Najnovije vesti

Mijailović pred važan dan: Šta god da se desi, Partizan je već pobednik! Budžet sledeće sezone veći 25 do 27 posto

Vreme čitanja: 2 minuta

„Mi smo već izborili Evrokup, a ako bude Evroliga, to je samo plus“, poručuje predsednik Parnog valjka

Prvi čovek Partizana Ostoja Mijailovićrekao je na kontelu za kraj sezone da sutrašnja odluka borda Evrolige oko dodele specijalne pozivnice za učešće u elitnom neće uticati na dalji razvoj kluba, koji će sa velikim ambicijama ući u narednu sezonu.

Mijailović se kratko osvrnuo na nedavno finale Superlige sa Crvenom zvezdom, nakon čega se okrenuo sutrašnjoj odluci. Pored crno-belih ozbiljan kandidat za dobijanje specijalne pozivnice je i ruski Zenit.
"Posle četvrte utakmice finala nisam želeo ništa da komentarišem, za mene je Partizan pobednik u toj četvrtoj utakmici, a za petu ne znam šta bi se dogodilo. Razlog zbog kog nisam komentarisao ništa je sutrašnji dan od čega očekujemo nešto da se desi, ali šta god da se desi nećemo ništa izgubiti, možemo samo da dobijemo. Kakvu god odluku bord Evrolige bude doneo, Partizan će nastaviti dalje. Mi smo već između nas raščistili u glavama, kakva god odlukla bude - mi smo jedan evropski klub", poručio je Mijailović.

Neke pristalice Parnog valjka se već raduju...
"Ne treba se radovati unapred.Sutrašnji dan, šta god donese, Partizan će biti pobednik. Stvarno da nešto znam, vama bih rekao.Prvo bih sebi rekao, nemamo šta da krijemo. Mi smo već izborili Evrokup, a ako bude Evroliga, to je samo plus".

Mijailović je potvrdio informaciju, koju je dao u velikom intervjuu za MOZZART Sport, da Andrea Trinkijeri i Nikola Lončar ostaju u klubu, kao i da će budžet kojim će oni raspolagati biti uvećan. Konkretno, za 25 do 27 procenata u odnosu na prošlu sezonu.
"Želim da zahvalim na svima koji su bili uz Partizan, imali smo kontinuitet, sada će Nikola Lončar i Trinkijeri imati odrešene ruke i dobar budžet. Dosta smo obaveza vratili, ljudi su u proteklom periodu dosta učinili za Partizan, ali moram da napomenem da obaveze ispunjavamo redovno.To nisu dugovi, nego obaveze. Nemamo pred BAT-om, dugo nismo blokirani. Rešićemo uskoro i poreski dug", poručio je između ostalog Mijailović.

Foto: Star Sport

Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva