Makabi juri Teodosića!

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.01.19. | 22:28

Pregovori u toku

Pred samo dve nedelje odjeknulo je jako da bi Miloš Teodosić mogao u Efes, što su indirektno potrdili i ljudi iz istanbulskog kluba, ali kapiten srpske košarkaške reprezentacije sada je i na meti - Makabija!

Bombastičnu vest donosi novinar specijalizovanog košarkaškog portala Eurohoops Jorgos Efkarpides, koji tvrdi da su čelnici Ponosa Izraela upravo u Stejpls Centru, gde pregovaraju sa upravom Los Anđeles Klipersa o otkupu Teodosićevog ugovora!

Izabrane vesti

Mada drugih detalja nema, činjenica je da Teodosić može u Evropu da se vrati samo na dva načina - da Makabi pronađe dogovor sa Klipersima i igračem, ili da tim iz Los Anđelesa otpusti Teodosića, isplati mu novac koji mu se garantuje do kraja sezone, a onda on izabere narednu destinaciju. 

Još od leta posle osvajanja evropske titule 2014. godine, Makabi je u ozbiljnim kadrovskim problemima, što se poklopilo sa odlaskom trenera Dejvida Blata i još nekoliko važnih igrača. Od tada su praktično svake sezone velike pare stavljane na raspolaganje trenerima za sastavljanje kvalitetnog rostera, ali nijedan nije uspeo da vrati stari sjaj ekipi. Makabi je ovu jesen počeo sa Nevenom Spahijom, ali je on u međuvremenu smenjen, posle koga je doveden Janis Sferopulos

Miloš Teodosić nema minutažu kakvu bi želeo. Svega deset minuta na parketu, uz tri poena u proseku. Podsetimo, on je već najavio odlazak iz Klipersa i verovatni dolazak u Evropu. 

Videćemo da li će se Teo na početku 2019. godine vratiti u Evropu, ili će ipak sačekati leto.

Foto: Reuters


tagovi

Makabi Tel AvivLos Anđeles KlipersMiloš Teodosić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara