Nikola Mirotić (© Star sport)
Nikola Mirotić (© Star sport)

Mirotić spreman da zaigra protiv Partizana

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.03.24. | 16:49

Trener Etore Mesina moćiće da računa na Mirotića i Šabaza Nejpira u meču protiv Partizana u petak

Više nema šale sa Olimpijom iz Milana. Ekipa Etorea Mesina istrčaće na parket u petak uveče protiv Partizan Mozzart Beta u skoro punom sastavu. Kako je saopštio trofejni trener, Nikola Mirotić i Šabaz Nejpir će igrati protiv crno-belih u u petak.

Naime, Mirotić i Nejpir nisu igrali meč protiv Asvela koji je potpuno neočekivano tim iz Italije izgubio. Mirotić je bio u Francuskoj sa timom, ali pred sam meč je imao velikih problema sa stomakom zbog čega nije trenirao narednih nekoliko dana, a propustio je i meč u nacionalnom šampionatu.

Izabrane vesti

Podsetimo da na prvom meču Partizana i Olimpije Milana, Nikole Mirotića nije bilo u sastavu zbog povrede noge. Partizan je taj meč rešio u svoju korist posle velikog preokreta.

Pored pomenutog tandema, za meč protiv crno-belih će biti spreman i Diego Flakadori.

Jedini koji neće igrati je Aleks Pojtres koji je imao problema na FIBA kvalifikacionim prozorima, a od ranije ne igraju Bili Beron i Stefano Tonut.

Što se Partizana tiče, Željko Obradović ne može da računa na Džejmsa Nanelija i Ognjena Jaramaza koji su ostali u Beogradu zbog povreda.

Olimpija iz Milana trenutno ima 11 pobeda i 16 poraza i trenutno su 13. na tabeli. Partizan sa druge streane ima 13-14 učinak.


tagovi

Nikola MirotićKK Partizan

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara