Printscreen
Printscreen

Mrak pred Teodosićevim očima u Istanbulu: Dobio isključenje pa jurio sudiju (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.04.24. | 20:54

Saigrači smirivali svog plejmejkera koji je nasrtao na sudiju Huana Karlosa Garsiju i tražio objašnjenje

Utakmica u Istanbulu bez rezultatskog značaja iz ugla Crvene zvezde, obeležena je debaklom od Efesa, ali i nesvakidašnjim ponašanjem Miloša Teodosića. U smiraj treće deonice, Teodosić je nakon faula nad Danijelom Oturuom dobio tehničku grešku, koja mu je digla pritisak toliko da je, agresivno tažeći objašnjenje, dobio još jednu tehničku, samim tim i isključenje. U tom trenutku Zvezdinom plejmejkeru potpuno je pao mrak na oči.

Nasrtao je Teo na sudiju Huana Karlosa Garsiju tražeći argumente za dve ekspresne tehničke greške, delovalo je da želi i da se obračuna, a u toj nameri srečili su ga saigrači zajedno sa jednim od članova sudijske trojke, Ugom Tepenijeom. U jednom trenutku na terenu se obreo i tim menadžer Nebojša Ilić želeći da i on pomogne da se najbolji Zvezdin igrač ove sezone ohladi.

Izabrane vesti

Utisak je da je Teodosić proključao zbog nonšalantne kontre Efesa koja je prethodila faulu i koja je bila prilično ponižavajuća za beogradske crveno-bele iako je završena prilično smotano, bez poena. Odmah nakon faula nad Oturuom, iskusni organizator igre, upozoravajuće je podigao kažiprst u pravcu Darijusa Tompsona.

Tu nije bio kraj sukobima i nervozi na terenu. Na manje od sedam minuta pre kraja utakmice, Zvzeda je primila trojku za 88:44, a centar domaćih Tajrik Džons nesportski odgurnuo Branka Lazića u predelu vrata. U odbranu svog kapitena stao je Džoel Bolomboj i istom merom vratio Džonsu nakon čega je došlo do kratko koškanja. U međuvremenu su i Džons i Bolomboj poslati na prevremeno tuširanje.


tagovi

Miloš Teodosić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara