod znakom pitanja.

Izabrane vesti

"Dobio je udarac u oko, nije dobro i teško će biti na utakmici. Videćemo kako se bude razvijala situacija", rekao je Ivanović.

Centar crveno-belih je dobio udarac u oko tokom utakmice sa Mornarom minule subote, a na terenu je prethodno proveo manje od dva i po minuta.

Nakon odlične minule sezone, Mitrović se izdvojio kao jedan od bitnijih igrača u Zvezdinoj rotaciji. Ove takmičarske godine beleži 7,9 poena i 4,6 skokova u Evroligi (prosečan indeks 11,4), kao i 7,9 poena i 3,1 skok u ABA ligi (prosečan indeks 10,8).

Van stroja je već neko vreme i Nikola Ivanović, koji je na derbiju protiv Partizan Mozzart Beta u ABA ligi povredio tri rebra.

"Ide dobro, već može da šeta. Tri rebra ipak treba da zarastu, pa će mu biti potrebno kao što je predviđeno, oko mesec i po dana", istakao je šef struke tima sa Malog Kalemegdana Duško Ivanović.



tagovi

KK Crvena zvezdaLuka MitrovićDuško IvanovićNikola Ivanović

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara