Komentari na vest

Ne da, ne da, Zvezdu njen Neda!

G

Grobarcina

pre 14 dana

Koja zvezda od 2011 ne postoje zasto lazete sami sebe haha
g

gost23 #

pre 13 dana

Evo ga ! Veliki prognozer, poznavalac i stručnjak. Nije te bar malo sramota besomučnih lupetanja satima i danima !
N

NN ja

pre 14 dana

Ako Bog da da te prodamo konačno,pojma nemaš
V

Veljko9

pre 14 dana

A u Evropi uvek nista, samo u AvSrbiji :)

Realno123

pre 14 dana

druze tuceno vas 6 puta zaredom i ti prizovas av ciu biu priznajte sebi da vas je zeljko unistio izgubio svlacionicu glumi autoritet nad aleksom i smailagicem dok dovodi neke nba krseve za velike pare. Da bar dovodi evropljane koji znaju ko je on pa da ga vise i postuju nego nba igrace koji nikada culi nisu za njega. Imali smo i mi veoma dobrog Duleta Ivanovica ne bas taj kalibar ali kada izgubi svlacionicu gotovo je
B

Bgbg

pre 14 dana

Nije vredno komentara! Uživaj u Čovićevom blatu...
N

NeTanja

pre 14 dana

Možeš da slaviš ali pravi sportista nikad ne vređa poraženu momčad Osim toga aba liga je bez Partizana i Zvezde amaterska liga
7

7500

pre 14 dana

Totalna kršina od igrača i njegove igre, najskuplje plaćen, a ispod proseka, gomila bezuspešnih driblinga kojima po pravilu ne ostvari prednost, nerezonski šutevi, slaba odbrana, jedino je iz tranzicije dobar. Ipak, velike pohvale što je odbranu iz najgore moguće digao na solidnu u posl meču i što se konačno videlo da mu je stalo. Za taj novac prosto mora daleko bolje. Da bi igrao bolje mora da bude kritikovan. Neverovatan talenat koji ostaje neiskorišten zbog nezrelosti. Šteta. Veliko poštovanje za suze, to se ceni, da vidimo da mu je stalo!
G

Grobarcina

pre 14 dana

Prva aba liga i to namestena hahah
Ž

Žeks 82

pre 14 dana

plači....
S

Smeješ se kao

pre 14 dana

a plačeš li plačeš i tek ćeš....
G

Gallina

pre 14 dana

Nedo, tebi samo savet da ne goris od tolike zelje u igri. Sjajan si samo iskoristi tu zelju na pravi nacin.
h

halo

pre 14 dana

Nek Neda učini uslugu svojoj Zvezdi i ode lepo na leto, da za promenu napadnemo nešto ozbiljnije u EL, sa njegove dve dobre utakmice po sezoni kad je to bitno, možemo samo opet ciljati neko 16. mesto.
P

Psi ho

pre 14 dana

Nedovic je klasican odgovor Zeljku, fale mu igraci koji vole svoj klub upravo kao Neodvic.
Д

Дадо Нк

pre 14 dana

Жељку фали УДБА !
M

Ma

pre 14 dana

Bravo za njega tek prva ABA liga.
P

Paa

pre 14 dana

Kakve to veze ima? Koliko je outa pa igrao tu ABA ligu ako ne računamo početak karijere? Bitno je da vas boli ta titula.
R

Realni Arth

pre 14 dana

Radujete se Zvezdasi, Fudbal, Kosarka, Odbojka.... idemo bre, cestitke do neba! Ova godina bas teska godina, nije bilo lako, fudbal, kosarka,..... a ovi se spremali da sa Zeljkom dominiraju, i sada im je sve jasno, da niti je Zeljko kao sto nekad bio, niti je Zvezda ono sto je nekad bila. Ovakav odnos igraca prema Zvezdi je bas ozbiljan, BRAVO BRE. Mene je iskreno razocarao bas Obradovic, da li je moguce da takva trenerska velicina nije radila malo na svoj osobni karakter, pa zar mu nije vise dosadno kako je rkenula sezona i poraz od Studentskog Centra za superkup on poceo da se zali, alo MAGU imas najbolji tim u ligu koji ti je bre, samo se zali na nesto. Svaki poraz koji je Partizan doziveo i od Igokeje, Mege, Zadra..... znaci samo pogledajte izlaganja i bice vam jasno. Da se vratim mojoj Zvezdi, ajde ako Bog da, da napravimo konkurentan tim, jer ove godine smo igrali bez 4 do 5 igraca sve vreme, sto zbog povreda sto zbog loseg selektiranja. Nadam se da Topic, Nedovic, Teo, Jago,Bolomboj, Davidovac, Lazic, Gedraitis, za Hangu i Tompkinsa ne znam mada su bas zahvalni igraci, ostaju a da Gilespi, Tobi, Smart, Simonovic, i Ilic odlaze! Znaci zamislite da nam dodju, Vildoza, Plavsic, Djurisic, Dobric, Kalinic na sta bi licili, znaci roster kao kaznena ekspedicija. Za kraj, mislim da me Sferepulos me iznenadio, takticki ubio igru Partizana, i to je bilo ocigledno, samo jos da to bude jasno i Obradovicu bice bolje za Partizan (koji igra Evrokup iduce godine, a Zeljko nece da ostane za EK. to je ljubav nema sta) !
O

Oće to

pre 14 dana

Bas će Evroliga da se odrekne Partizana, oće to.
@

@Oće to

pre 14 dana

Ako je prezivela 10 godina bez vas niste vi za bolje od metle!
O

Oće to

pre 14 dana

Bitno da bi prozivljsvate tih 10 godina na 15 mesto, zadovoljni su Alba i Asvel
@

@Oće to

pre 14 dana

aj vi bar za pocetak sportski izborite ucesce u istoj
Z

Za Oće to

pre 14 dana

Slažem se sa tobom. Ja sam čuo da se u Evroligi dogovaraju da Real odmori jednu sezonu, a da umesto njega Igra Partizan. I ne samo to, već će od sada svake godine davati Partizanu pet miliona evra zbog izuzetnog doprinosa Evropskoj košarci.
A

ABCDE

pre 14 dana

Cele godine su se dizali u nebesa. Ponizavali,podsmevali,lozili...a tako su nisko pali da nema kud. Zbog toga mi je neizmerno drago. Treba da ih bude sramota ako obraza imaju. Pred svojom publikom,20000+ ljudi i Zvezda im uzme titulu i isprasi dupe. 20+miliona ulozenih para,Obradovic...i nista,corak. Nadam se da ce izvuvi pouku i od sledece sezone da malo budu pametniji ne jedu ono sto se nejede cele sezone!
X

X

pre 14 dana

Cekaj bre, zar prosle godine nije izjavio da mu ABA liga ne znaci nista??? Znaci, ipak znaci. Bra'o!
P

Pazi

pre 14 dana

ABA liga mu ne znači, Zvezda mu znači. Nadam se da razumeš.
M

Mile Zeleznik

pre 14 dana

Prvi trofej u karijeri coveka hahahah, jos namesten trofej. Ne upoznah jos navijaca fmp-a koji ima IQ veci od sobne temperature!
S

Slobiša

pre 14 dana

Јесте, намјештена. Свака ваша освојена титула је регуларна, а свака наша је намјештена. Ове године смо шест пута намјестили побједу против вас. Како Вас више није срамота да лажете сами себе. Немате квалитет ни за шта, уз то сте болесни у главу. Ако не промените начин размишљања и рада, још дуго ћете таворити у свим спортовима.
D

D Trojkaaaaa,,

pre 14 dana

Hvala ti Nedo, Zvezdina Legendo !
G

GostLazar

pre 14 dana

Znate kako partizanovci prevaju na muzickom notnu lestvicu? DO RE MI FA SOL MetLA SI DO
P

Pa ono

pre 14 dana

Ako osvoji titulu treba mu, ako ne osvoji ne treba mu.

Mr 007

pre 14 dana

🤣Kakav hladnokrvni sakupljac trofeja je ovaj LeBranko Lazic,to je sjajno. Bravo za sve,Zvezda sampion!!!
T

Tarantula

pre 14 dana

Dečko podigao više čelika od Švarcija!Hahahahah
h

hulkdelija

pre 14 dana

Uhh, za malo da nas uništi na kraju, promašeno bacanje, pa trojka, gde je bio sam kao duh. Ali sreća, dobro se završilo. Morao bi da bude sigurniji u neizvesnim završnicama.
B

Baxter88

pre 14 dana

Sa tom platom i iskustvom jer nije mlad ne bi mogao nego morao da resava a ne da uvaljuju koske Bolomboju ili Davidovcu na isteku napada!
p

plata

pre 14 dana

sta pricas za platu ima milion toliko u partizanu aleksa ima a tek ostali
h

hulkdelija

pre 14 dana

@Baxter88 Slažem se za to, u pravu si.
1

1989.

pre 14 dana

Није он ткрив што клуб није довео првог бека, па је морао да сили у многим ситуацијама и све је на њега сваљивано било Ти си наш Немања! Могу да ти пуше!
d

d.g.

pre 14 dana

To je ta razlika između domaćeg igrača i stranca.
G

Grobarcina

pre 14 dana

A u evroligi ima li razlike ???
G

Ggiles

pre 14 dana

A vi ste odvojili Evroligu?
@

@Grobarcina

pre 14 dana

A sta ste bi to uradili u Evroligi? Prve godine nezasluzeno igrali i to je to, a druge niste prosli dalje isto kao i mi samo par mesta bolje? Metla.
@

@grobarcina

pre 14 dana

...a kakva je razlika u evroligi? sto ste dobili asvel i albu? evo, svaka cast, svima ste ocitali lekciju. samo, tebe sam ocekivao tek posle utakmice broj 5 u pioniru. zavuci se u neku rupu, pokrij se usima i cuti.
G

Grobarcina

pre 14 dana

Uradili mnogo vise vi koliko godina igrate evroligu jedva top 8 mi prosle sezone posle 10 god odma u top 8 dobijemo Real dva puta za 3 dana i zbog suspenzija nismo se plasirali prijatno i dovidjenja ovo vam namestena titula
D

Dejan CZV

pre 14 dana

Sigurno u top 3 napadaca 1 na 1 u evropi, steta sto su ga povrede toliko unakazile. Ali odigrao he vrhunsku sezonu i zasluzeno uzeo trofej. Nadam se da ce sledece godini i u Evroligi da se napravi pomak.
D

Djape45║

pre 14 dana

Hvala ti tata sto navijam za ZVEZDU.
Г

Геџа - Србијанац

pre 14 dana

То сам и ја помислио. Баш се сад чули и коментарисали како је лепо нити Звездаш! Он ми каже, Као мали си био авангарда, плашио сам се да не почнеш да навијаш за Партизан! Али, победила је људскост у теби, крај цитата...
l

lagilica

pre 14 dana

uvek cenjena rubrika 'nije se desilo'
Đ

Đukin fan

pre 14 dana

Batalite semantiku i ode Nedović odigrao ocajnu sezonu s tek par valjanih četvrtina gde je dao doprinos u jedva 4-5 utakmica!!!Realno nespreman ušao u sezonu,povrede i losa forma!!?Cak i sinoc promašio skoro sve!!!Za promenu da se spremi,čestite pripreme te da istinski pruzi ekipi ono u skladu sa ugovorim koji ima!!!Ozbiljna cifra koju nije opravdao ove godine!!!
@

@djukin fan

pre 14 dana

...nedovic je ove sezone u evroligi na domacem terenu imao 17 poena i 3.6 ass uz 48% za 3 , 92% sl. bacanja i vise nego odlicnih 57% za 2. podbacio je malo u gostima, ali je kao i sinoc, uvek zavrsavao stvari koje se ne vide u statistici i kada ga ne ide sut. on je za svoju platu odradio i vise nego solidan posao.
7

777

pre 14 dana

Nije to taj Neda od pre par godina ali koliko nije moglo telo toliko je srce htelo i zasluzio je ovo posle svega sto je prosao u prvom mandatu u Zvezdi. Hvala Nemanja od ❤️
B

Bvb

pre 14 dana

HIM!
B

Bršcz

pre 14 dana

Nije li vas sramota ovog teksta? Pa ako neko nije zasluzio nesto pozitivno to je ovaj čovek. Milionsko primanje jednu utakmicu da 25poena deset upropasti. Hvala mu do neba ali stvarno ako ima obraza sam da ode.
d

dkcz

pre 14 dana

ne rise
B

Burek

pre 14 dana

Možemo polemisati šta hoćemo, ali on nam je sinoć doneo trofej bacanjima
B

Bršcz

pre 14 dana

Onom promašenom trojkom, gde je bio sam ko na treningu i sledecim promašenim bacanjem je mogao sve da upropasti. Lično ga ne volim i ne cenim. Poštujem svačije mišljenje.
@

@Bršcz

pre 14 dana

Pozdravi Pantera, metla!
A

Asad

pre 14 dana

Bravo junačine, zadali ste im poslednji udarac! Poražen je nakaradni sistem, primitivizam koji izbija od trenera preko igrača do navijača. Ne postoji klub na svijetu koji više sije mržnju od njih. Rijetki su navijači partizana iz kojih ne izbija mržnja prema Zvezdi, nivo frustracija, primitivizma koji oni nose u sebi nije normalan. Zao mi je one djece iz arene što će za 5-10 godina biti prepuni mržnje, kao što su ovi njihovi stariji.
B

Burek

pre 14 dana

Ali suze zbog osvojenog trofeja, neprocenjivo !!! A grobari samo nek nastave da mu vređaju ženu i opet ćemo utišati Arenu