Foto: cbbreogan.com
Foto: cbbreogan.com

Luković i naredne sezone u dresu Breogana

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.06.22. | 12:52

Srpski košarkaš odličnim partijama ubedio upravu da mu produži saradnju

Kako je i zvanično potvrđeno od strane kluba, Marko Luković ostaje i naredne sezone u Breoganu. Klub iz Luga je bio jedno od prijatnijih iznenađenja ACB lige, dugo bio u plej-of trci i na kraju ostao kratak za pobedu. Srpski košarkaš je dao vredan doprinos i zbog toga zasluženo dobio novi ugovor.

On će tako odigrati i četvrtu sezonu u španskon prvenstvu, pošto je pre Breogana igrao za Mursiju i Manresu.

Izabrane vesti

Luković je u Lugo stigao posle sezone provedene u dresu Splita. Upisao je 32 nastupa za povratnika u elitni rang i prosečno beležio 10,4 poena i 3,5 skoka za oko 22 minuta provedena na terenu.

Breogan mu je treći klub u Španiji, a tokom karijere je branio i boje Mege Mozzart, nemačkog Trira, MZT Skolja, Krke, francuskog Le Portela, Igokee i Primorske. Osvojio je duplu krunu u Makedoniji pre šest godina i bio MVP kupa. Podigao i Kup Bosne pre tri, sa Primorskom stigao i do pehara u Kupu Slovenije.

Trener tima iz Luga Veljko Mršić će na raspolaganju imati i Serhija i Erika Kintelu koji su takođe produžili ugovore. Ekipu hrvatskog stručnjaka pojačao je talentovani Justus Holac, koji se dovodio u vezu i sa Partizanom.



tagovi

BreoganMarko Luković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara