Komentari na vest

Nebojša Čović otkrio: Budžet Crvene zvezde je 15.800.000 evra

R

Rumun iz Kluza

pre 4 meseca

kad je dosao Zoc u Partizan komentari Delija su bili da ce brzo otici u Rumuniju, kad ono za 3 godine on vasem klubu promeni 4 trenera i ravno 34 igraca, dzabe i budzet i od 3 miliona ili 33 miliona kosarka je timski sport i moras da napravis sistem a zato je potrebno strpljenje, prva sezone Zoca bez trofeja ispadanje od Burse u EC nista idemo dalje, sledeca sezona gubimo KUP u Nisu idemo dalje osvajamo ABA ligu igramo pley off EL, ova sezona krece lose gubimo super kup od Derbija nista idemo dalje tri poraza u ABA ligi nista opet idemo dalje ne menjamo nista naplaticemo na kraju ako ne budemo povreda igracemo opet pley off EL i finale Kupa i finale ABA lige a bolji trenutno nek pobedi u tim finalima nije smak sveta i ako se izgube, sta treba navijaci Totehema da niko ne navija za njih vise, samo je u Srbiji mantra da mora uvek da se bude prvi po svaku cenu zato se u Evropi i ne moze da se napravi iskorak ali je bitno smiriti navijace sa porodicnom KLS jos ako se uzme ABA liga e to je onda vrh, a sto se Evropi vec 10 godina mlati prazna slama uz lepe budzete jer EL ima minimum bez kojeg ne mozes da je igras tako pogledaj te Delije istini u oci i menjate upravu i sportski sektor do njih je a ne do igraca oni nebi bili tu da ih ovi nisu doveli i svi su im uvek krivi Partizan, Igraci, treneri a nikada oni uprava...reagujete dok jos nije kasno, nema vise Bartololea u EL mozete i tu da izvisite ako napravite jos jednu gresku kao prosle sezone nije vise vodenica na vasoj strasni u EL sad izgleda melje malo na crnu stranu a kad vec imamo dva kluba u EL iz jedne drzave i jednog grada kao Instambul i Atina zasto tako nebi i ostalo u buducnosti....samo treba sagledati neke stvari batalimo vise FMP ili Igokeju to su bre Zvezda i Partizan klub cine navijaci bez njih se mozes zvati kako hoces nikome nije bitno....
R

Raki Delija

pre 4 meseca

Mozda jesmo menjali trenere ali smo zato vaseg rumenoglua redovno pobedjivali od mogicih 10 samo 1 trofej ste uzeli i to zbog nasih kikseva ali to se vise nikad nece desiti
n

nista mi nije jasno

pre 4 meseca

kako je Zvezda sa budzetom od 4.5 miliona igrala top 8, a prosle sezone sa 16 miliona ne igra, a ove sezone je veoma blizu da ponovi uspeh od pre neku sezonu i zauzme 14 mesto, sto kaze Milan Kalinic ko bre selektira ekipu i menja trenere ko gace, mora bre sistem da se napravi a ne svake godine novih 15 igraca i trener to tako ne ide.....
M

Milutin Bar

pre 4 meseca

Ma što se tiče budžeta,Zvezde i Partizana,to su sve laži.Posebno kod partizana,koji svake godi e ima afere u svim klubovima. ZVEZDA JE UVIJEK BILA INSTITUCIJA ZA PARTIZANA,I NJEN I IMIDŽ,NI UKOM SLUČAJU NE SMIJE SE UPOREĐIVAT SA PARTIZANOM. TO BI BILA,ZA ZVEZDU VELIKO PONIŽENE.
t

terapija

pre 4 meseca

druze da ti nisi preskocio terapiju?
Z

Zoran 91

pre 4 meseca

Covke da je tebi stalo do Zvezde i njenih interesa ti bi se učlanio u SNS i sad mirno spavao imao budžet koji poželiš ko i limar. Boli tebe i Vucka ona stvar za Zvezdu.
g

gost111

pre 4 meseca

covek koji je preziveo sve vlasti..i tako.Srbija kada bude videla njega i limara u zatvoru bice bolje. znaci nikad.jbg
l

lion zion

pre 4 meseca

za razliku u pomoci drzave zvezda je zakinuta za kim birča pengosa i aleksej sveda npr,pa vi zamislite da imamo budet takav ali neka hvala nismo drzavni projekat nismo isti DS
d

dezurn1kr1vac

pre 4 meseca

Ovaj "čovek" više ni sam ne zna gde je i na kojoj TV šta slagao ! Kada bi mu neko u emisiji pokazao snimke sta je pricao pre par meseci ili pokazao odgovor EL za Kampaca i (o tim njihovim laznim izvestajima ) mislim da bi uzivo gledali raspad njegovog nervnog sistema , kada bi mu samo jednom pokazali da je ON/Zvezda trazio da se vrati u Pionir , da su mu isti taj Pionir renovirali i ulozili silne milione u infrakstrkturu i kancelarije 🤷 .. Zajedno sa Vesicem su renoviranje Pionira tada koristili za kampanju SNS ! Zalosno ..
s

spiritus movens

pre 4 meseca

Znaci preko 4,000,000 eura je veci budzet Partizana. Zaista neverovatno ako se uzme u obzir odnos u trofejima u poslednjoj dekadi (22-3) za Crvenu zvezdu.
L

Luja

pre 4 meseca

Čoviću, ne brukaj nas više. Za ovakvu Zvezdu ti si kriv. Ko li je doveo Teodosića , Bjelicu, Davidovca , Jaga, Kuzmića, Davidovca, Nedovića...?
P

Patriot

pre 4 meseca

Bravo! Svaka čast našem predsedniku,istinskoj legendi kk CRVENA ZVEZDA. Braćo moramo mu dati punu podršku on jedini zna pravi put ima odgovor na sve.On zna kada smo pokradeni od sudija i kada nam smeštaju. Puna Arena i maksimalna podrška! On je jedini u pravu i moramo ga slediti ukoliko želimo jaku Zvezdu !!!
P

Podrska za Covica

pre 4 meseca

haha...a vidi ti samo al su se sjatili ovde u rojevima navijaci privatnog kluba dodika iz laktasa da napadaju Doktora kosarke Nebojsu,ali dobro treba ih razumeti,jer od kad je dr.Cova na celu zvezde fuzionisana igokea titule i evrolige videla nije vise od cele Decenije,upravo zato ga i mrze jer zbog njega imaju dozivotne komplekse jer im unistio celo detinjstvo koliko titule videli nisu ni njihovi dedovi se toga vise ne secaju...
P

Petar11111

pre 4 meseca

Koji si ti bolesnik.Partizan je INSTITUCIJA za SNS i Čovića i vaš FMP.Toliko ste jadni da je glupo i komentarisati vas a posebno ovog kompleksaša.Da nije Partizana nebi imao o čemu pričati.
p

panter 6 mil.

pre 4 meseca

Panter je ubedljivo Najskuplji igrac ikada koji je igrao na celom Balkanu a verovatno i u Evropi sa 3.mil po sezoni,ako meni ne verujete evo Mozart je to i sam potvrdio u ovom tekstu: https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/lista-najplacenijih-igraca-evrolige-larkin-bez-premca-po-jedan-partizanovac-i-zvezdas-u-samom-vrhu/463181
O

Ogi Srbija

pre 4 meseca

Zvezda sa duplo manjim budzetom od nas melje sve redom i u ABA i u EL,a nasa igokea sa cak 35.mil snsbudzetom i 6mil panterom nikog zivog da pobedi ne moze,Studenti,Mega,Igokea dva,Olimpija...itd itd od zadnjih 13 meceva ukupno imamo cak 8 poraza u svim takmicenjima,to je zaista sramota za nas klub sa najvecim budzetom u evropi sto tvrdi da ima "najboljeg trenera" koji u zadnje 3 godine osvojio samo JEDAN trofej od mogucih 10 koji su bili u opticaju i cak dva puta pobegao sa timom iz nase KLS lige,to je cinjenica koju znaju svi!
k

klasičan

pre 4 meseca

mozak kretena
p

polivaj...

pre 4 meseca

...covo legendo po igokeiku💦💦
K

Kec u Nisu

pre 4 meseca

A vidi navijaca kluba iz laktasa sto se okuražili i poceli busati u grudi, a Čovke vam pluća napunio do vrha u prethodnih 12-13 godina koliko niti jedne titule i EL videli niste u poslednjoj deceniji, na sve to vas i Terza dopunjava evo već 6-7.god za redom. Mada, već ste oguglali, gutate profi, i treba jer nastaviće se ovo prskanje i punjenje, i trajace još godinama i narednu celu deceniju... Ušivaće igokeasicu i vraćati je iz mrtvih još godinama a mi ćemo da je cepamo sve jače i jače dokle god zelimo,sledi vam jos jedna decenija bez titule i EL isto ko i prosla!
H

Hvala ti Nebojsa

pre 4 meseca

...sto si stavio🔒na igokeu,od kako si ti u Zvezdi oni titulu i EL videli nisu zadnjih 12-13 godina!
D

Da podsetim...

pre 4 meseca

NEKI SA 20+ MIL.BUDZETOM ZA PUNE 3.GOD JEDVA UZELI SAMO JEDAN TROFEJ,A I DA NE POMINJEM DA TITULU I EL NISU VIDELI VISE OD ZADNJE CELE DECENIJE!
S

Svasta zaista

pre 4 meseca

Nema nikakve logike da CZ ima manji budžet od Partizana obzirom da imaju mnogo više igrača pod ugovorom, neki i ne igraju ali su sigurno plaćeni tj nisu dosli da igraju dzaba a osim toga i dva vrhunska trenera (jedan promenjen) tako da ne postoji računica da je to jeftinije
6

6.mil panter

pre 4 meseca

Pa nismo mi drzavni klub pa da od av dobijemo 30 mil.ko vasa igokea koja samo pantera placa 6.mil.
R

Realnoo

pre 4 meseca

Kakva taktika, prvo čeka da Partizan izađe sa svojim budžetom a onda on dan kasnije naravno da će reći neku cifru koja je manja od Partizanove. Što nije prvi izašao sa svojim budžetom? Pa zato što je manipulacijama.
k

kk.Decenija

pre 4 meseca

A to rece ostrasceni navijac Miloradovog privatnog kluba koji jedne jedine titule i EL video nije 12-13 zadnjih godina ili ti vise od pune zadnje Decenije sto je najveci negativan rekord u celoj evropi bez konkurencije,cisto da podsetim!
M

MJS

pre 4 meseca

Molim poklonoke ovog tipa,da mi objasne, zašto na državnom portalu B92 samo vesti vezane za Čovića ne mogu da se komentarišu????!!!!! I to već par godina!!!!
S

Sloboda

pre 4 meseca

Prijatelju,tu nema šta ni da se komentariše.Sa i bez komentara njegovi sledbenici ga slede. Istinska legenda!
G

Gost 976

pre 4 meseca

Kakvo zlo je ovaj čovek, sejač mržnje , ortodoksni lažov , a ko laže taj i nešto drugo radi , uostalom pokazao je to kad je bio glavni baja za Kosovo , bio uz svaku vlast , jednom rečju ljudsko talog , ako za nekog može da se kaže da je dno dna onda je to ovaj čovek
K

Ko li

pre 4 meseca

Sada na malom kalemegdanu daje pare na ruke igracima? Zet je to radio, ali je sad bivsi zet!
V

Vamos

pre 4 meseca

Covjek na svako novo gostovanje da razlicite podatke… Jednostavno lazov
C

Covkce covv

pre 4 meseca

Covke sanja Partizan... Te "uspehe" koje spominjes su proizasli iz neravnopravnosti u budzetima. Kad se budete vratili u EK, dogodine, bice opet bar 10 godina nicega, kao sto je bio obrnut slucaj. Da je svake godine kao prethodne i ove bilo ravnopravno, onda mozes da pricas o uspesima. Zelim ti da i ove godine budes uspesan sa Kls titulom. U finalu dva Fmp-a.
x

xyzet

pre 4 meseca

O tome ko se kako obogatio, ko ima i koliko putera na glavi, o tome ne bih u ovom momentu, a i široka je tema za obe strane. Mene ovde strogo zanimaju ova dva intervjua objavljena u dva dana. Intervju od gospodina Mijailovića ne sadrži ništa u direktnoj vezi sa C. Zvezdom. Bavio se samo Partizanom, finansijama, planovima i izneo precizne podatke o visini budžeta. Nikakvih peckanja ni prozivki nema. Bio sam baš zadovoljan tonom izjave. S druge strane i gospodin Čović je izneo precizne podatke o visini budžeta svog kluba, zahvaljujem na tome i nemam razloga da ne verujem u to. Tu završava gospodstvo i fer plej i slede silna prozivanja i peckanja Partizana. Ostatak intervjua je protekao u prozivkama KKP. Može svako o g. Mijailoviću misliti šta želi, ali ovde je on održao školski čas g. Čoviću, iako je ovaj poslednji daleko školovaniji. Nije dovoljno samo poznavati sve manire, treba ih i pokazati.
a

aman za aman

pre 4 meseca

Podsetio bih samo na "manire" prethodnih Partizanovih funkcionera,trenera itd...koji su se najbukvalnije izivljavali,bahatili i likovali nad slabijim rivalima.Od tada je krenula ova patologija kojoj se ne nazire kraj,u koju su ukljucena oba nasa najveca kluba.Uzgred;..budzet se moze na dosta nacina "premostiti" a ovo sto rade funkcioneri oba kluba je namenjeno mladjim navijacima tj populaciji ,koja jos nema dovoljno zivotnog iskustva da moze razdvojiti sustinu od forme.
G

Grbo.brt

pre 4 meseca

Kakav kompleksas, kakav sejač mržnje propagande i podvala. Najveće zlo srpskog sporta!!
C

CG

pre 4 meseca

Evo ga bolesnik opet!!
.

. I.

pre 4 meseca

Nebojša Čović nikoga nije ubio. Za ove druge, hm, da ispitamo
.

. I.

pre 4 meseca

Au sta im uradi Čoviću da cvile ovoliko. Samo ih j... U pedu
D

Da procitas

pre 4 meseca

Sabrano delo Dr Seselja o Dr Nebojsi pa pisi
S

Samo trpaj, svevu njih nista napolje

pre 4 meseca

Ma uništi ih brate naš
M

Miloš Gogić

pre 4 meseca

Čović čekao da Mijailović iznese informacije pa da sutradan izađe u javnost sa manjom cifrom 😁
m

matoriekspert

pre 4 meseca

Po komentarima obožavalaca lika i dela brabonjka iz predgrađa nisam optimista pred sutrašnje izbore. Oni su većina naroda a očigledna je anestezija koju su im Ovaj i Onaj ubrizgavali deceniju i više. Nema problema, mi kao manjina ćemo i dalje trpeti ali nemoj posle da se čudite što nam je loše!
m

merllin_pfc

pre 4 meseca

Koja gromada od covijeka i koji licemijer. On postuje finansijski Fer play. A prosle godine bili kaznjeni zbog toga sto su poslali duple papire u Euroleague. 🤮🤮🤮
d

dale23

pre 4 meseca

Dajte u naslovu ono sto najvise gura i laze u poslednje vreme! "Partizani lazu oni nikada nisu osvojili Evroligu!" i onda odes na net i vidis da je KKP osvojio prvu FIBA European League.
V

Volujak

pre 4 meseca

Treba pomoći ovom dobrom čoveku. Dati mu više novca, za novu halu, za novi klub…za nove investicije…za nove zgrade…
N

NR

pre 4 meseca

Aha. Laze kao i uvek.

PFK NIŠ

pre 4 meseca

To sto laze, to me ne cudi, traje od kada znam za njega, ali gde nadje 15 miliona i 800, hahahahahaha... To su one psiholoske igrice, ako kaze 16, 17, svaki gradjanin to smatra velikim parama, a kada kazes 15i800, pa to deluje nekako prihvatljivo, ipak igraju EL... On i dalje misli da je jak igrac, manipulator, ali niko ga vise ne ferma ni dva posto...
N

Neko treci

pre 4 meseca

Kazu pred sezonu napadaju evroligu budzet Asvela 20 miliona a ti imas kao 15-16miliona pa kako onda napadas evroligu.🤣svako gostovanje se samo ukopava u svojim lazima

PFK NIŠ

pre 4 meseca

Ma daj, kojih 15 miliona, nego... Posto pukli u EL, mora nekako da nadje opravdanje za budzet, pa sacekao onog Mijailovica, da prvo on kaze sta ima, pa da smanji cifru...
V

View

pre 4 meseca

Čovek ne zna da radi svoj posao ali voli da ispuni mladalački san i frustracije. Ako vas je preveslao i privatizovao klub, onda ste ugasili. A sve izhleda da je tako.
H

Hihon

pre 4 meseca

Sta je problem ako KKP ima i 10 mil. veci budzet? Jel on zeli da opravda svoje rezultate ili da ima isti budzet kao KKP? Drugo, koliki budzet ima FKCZ a koliki PFK? Trece, posto vec barata svim mogucim podacima, koji budzet je KKCZ imao pre 4 god a koji KKP?
a

abrakadabra

pre 4 meseca

Zlo, zla - najveće. Ništa afirmativno za svoj klub, a ni za druge nije uradio treba ga udaljiti iz sporta doživotno.
t

tre

pre 4 meseca

pa udaljen je vec odavno …jos samo 1 sektasa da udaljimo…to je tvoj klub…i to je to
M

Mekinac

pre 4 meseca

Čovič laže, isto ko i Vučic samo Teodosic nebi došao za samo milijun Evra, magde, su tu i drugi igraci Nedovic 2 milijuna, i tako dalje. 😭😭🤪🤪
b

bebs

pre 4 meseca

vidi ih bolesnici asu se popalili. juce nas sve ubedjuju da imaju toliki budzet zbog ulaznica, danas mi objavimo budzet govore kako lazemo. nazad u zagorje pa sa cedevitom da derbijate
n

nebojša mali ćoki

pre 4 meseca

A što vi odmah danas idete da objavljujete? Samo Partizan vam u mislima... Pustite nas mi smo institucija, mi smo evropski gigant, a vi ste mali Železnik..
M

Mix91

pre 4 meseca

samo da javim, ovakvu neobjektivnost od admina nisam odavno video. jel cam tegi mozda u adminima pa sta god da nije na ruku limaru i svevišnjem treneru univerzuma odma se sakriva. nisam nikog vredjao pristojne komentare pišem zbog cega samo od grobarije objavljujete komentare. no da se veatim ja poentu u slucaju da dozvole ovaj komentar a znam da nece, pozivam zvezdine navijace da ne dolaze na ovaj portal
G

Gosthdbdfs

pre 4 meseca

Hahahahahaha Zovi covica
m

mikula

pre 4 meseca

veca cenzura komentara nego na režimskim medijima. ali neka nek je grobarija srecna
V

Vojna pošta 8897

pre 4 meseca

Jesi ti iz Šapca tj Majura?
B

Basketball Fun

pre 4 meseca

Ko o čemu: Kurva o poštenju. Vojnik o skraćenju. Zastavnik o unapređenju. Čović o Partizanu na jutarnjem ili u saopštenju.
p

podeden

pre 4 meseca

Korono vrati se da zavrsis zapoceto.
G

Gosti iz Nisa

pre 4 meseca

Da li cemo docekati jedan intervju ovog coveka da ne pomene "one druge"?
M

MilojkoNr1

pre 4 meseca

Sta su ove moje kolege po crno beloj boji navalili " sta je covke rekao pre par meseci' . Slagao malo jbg, nije mu prvi put. Lako je to kad ne moras za nista da odgovaras
S

SB

pre 4 meseca

Opet ovaj , "oni su pa oni su" , gledaj svoja posla , a mozda malo poradis i na tezini, elksplodiraces, izgledas kao kosarkaska lopta
K

Ko o cemu

pre 4 meseca

Covicu, leci se!
С

Стари гробар

pre 4 meseca

Уопште не улазим у истинитост наведеног, али мало се разликује буџет за плате на почетку сезоне и сада, скоро два милиона евра. Друго, заборавља се да је сам Човић изјавио да 68% буџета даје држава, а Партизану око 30%. У тих 30% је урачунат и НИС који није већински у власништву државе са 1,2 милиона евра, МТС са 800.000 и Дунав осигурање са 400.000 евра. Остало су приватни спонзори и зарада од улазница и маркетинга. Неко је навео да је држава дала по пет милиона и једнима и другима што није тачно. Град Београд је Партизану дао три милиона и то је одмах прослеђено за порез, а Звезди је дато шест милиона евра. Све ово је у суштини небитно, добијају и једни и други. По мени је битно да улагања не прате остварени резултати, мислим на Евролигу. Партизан је за три копља маркетиншки јачи, дугорочна лиценца би значајно побољшала приходе јер би се добијао новац од ТВ права. Један податак из прошле сезоне, на дан играња домаћих утакмица, Партизан је од продаје навијачких обележја у просеку зарађивао 15.000 евра.
@

@stari grobar

pre 4 meseca

...a privatni sponzori su direktori drzavnih preduzeca, ali to se ne racuna, kao i neki procenti nisa a ovamo gasprom racunate kao ulaganja drzave. i non-stop se govori o prihodima od ulaznica, a valjda postoje i rashodi, ne ide sve u budzet. troskovi hale, redara, pa i stampanje samih tih ulaznica i silni pokloni koji su deljeni, kao sto kosta i taj marketing o kome pricas. ali vama su tu rashodi 0 a prihode racunate. kada je zvezda igrala evroligu a partizan ne, niko nije racunao prihode od ulaznica.
С

Стари гробар

pre 4 meseca

Ниједан директор јавног предузећа није у Партизану. Поновићу, од јавних предузећа спонзори су МТС (800.000) иДунав осигурање (400.000)...ко овде помиње Гаспром и фудбал? Глупости око штампања улазница и сличне не вреди коментарисати. Поента је да у Партизану резултати прате улагања, ви освајате породични турнир који зовете КЛС, незабележен случај у свету да неко са две утакмице постане првак државе.
5

56789

pre 4 meseca

ASVEL IMA 20 MILIONA A ZVEZDA NAPADA F4 SA 15 MILIONA😂😂😂😂 SA TOLIKIM BUDZETOM DOBRO STE PLASIRANO
s

south

pre 4 meseca

Postujete vi finansijski fer plej toliko da ste prosle godine bili kaznjeni zbog krsenja istog.
R

Racunovodja

pre 4 meseca

Mili bože, molim se sa tebe, koliko zlobe u tebi Čoviču to je strašno. Bog neka je sa tobom.
p

prskoti a

pre 4 meseca

ja msm da njemu vise ni navijaci njegovog malenog kluba ne veruju
3

367

pre 4 meseca

KKCZ u EL na utakmicama na kojima su sudije iz ABA lige ima, maksimalno, 5 do 10 procenata pobeda. Ovo znaci da ima 1 pobedu na 10 (do 20) utakmica ! Neki drugi klubovi npr. Bajern, imaju oko 50% uspesnosti sa tim istim sudijama ! Cudna statistika, koju lako mozete da proverite. Tacno je da je KKCZ od EL, prethodnih godina, kaznjavana za blokirano stepeniste , i u Areni i u Pioniru.
M

MJS

pre 4 meseca

Vi se žalite nadudije ABA lige i organizaciju!!!!! Momak,znam da ti je mnogo teško,ali ne znam šta si ti uopšte ovde hteo da objasniš??? Kako bre ovu pojavu, možete više da trpite????? Šta on Vam radi,to je nponovljivo!!!!
I

Ivan FCRS

pre 4 meseca

Svakome od vas grobara kojima je Ostoja legenda, a Covic los lik, lazov itd.. Nemate pravo sa takvim stavom da vas iko shvati za ozbiljno. Obojica dolaze iz iste kuhinje. Nego vi ste sada uhvatili par dobrih rezultata, pa hvalite zve zivo.
S

Svaka mu cast

pre 4 meseca

Recenica ide ovako.Malo pre korone donosimo odluku da idemo u pionir nije malo bilo godina I vise al neka bude pa druze sta si kada si znao da ce biti korona.
B

Bledoliki otpadnik

pre 4 meseca

Taman da vratiš ono što ti je omogućeno preko Upp-ra 😀
S

Samo laži i sujeta

pre 4 meseca

Izjava iz Jula 2023 nakon sednice skupštine KKCZ: “Budžet za plate košarkaša Crvene zvezde za narednu sezonu iznosi 12 miliona evra, saopšteno je na današnjoj redovnoj sjednici Skupštine kluba”. Izjava iz Decembra 2023: Budžet za plate je 10.200.000 EUR! Isti čovek je ovo izjavio u periodu od 5 meseci. I posle taj isti lik uzme sebi za pravo da priča o poslovanju drugima. Fuj!
B

Basile

pre 4 meseca

Šta god i kako god, i jeste sve kako kažeš. Ali je činjenica da KK Partizan ima veći budžet od KK Crvena zvezda. To su nesporne činjenice, ko god iznosio bilo šta. Samo uporedite stručni štab i igrače oba kluba i njihove plate... To je realnost.
G

Gosti iz Nisa

pre 4 meseca

"Troškovi za igrače, po finansijskom fer-pleju Evrolige, ne smeju da pređu 65 odsto budžeta." 65% od 20m je 13m. Znaci to je max budzet za plate po ovoj izjavi.
i

i

pre 4 meseca

Kave veze to ima sa bilo cim,jasno ti je i sad rekao,ako bude dovodjeno jos igraca,poveca ce se budzet,ako ofe neko smanjice.se.Kao i Ostoja sto kaze,potrosili smo budzet,ali ako bude trebao plej,nacicemo pare.Znaci budzeti im nisu zacementirani.
@

@Basile

pre 4 meseca

Pa? Jel moramo u evro da imamo isti budzet? Koji budzet ima FKCZ a koji PFK?
B

Basile

pre 4 meseca

@Basile Prvo se potpiši, nemam nameru da se svađam, samo iznosim činjenice. FK Crvena zvezda igra 6 godina Evropu relativno uspešno i u klub ulazi ozbiljan novac. Koliko ulazi u košarci u oba kluba godišnje van državnog budžeta? To je druga stvar što se rukovodstvo FK Crvena zvezda ponaša nedomaćinski i dodatno zadužuju klub, tale se i čuda stvaraju. I nije u pitanju budžet u evro. KK Partizan ima 4,5 miliona evra veći budžet od KK Crvena zvezda.
@

@Basilr

pre 4 meseca

I dalje ne kapiram sta zelis da kazes? Jel problem neki sto ima budzet vec 4.5 mil? Ko je vama davao budzete svih ovih godina dok je u Partizanu igrao Andric, Vrabac ili Bozo Djumic? Sto ne iznesete budzete od tada? A sto se tice Evrope u fudbalu, pa kojom magijom ste dosli sa pecurkama po terenu i bez struje do ovog sada? Koja je razlika ovde u budzetu? Pa nije 4.5 nego bar 14.5!
@

@Basile

pre 4 meseca

Nisi se zapitao kako i zbog čega KKP ima veći budžet od Čovićevog polu-privatizovanog kluba koji je sve svoje dugove oprao kroz poresku prevaru zvanu UPPR, prodao ime i grb, dok je taj isti KKP dan danas vraća dugove napravljene do 2015!? Struktra budžeta u KKP ti nije poznata, a smeta ti što imamo više love!? Znaš li učešće “državnih” sponzora u budžetu Partizana - manje od 3 miliona EUR godišnje. Sponzori iz privatnog sektora - 6 miliona! Ulaznice - projekcija 7 miliona do kraja regularne sezone! Ostalo Marketing, Evroliga, TV Prava. Tebi lično može da smeta uspeh KKP, skroz u redu, ali adresa za tvoje nezadovoljstvo treba da bude ovaj vaš lažov i prevarant, koji je 10 godina imao apsolutnu i nezapamćenu finansijsku dominaciju nad celom ligom (a nikakav rezultat nije napravio), koji je sve uradio da se Partizan kao klub ugasi, a Partizan ga sada gazi i gotovo ne spominje u svojim saopštenjima. Dok taj tvoj posveti 50% svakog svog intervjua Partizanu! Izvini molim te što plaćamo skuplje karte našem voljenom klubu, izvini što KKP zna da preproda sezonske karte kada mi ne možemo da dođemo na meč, izvini što smo kraljevi marketinga i što imamo reklame i na metlama za brisanje parketa, a posebno izvini što imamo Željka Obradovića koji je zaslužan za 90% ovoga što se trenutno dešava sa KKP. I oprosti nam veći bidžet, molim te, eto izdajničke privatne firme i izdajnici navijači drže KKP u životu, jer teško sve to može da obradi jedan prosečan velikosrBski ciganski mentalni sklop.
I

Immobile

pre 4 meseca

@Basile Opet ti kažem, treba da se potpišeš. Pa ko je doveo do tog stanja da KKCZ mora uopšte da se zamrzava i pravi haos? Retoričko pitanje. Naravno Crvena zvezda je imala veći budžet od Partizana u tom periodu u kom spominješ Vrabca... Partizan je u tom formatu i sa takvim budžetom funkcionisao 2 godine. KK Crvena zvezda je bila u još 10 puta težoj i goroj situaciji 2010/2011. Klub isteran iz Pionira, trenira u Kovilovo, popisivači nose koševe sa Kalemegdana... vrati se u 2009/2010, pa se vrati kada su se otimali igrači, pa se vrati kada je Danilović naneo teške fizičke povrede Jurasu, pa se vrati kada je Vujošević hvatao sudije, štipao i jurio. Jel on faraon šesti da su mu takve stvari bile dopuštene a da nije jednu utakmicu bio suspendovan? Čović( o kom imam katastrofalno loše mišljenje pre svih vas, i pre KK Crvene zvezde) će otići iz kluba i doći će još gora politička ekipa od Čović, a to su Stojan Vujko i Milenijum tim. Dakle opet ćemo se vratiti Partizan niko nikada nije gasio, a Crvenu zvezdu su gasili i terali iz hala i dvorana na ulicu, uzimali grbove i čuda stvarali. I konstatacija na početku je bila KK Partizan ima veći u budžet od KK Crvena zvezda u ovoj godini i ti si se složio sa time, jel tako? Ne vidim onda čemu taj bes i histerija... Navijači(ne navijačke grupe,već pojedinci) Partizana su avangarada, večita opogicija, rokeri, urbana deca grada sa beogradske kaldrme, a predsednik kluba koji je uslovno rečeno karta za ulaz narodskog novca u klub je iz sela Prislonica kod Čačka. Sada je na SNS proslavama zabavljao i plesao sa penzionerima. Jel mi pričamo o takvoj avangardi? Smešno je i jadno polemisati ove gluposti i komentarisati sa ostrašćenim tipovima kao što si ti. Ja kritikujem oba kluba, njihove uprave i predsednike. A vi, vama je sve uredu ako se daje novac, nema veze čiji i od koga samo nek ga ima To se zove licemerstvo.
K

Kup

pre 4 meseca

Za čega toliki budžet kada ste večito u patosu...jel tu racunas i kuzmicevu platu...
a

ako su ruze, procvetace...

pre 4 meseca

najskuplji a lose igrate
,

,,CIGO" MARATONAC

pre 4 meseca

NA KOJE TV STUDIO TRCIS !?
O

OPET OVAJ ! IDI BRE KUCI !

pre 4 meseca

,,JUDO" NI TI NE VERUJES U TE CIFRE ! DOSTA BRE VISE BOLESNICE
M

Milan T

pre 4 meseca

Vazda preposteni I predobri Covic I naravno sve transparentno.
i

igor978

pre 4 meseca

A u Julu izjavio da je budžet za plate košarkaša 12 miliona EUR, sad ga smanjio za skoro 2 miliona EUR
I

Ivan FCRS

pre 4 meseca

Ne radi, ali ne radi ni Ostoja i Savic, mi znamo da Covic ne treba da bude u zvezdi, a vi vase bitange dizete u nebesa, kao neke funcionerske magove. To je razlika izmedju vas i nas, Vi ste lozacki navijaci, neobjektivni i pristrasni.
q

qhhahaha

pre 4 meseca

2 milke otislo jednoj stranci za izbore
G

Gost "

pre 4 meseca

Ako se budemo bavili sobom , a ne komšijama možda nam bude bolje , ali dobro to smo mi uvek je bitno da se komšiji odgovori...
P

Perinco

pre 4 meseca

Nije problem odgovoriti,ali gostovati u zadnjih 10 dana na tri razlicite televizije u jutarnjim programima i ne vaditi Partizan iz usta stvarno trazi pod hitno posmatranje!Pa covek je osednut!I tako zadnjih 2-3 godine od kad je kk Partizan,,malo zivno"!Dok je bio u bunari nikakav problem nije bilo!
i

i

pre 4 meseca

Vazno da ovaj vas nije pricao o Zvezdi.Svaka druga rec mu se odnosila na Zvezdu.
K

KOSARKAS100%

pre 4 meseca

"Ova glava mnogo priča" ....
P

Polivač

pre 4 meseca

Najbolji film Tom Kruza je "Boja novca". Najveća titula u Železniku je "Šonetova ovca".
P

Polivač

pre 4 meseca

Ovce moje, ne ludujte u toru, evo stiže Šone na motoru. Šon, Šon, Šoneee..
S

Sima Arauho

pre 4 meseca

Tiho drugovi jos samo malo tiho...
a

ahahhahahaha

pre 4 meseca

Njega neko nesto pita ili on sam tako dodje i prica?
O

Ogi Srbija

pre 4 meseca

Kakva faca prevarantska!
D

Dragan Arsenovic

pre 4 meseca

Velikani EVROPSKE KOŠARKE moraju da imaju najveće buđžete.To je sasvim normalno u svetu.Još ako si i EVROPSKI ŠAMPION tu onda nema šta više da se govori.Normalno je da mali klubići imaju i manje buđžete.
a

asi

pre 4 meseca

Samo da napomenem. Za Covica su svi protiv CZ,svi muljaju,kradu i nisu posteni a samo Čovića je EL uhvatila u falsifikovanju dokumentacije i zbog toga kaznila CZ. Al dzaba botovi nemaju mozak da razmisle sta je realno.
R

Ruskovic

pre 4 meseca

Ako je verovati onom Nebojsi Covicu sa pocetka sezone i to da su plate igraca 12.8 to bi znacilo da igraci dizu plate i onda 70 posto iste vracaju uplatnicama u klub da bi ove i ovakve cifre bile tacne kao sto ovaj Nebojsa danas kaze.
P

Parizer efendija

pre 4 meseca

Ko nam vodi sport i ko se pita, sve vam je jasno gde živimo.
Г

Групни

pre 4 meseca

успешнијем, трофејнијем, гледанијем,бољем тиму иде већи буџет, такво је правило нпр у фудбалу ...објаснио Терза ...
m

metalika moj dobar

pre 4 meseca

resi rebus ...5 i 9 = 14 8 i 6 =5
r

rodjena

pre 4 meseca

Al ga je Ostoja navukao kao Soma na udicu :) hahahahah
D

Dedadakaze

pre 4 meseca

Razlika u budzetima je u prodatim kartama....taman toliko je karata vise prodao Partizan....
e

e

pre 4 meseca

Sto bi rekao vas genije, Ostoja,"sad kad uzmemo kredit i platimo porez vise nikom nista nismo duzni!".Znamo,tuzicete banku koja vam da kredit i ima jos da vam doplate,to je vas nacin rada,od 45.do danas.Sve ste zivo oteli,od stadiona,bazena,hale,do para za licence i El sa sedmog mesta.Stvarno ste cudo.
N

Ne baš

pre 4 meseca

Razlika je u novcu koji vam daje država.
@

@e

pre 4 meseca

Pa druze tvoj klub nam je pokazao da se bankama ne duguje. Vi ni u fudbalu ni u kosarci ne dugujete bankama. Vi uzmete novac od njih i onda se dug ponisti, obrise. Pouceni vasim potezima, i mi cemo da uzmemo novac od banke, i ne dugujemo nista.. Hvala na finansijskim lekcijama vasih finasijskih magova..
D

Dedadakaze

pre 4 meseca

Ćoki mnogo pati....jbg.nije od kamena...
S

Saša_PFC

pre 4 meseca

Koliko su Čović i KK C.Zvezda transparentni pokazuje suspenzija od strane Eurolige.Dakle nije Partizan urgirao da Kampaco neigra za Zvezdu već je Zvezda prikazala lazni finansijski izvestaj za tu godinu.Kako je Euroliga dosla do tog podatka..jednostavno ...klub su tuzili 9 igraca i dva trenera zbog neisplacenih zarada a KK C.Zvezda je taj podatak kroz papire prikazala da je regulisano.Dobila je zabranu na registraciju igraca od mesec dana da se za to vreme sredi finansijski izvezstaj..medjutim.Desilo se da su opet prikazali lazni finansijski izvestaj odnosno da su navodno isplatili dugovanja prema igracima...kada su proverili kod igraca ispostavilo se da nije taco i onda je zbog nepostovanja Eurolige i dobili drasticnu kaznu i finansijski i vremenski.Dakle to je jedina istina i nikakav Savic niti Partizan nisu intervenisali da Kampaco neigra a kako je igrao ispostavilo se da bolje i nije dolazio...bio je u tom trenutku najplaceniji igrac u Evropi a osvojio je domace prvenstvo dok su rezultati koji su bili primarni zavrseni su katastrofalno po klub.
O

Ostoja 1

pre 4 meseca

Stasno.Besmisleno i bezobrazno trosenje nasih para.
Z

Zijani

pre 4 meseca

Vodja e dao više love kk partizan,to je činjenica i to se zna samo se prave ludi..pa da
p

patuljasti zlotvor

pre 4 meseca

da dao je i cini mnogo ...pohapsio ceo jug . Kad ce hapsenje ovih sto su napali ljude sa zenom decom u Sredu u restoranu ?
D

Duši

pre 4 meseca

Sta se pravite svi blesavo kk partizan vec dve sezone ima veći budzet od Zvezde za oko 5 miliona€ jer želimir bez novca nista i ne zna, jos prodaje maglu kako su oni velikani kosarke a Zvezda više trofeja u istoriji ima u kosarci.Valjda čekamo bodirogu da nam objasni kako je loše u drzavi i sve se daje Zvezdi...ahahahahahahaha
P

Polako bez nervoze

pre 4 meseca

Nisi dobro sabrao trofeje u kosarci mora to bolje ajde digitron pa ponovo saberi.A budzet je prosle godine bio 5 miliona veci ove ce biti za oko 10 veci I Bodiroga ce pomoci oko licence a vi imate kls ligu gde odigrate 2 utakmice izmedju sebe I podignete pehar
K

Kula

pre 4 meseca

Zvezda više ima trofeja, sedi jedan, zbroj sve trofeje neznalico. Covicu nesto verovati, smesno. A sta je bilo prethodnih 10 godina kad Partizan nije ima ni za vodu. Nisu nama oprostili dug 20 mil evra , licemeri.
K

Kojom matematikom

pre 4 meseca

Ajde pametnice nabroj kojih to vise trofeja imate
N

Neko treci

pre 4 meseca

Evropski sampion Partizan 1 Zvezda-o Evropski kup koraca Partizan3 Zvezda-1kup pobednika kupova 1 Jadranska liga Partizan 7 Zvezda 6 Kls Partizan 21 koju ne igra par godina Zvezda 23 Domaci kup Partizan 16 Zvezda 12 Ne znam sta pise u legendinoj excel tabeli al to je otprilike to
D

Dragan Arsenovic

pre 4 meseca

Zaboravio si da kažeš da ste i EVROPSKI PRVACI🤣🤣🤣🤣
L

Licno

pre 4 meseca

Kakav kompleksas, strasno.
b

bjankonero31

pre 4 meseca

i to vam je puna kapa
a

ako su ruze, procvetace...

pre 4 meseca

dabogda dobri shone poziveo jos 1000 ljeta. dabogda vodio zvezdu jos 2000 ljeta. zelim vam prepostenog shoneta za predsednila jos 3000 ljeta. nista gore po zvezdu ne postoji. Univerzalni test za svakog coveka, da li podrzava dobrog shoneta ili ne. Prelazem da se uvede nova merna jedinica za transfer blama od JEDNOG SHONETA, skaracenica 1 Shne
T

Televizor

pre 4 meseca

Budzeti Zvezde i Partizana nisu manji od 20 miliona evra, sve ostalo su lazi. Ministarstvo sporta i grad Beograd su uplatili ukupno po 5 miliona evra Zvezdi i Partizanu, za to vreme skolske sale sirom Srbije su u ocajnom stanju, u pojedinim skolama u Beogradu roditelji skupljaju novac za renoviranje WCa. PARTIZAN i ZVEZDA su sramota trenutnog stanja.
Č

Čekaj

pre 4 meseca

Letos rekao da je budzet za plate 12 miliona, sada kaze da 10 miliona, na proleće ce kako krenuo ce da bude 5 miliona.
b

bjob

pre 4 meseca

Vučić i Čović i FMP Arapi Rusi pomoć države uzalud nada nestaje san šampion je opet Parrizan...u
h

humaka pfc_pfc

pre 4 meseca

Prvo ko je ovima dao 16m e budzet treba da odgovara.. Zasta? Za borbu od 10 do 16 mesta.. Drugo kad doticni kaze 16,to je preko 20 m, jel je uhvaćen nekoliko puta gde laze, kaze nas je budzet 7 mil u toku sezone, a na skupstini kad treba da podnese izvestaj on zaboravi sta je lagao pa kaze nas je budzet 12 mil evra.. Trece mi smo svaki evro opravdali i mnogo dobrog doneli SRBIJI i četvrto od tih nasih 20m, 7,8 mil je od publike.. vi tesko da imate i 3m, jel vam je telekom otkupio karte i podelio sendvicarima
e

ec

pre 4 meseca

I Zvezda u fudbalu od karata zaradila 20miliona,naravno troskovi se ne racunaju,kao i kod vas u kosarci.
C

Cukarica

pre 4 meseca

Na padini rusis salu za trening zbog stambenog kompleksa pa bi sad u Arenu na treninge. O nemogucnosti pravljenja tima za 16 miliona evra bolje ne trositi reci
B

Bla bla blaaaa

pre 4 meseca

Dosadan dosadan
N

Naši fenjerasi

pre 4 meseca

Neko je 4. na tabeli i redovan učesnik doigravanja a neko tek 16. i za više od 10 nastupa samo jednom jedva izborio doigravanje. Fenjeraska je tuga pregolema, treba ih razumeti, fenjerasi u fudbalu fenjerasi u kosarci.
a

ahaj

pre 4 meseca

Bili ste i u fudbalu prvi do pre par dana,jeste li dobili pehar za to?Tako cete proci i u kosarci.
e

e

pre 4 meseca

Koliko ste vi za tih deset godina igrali doigravanja?"Redovan",jel to neko novo znacenje reci,svakih 15 godina?el
G

Gost " "

pre 4 meseca

Neko je 10 godina čekao titulu i učešće dobio zbog rata u Ukrajini...
N

Naši fenjerasi

pre 4 meseca

Redovan jer skoro svako učešće izbori doigravanje za razliku od nekih drugih koji su to uspeli SAMO JEDNOM tokom svog celog postojanja … žalosno
o

otplata

pre 4 meseca

Zvezda kad je bila duzna sadasnjih 30 milona evra. i otisla u stecaj ko je sve ostecen. Partizan placa dug 2 milona od navijaca i 3 milona od kredita.
d

darkok

pre 4 meseca

Partizanu je ostao dug od oko 3 miliona evra za porez i to je ušlo u reprogram vraćanja i šta tu nije jasno?Ostoja je lepo rekao juče da od tog budžeta 20 miliona evra da je 8 miliona otišlo na dugove što znači da je budžet za plate i ostale stvari 12 miliona evra mnogo manji od zvezdinih 15/16 miliona evra a i jeste tako jer je zvezda dovela 12 novih igrača od toga 10 ih je iz Evrolige što košta i naravno da zvezda ima skuplji tim čiji su igrači više plaćeni a podsetiću došli su iz Barselone,Real M. iz Olimpijakosa,Bolonje itd...to košta debelo i mislim da čović laže za cifru da je mnogo veća
G

Gost "

pre 4 meseca

Sreća pa Panter , Ledej , Dozer , Naneli i ostali igraju za parizer i jogurt
g

gost23 #

pre 4 meseca

Nemoj da te čuju deca, smejaće se ! 12 m i Evroliga ! Zvezda dovela 9 igrača, a ti nam nabroj 12.
N

Nista ne razumem

pre 4 meseca

Jedini klub na svetu pre pocetka sezone kada se prica o budzetu izadje I pokaze excel tabelu sve transparentno I kaze budzet za plate prvog tima je 12 miliona posle 3 meseca opet pokaze excel tabelu sve transparentno I kaze za plate prvog tima izdvajamo 10,2 miliona.Kom excelu verovati
S

Slaven Cigan

pre 4 meseca

Džajic se izvukao,a ti Nebojša teško. Zvezda je postala kasica za bogaćenje. Svi oni pune džepove od Zvezde. Kladionice na uštreb plaćanja poreza državi plasiraju novčana sredstva klubivima. To je politika jedne države.
П

ПРОТИВ

pre 4 meseca

ПИЛЕЋЕГ ПАМЋЕЊА: КК Рефлекс, преименован у ФМП, овај у Црвена Звезда Дива, онда Црвена Звезда Београд, Нестали дугови и ево КК ЦЗ. Успут, КК Динамик Нови Сад постаје ФМП. За то време неки људи и даље носе исте ципеле, јер немају паре за нове. КК БАЈБОКАНА, за крај, ГРАДОНАЧЕЛНИЧЕ ЦОБИЈЕВ.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 4 meseca

ovoje bas super za jutqrnji program,kog god predsenika kluba pozoves,partizanovog ili zvezdinog znas da ce pricati samo o partizanu
V

View

pre 4 meseca

Jednom.Excel uvek Excel. MG i dalje MG.
0

0663

pre 4 meseca

SARANOVIC GRUJIC ONAJ IZ NORDEUSA SVI PO MILION DAJU ZA ZOCOVU PLATIU.TOLIKO GODISNJE KOSTA NJEGOVA LJUBAV PREMA KK PATLIDZANU. TO OSTOJA NE KNJIZI KAO BUDZETSKU STAVKU.
N

Nešaxx

pre 4 meseca

Po rezultatima kao da nam je budžet jedan milion
A

Artem

pre 4 meseca

Mozete da mi verujete ili ne, navijac sam Partizana ali sam pre svega realan. Zeljko ima jaku platu koju ne finansira klub, dakle pojedinac, privatnik, navijac partizana plaća Zeljka Obradovića. Cene karata su ogromne ali ne ocekujete valjda da budete kompetentni u najjacem takmicenju ako vam je karta 300 dinara
K

Kraljević Marko

pre 4 meseca

A da nije možda Nordeus? U partizanskom ludilu, kada je pre dve godine On vratio Želimira i doveo Pantera i Ledeja , išla je priča da ih finansiraju Bezos , Majkrosoft itd. I što je najsmešniji, oni su u to i verovali.
0

011

pre 4 meseca

A ja mislio pricace u emisiji o Zvezdi... 🤣🤣🤣
Z

ZAXXO

pre 4 meseca

Pravo u centar 600 mil poreza duga imaju a usudese da komentarisu nesto, dobro se Zvezda ikako bori sa drzavnim mezimcetom partizanom.
Z

Znas sta ti je ciniti

pre 4 meseca

Sutra na glasanje pa smenjuj ili ipak neces
c

cule87

pre 4 meseca

Nismo mi komšije, vi ste iz Železnika, mi sa Topčiderskog brda...
m

ma

pre 4 meseca

Rekao bih da si ti sa Sar planine.
K

Kraljević Marko

pre 4 meseca

Vi ste, negde iz hrvatskog Zagorja.
0

0777

pre 4 meseca

SRBIJA NE SME DA STANE ALI ZATO STAJE KK PATLIDZAN. KAPIRATE? PRODJU IZBORI I KRECE PRIZEMLJENJE KK PATLIDZAN.
D

DrvoMama

pre 4 meseca

Pa mi mozemo samo tako da stanemo preko vlasti Posto za sada ne stajemo, mi 4ti vi 16ti Hahahahahahaha Ode 16Mil opet na top 17
P

PFC

pre 4 meseca

U atmosferi "kadija te tuži, kadija ti sudi", jedan od "kadija" izađe i iznosi podatke (već nadaleko poznat po excel tabelama). Naravno da će u "tabele" da upisuje šta hoće i kako hoće, navikli smo na to već 10 godina, još od kada je formirao ovaj svoj instant klub. Ono u čemu se ne posustaje jeste količina mržnje koju ovaj "kadija" plasira. Dejan Bodiroga o ovom "kadiji": ''Čovek koji je zalutao u košarku, računajući da će okružen košarkašima imati čistiju biografiju. Čovek koji je uništavao i uništava srpsku košarku. Uostalom, neki pametni ljudi su davno dali dijagnozu za njega. Čovek koji je perfidan, pokvaren, lažljiv, bolesno ambiciozan i beskrupulozan''.
O

O666

pre 4 meseca

OD IDUCE SEZONE DUBAI ULAZI U EVROLIGU. SAMO PRVAK ABA LIGE OVE SEZONE C. ZVEZDA OSVAJA ZBOG PREDNOSTI DOMACEG TERENA NEMA SPECIJALNIH POZIVNICA TAKO DA ONAJ DRUGI KLUB IDE U EVRO KUP. SEFA NALJUTILI TAKO DA KK PATLIDZAN IMA DA BUDE KO FK PATLIDZAN. PROVERENO
S

Svet je

pre 4 meseca

Lep kada sanjamo, hajde zajedno da sanjamo!
P

PROVERENO

pre 4 meseca

Sad sam zvao Bodirogu. Kaže da lupaš. PROVERENO.
h

hahhahahah

pre 4 meseca

Zasto bi uopste zvezda zelela da igra EL? Tako kako je igrate, bolje da je ne igrate.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 4 meseca

iskljuci caps i ne pricaj gluposti
M

Malo se bolje informisi

pre 4 meseca

Ne ulazi Dubai sledece godine sigurno imas sajtove euroleague pa citaj malo pusti Legendu pink,happy prvu,rts ili ipak veruj na tebi je😉
B

Brat moi

pre 4 meseca

Moja zivotna želja je da nebojša coki bude direktor marketinga kk partizan ,ja msm da boljeg nećemo naći,ovo šta čovek radi i kako priča o partizanu je za svaku pohvalu ,njemu su svaki dan puna usta partizana ,ujutru kad ustane on odmah pomisli jao kk partizan porez savic obradovic kampaco 👀
W

Wij

pre 4 meseca

Da je Ostoja rekao da je Partizanov 15 mil evra, ovaj bi rekao da je Zvezdin 10 mil
M

Miki 11

pre 4 meseca

Nagazio ih Real zbog mutnih radnji u vezi Kampaca i opet Partizan kriv.Osoba koja uporno unosi mržnju među navijačima.Lažov najveći.
9

999

pre 4 meseca

Da li ce ikad reci koliko je budzet FMP? I ko odlucuje koliko ce novca biti za CZ koliko za Fmp? Jer ovaj covjek sigurno dio novca odvaja i prebacuje u FMP.
V

View

pre 4 meseca

Zar mu je toliiko teško ako Partizan, čak samo trenutno, bolje stoji u EL pa opet napada. Naravno da niko ne želi da mu odgovara jer ne zaslužuje to. To ne može da se promeni, takav karakter retko se rađa. A možda je i nešto drugo..
P

Polivač

pre 4 meseca

Nebojšine vceo u glas.....beeee
P

Polivač

pre 4 meseca

Zašto od 2011 Nebojša? Pa zato što od tad ovaj klub egzistira. Čovek im objašnjava neke stvari godinama ali oni nikako da shvate. Vceo...
0

0777

pre 4 meseca

DA NECE MOZDA BODIROGA DA BUDE PREDSEDNIK SRBIJE? MUCNI MALO GLAVU ROMARIO I NE PISI NEBULOZE
C

Covke

pre 4 meseca

Smisao zivota ovog coveka je Partizan. Da nema Partizana ovaj covek ne bi imao razlog da zivi 😀
F

Fin analiticar

pre 4 meseca

Crvena Zvezda budzet 15.8 miliona. Partizan 20 miliona od cega je platio zaostali poreski dug 6 miliona. Razlika u prihodu od prodaje sezonskih karata je 3.5 miliona u korist Partizana. Zakljucak budzeti su identicni stim sto je Partizan sa preostalih 14 miliona sklopio bolji tim od Zvezdinog 15.8 miliona vrednog.
a

ala lazete

pre 4 meseca

bajke su na drugom mestu
0

0222

pre 4 meseca

Zasto STEFAN JOVIC I TOPIC NISU U ZVEZDI I ZASTO NISTE VRATILI PETRUSEVA? CEMU SLUZE KUZMIC LAZAREVIC ILIC.... TO ODGOVORI NEBOJSA. BATALI VISE ONAJ DRUGI KLUB. NJIH CE SEF DA VRATI U EVRO KUP
r

romario

pre 4 meseca

U tom slučaju, vas će neki drugi šefovi(košarkaški) vratiti u fiba ligu šampiona. Znaš kako kažu-nemoj pa se ne boj...
R

Raša77

pre 4 meseca

Ček... Da nije možda 25800🤔
O

Ognjen Drinski

pre 4 meseca

Da napišeš doktorsku disertaciju na temu "Kako i pored velikog budzeta sklepati nakazni roster".
O

Ogi Srbija

pre 4 meseca

Covic Vesna.... se ko besna!!!!
0

0777

pre 4 meseca

ONAJ DRUGI KLUB JE NALJUTIO SEFA. NISU GA PODRZALI POTPISIMA PRED 17.DECEMBRA TAKO DA OD IDUCE GODINE IGRAJU EVRO KUP. PROVERENO. INFORMACIJA SA IZVORA
m

makiš ada

pre 4 meseca

Al naj jači mu je komentar (kad je zvezda igrala f8) laž u koju i on počinje da veruje.Tad je bilo 4 grupe sa po 6 timova a cigani su bili četvrti u grupi što znači delili od 13-16 mesta i kao takvi išli na Cska iz Moskve i naravno popili maru.ZNAČI NIKAD F8.Jednom lažov uvek lažov.
L

Luja

pre 4 meseca

Prazna Arena i bojkot dok je ovaj u Zvezdi.
m

matoriekspert

pre 4 meseca

Aha ha ha ha ha ! A koga čekate Andreja? Botine raspale
u

u tome

pre 4 meseca

i jeste problem, mnogi su sretni samo da se blati partizan i to je alibi za nase rezultate iako za 12 godina nemamo pobedu u top 8, tony parker je rodjenog brata otpustio ali ovaj covek je zlo, velike su malverzacije u klubu i po svaku cenu ce spreciti obelodanjivanje istih...
@

@matoriekspert

pre 4 meseca

Lako je vama partizanima. Vi imate limara, vojvođanske njive i Nordeus...
h

hahaahhhah ko tebi

pre 4 meseca

vjeruje druze?mozda samo neko sa pola mozga.
v

vujamat

pre 4 meseca

Ni ukućani mu više ne vjeruju 🤣🤣🤣
p

pudlica kevće

pre 4 meseca

Ne volim Ostoju, a ni Čovića, ali posle ovoga bez stida mogu da kažem: Ostoja svaka ti čast, pa upropastio si ga...
d

druze

pre 4 meseca

partizan nije briga za fmp,tako da nikakvo uporedjivanje...oni nek se bave partizanom, ode jos jedna sezona u evroligi
ј

јел ако те одведу

pre 4 meseca

цигани Ђогани,ако те украду страшни харемски чувари...
0

0777

pre 4 meseca

UGNJETAVAJU IH A BUDZET I'M 20 MIL EVRA. KO JE OVDE LUD
D

Don Vito Corleone .

pre 4 meseca

Daj bre Čoveče pusti me mahanjem papira i jutarnjim programima, GDE SU POJAČANJA????? Gde su bek šuter i visok igrač na poziciji 4/5 koje si obećao pre dva meseca na jutarnjem programu????
o

oo

pre 4 meseca

Čovek je od pola sata emisije 27 minuta pričao o Partizanu.
m

matoriekspert

pre 4 meseca

To je njegova religija. Činjenica da nikada u Partizanu nije mogao da bude ništa od njega je stvorila opsednutog stokera koji u krevet leže i iz njega ustaje samo sa idejom da se osveti. Klasičan kompleksaš kao i većina njegovih obožavalaca koji su spremni da zažmure pred činjenicom da je čovek krimos, samo zato što mrzi Partizan???
m

mece

pre 4 meseca

Pusti Partizan vise gledaj sebe malo smece jedno politicarsko, zvezdas sam ali ovaj covek je najvece zlo koje je zadesilo Srpsku kosarku
O

On samo

pre 4 meseca

Slusa naredjenje vrhovnog zla!
М

Марјан

pre 4 meseca

Брзо ће овај.....
O

Ostoja i Čova

pre 4 meseca

Reko im vodja da do 17.og reše da pokažu svoju partijsku knjizicu i topli obrok.
н

нема

pre 4 meseca

горег!!!!!!!
K

Kako da ne

pre 4 meseca

Drzava sbe placa za oba kluba.Gde je zenska odbojka u toj prici.Ima vise devojcica u odbojci nego kosarkasa u Beogradu.Ali za njih nema ni dinar.Slučajno smo prvaci sveta x 2.Sramota.
@

@ssss

pre 4 meseca

Ostoja nije komentarisao koliki je Zvezdin dug za razliku od ovog ne znam kako bih ga nazvao koji uvek prokomentariše i Partizan.Ako je tako pametan i transparentan neka objavi koliki su mu bili budžeti u zadnjih 10 godina pa neka i onda prokomentariše Partizanove budžete u zadnjih 10 godina pa ćemo videti ko je koliko para dobio!
R

Realan 2

pre 4 meseca

Partizanov dug, partizanova publika, partizanove karte Al ostoja je nebitan... Dalje, letos je rekao 12 miliona za plate a sad 10... Do ove sezone budzet je uvek bio 6,7 miliona a sad odjednom vise nego duplo? Od cega? Sezonskih? A to sto mu je za kampaca I dalje kriv kkp, ne vredi ni komentarisati....
n

nesaxx

pre 4 meseca

i ti dovodiš igrače koje niko neće

Искрено речено

pre 4 meseca

Значи жене у црном дупло више добијају од државе.Баш лијепо
M

Muskarci nose crno

pre 4 meseca

Zene nose crveno! I u to verujete samo vi renta navijaci Fmpa ! Vas su ubedili 2011 god da je Fmp=Zvezda ,toliko o vasoj pameti! Vama ni excel vise ne treba.
D

Da, daa, daaa

pre 4 meseca

Ti pricas o finansiskom fer pleju, cuj ovo da ti si poznat fer plej igrac pogotovo oko para tu si najjaci. Znas ti dobro zasto to pricas, dzaba ti taj igrac ce doci i bice placen, dzaba molujes moleru.
O

Ojsa

pre 4 meseca

Znaci 4 miliona manje nego lazna institucija,e to vam je gazenje od drzave nate. I prosle sezone su imali isto veci budzet,to je ta cuvena opozicija,borvi protiv pravde,sistema,drzave,da nije drzave ne bi videli EL nego bi i dalje lutali izmedju EK i LS,a ovako zahvaljujuci drzavi imaju igrace iz EL i NBA iz F4 ekipa EL i EK,najskupljeg trenera Evrope,kupljenu Arenu,kupljenje licence za EL i EK,drzavu koja placa sama sebi porez koji je stigao na 10m,e to vam je ugnjetavanje gospodo.Ali vratice se oni na nivo EK i LS polako samo,stace ovom bahacenju jednom kraj!
C

Cvarkestajn

pre 4 meseca

Partizan zaradio od prodaje sezonskih karata 6 miliona evra. sto znaci da Partizan od drzave dobija bar 2 miliona manje nego klub koji menja ime 2012 godine. Ako pretpostavimo da je 2 miliona zaradio taj klub od ulaznica, ma da je to vise nego diskutabilno.
R

Realan 2

pre 4 meseca

4 miliona je razlika u zaradi od karata...
O

Ojsa

pre 4 meseca

Vi grobari prvo ste verovali u Nordeus,pa u neke milionske domacije,sad verujete da mozete sezonu da pregurate prodajom karata samo,a dugovanje na ime poreza vece nego prodaja karata,IQ vam kao broj patika.
9

999

pre 4 meseca

Pa eto vas delija ima vise u Srbiji. Sutra izadjite na izbore i skinite s vlasti ove sto daju vise Partizamu, sram ih bilo😂😂😂
m

mix91

pre 4 meseca

sta je ovo samo komentari grobarije hahahahhahha
K

Kalabasas

pre 4 meseca

Zajedno s potomkom EL igracem,sprda se sa klubom navijacima ali oni to ne kontaju misle pojacava se,pravi tim i tako iz godine u godinu .
G

Goss

pre 4 meseca

Kreću četiri skakaonice pink hapy prva B92 udaranje kukavice najvećeg lažova i manipulatora srpskog sporta
M

Mrtav ladan

pre 4 meseca

Scena iz voza
3

373922020202

pre 4 meseca

Dakle Nejpir igra za 2 miliona, a svi ostali primaju zajedno 8 miliona? Da li neko veruje u ove gluposti? Partizan ima manji budžet za roster, jer je od 20 miliona, 8 ide na porez, kako će čika Neša to preživeti... Još ne može da prežali to što je prekršio propise vezane za dovođenje Kampaca, to je Partizan kriv, nije on, hahahahahahahaha ovaj čovek je fenomenalan, jednog dana kada istoričari, sociolozi, psiholozi i psihijatri budu naučno istraživali ovaj period, čika Neša će biti nezaobilazna stanica proučavanja i posmatranja... 😂
k

komedija sa vama

pre 4 meseca

kako ste skupili 8 miliona a 7 godina niste placali nista? koga vi lazete
N

Neko treci

pre 4 meseca

Nejpir za 2 neda za 1,2 svi ostali za dzabe mislim na Gedraitisa,Tobija,Bolomboja,Jaga,Tea itd
g

gost23 #

pre 4 meseca

Prvo, Ostoja nije rekao da će od tih 20 m platiti 8m duga. Drugo, sa 12m nije moguće zatvoriti sezonu. Ali, to treba razumeti.
M

Ma ajde

pre 4 meseca

Budžet prvog tima KKCZ je pre par meseci po Čoviću bio 12 miliona evra a sad 10 miliona. Dogovori se čoveče sam sa sobom koja je cifra.
R

Realan 2

pre 4 meseca

Sve je relativno kod njega... U martu ove godine se ne lozi na f4, u avgustu napada f4, sad se opet ne lozi....
c

ccv

pre 4 meseca

to što vi radite sa tim parama mogli smo da sagradimo 2 bolnice brukate nas svake godine
D

Da da da

pre 4 meseca

Ostoja među 10 na listi koji su se najvise obogatili od dolaaska na vlast .Zna covek kako treba.
D

Da, daa, daaa

pre 4 meseca

Da, da, da ti covece pojma nemas o coveku a trabunjas, ako je on u deset fvoj limeni je prvi na toj listi i to u svakoj vlasti
B

Best wishes

pre 4 meseca

U ustanovu!
Č

Čukarica

pre 4 meseca

Prolazio sinoć pored FMP, kad ono nema zgrade! Dajte nam Arenu, Železnik je Beograd! 😪
X

XXC

pre 4 meseca

Budzet manji 20%, a rezultati losiji 120%. Drzava treba da ukine sva davanja majusnom FMP i da ulozi u Cacak ili Novi Sad, provinciji treba jak klub.
e

e

pre 4 meseca

Kako to zanimljivo zvuci,20%,samo kad je u pitanju sto dinara a ne dvadest miliona.Kazi posteno ko covek,imate budzet 4,5miliona evra veci od Zvezde,a to je u kosarci neverovatna razlika.
R

Realno samo

pre 4 meseca

Evo ga opet, komsije, ima jedan klub itd itd. Je l ima jedan realan, normalan navijac zvezde, a da mu ovo vise nije degutantno?
m

mali ćokica

pre 4 meseca

Da rezimiramo.... Partizan ima veći budžet zbog poreza za 5 miliona. Ukoliko se ne gleda porez FMP ima veći budžet za 3 miliona. Kada se vidi da je Partizan imao solidan prihod od navijača (donacije) i da ima veće prihode od ulaznica jasno je ko više para dobija od države, direktno ili indirektno (privatne firme po nalogu države). Partizan bi odprilike trebao da plati još jednog Pantera da bi se izjadnačio sa FMP.
а

аааааааааplussss

pre 4 meseca

a koliki je Partizan plus OFI ? Smesni ste...
F

Fikula

pre 4 meseca

Znaci Telekom jeste delio besplatne sezonske…
p

pa ti ozbiljno patiš

pre 4 meseca

Au Nebojša šta ti rade??? Pa nemoj da si tužan, to oni i hoće...
М

Марина

pre 4 meseca

Остоја није и не може бити позитиван лик у целој причи али је у односу на чикицу са наочарима са слике далеко мање зао , покварен и одвратан.
k

katkad

pre 4 meseca

drug clan DB sluzbe, decenijski. A kako si dosao do fabrike FMP u Slobino vreme? Kako ste oteli od Italijana? Kako si sad srusio sportsku halu za decu omladinu da bi gradio stanove?
z

zeee

pre 4 meseca

Ovaj opet samo o Partizanu...
S

Soko

pre 4 meseca

Ako je budzet 20 miliona a na dug otislo 5 miliona znaci da
a

asi

pre 4 meseca

Dosla zima,hladno vreme,skupio se budžet. Na istoj tv je pre 4 meseca izjavio da je budžet za plate 12 miliona evra.
d

dlapu

pre 4 meseca

kompleksas, sanjaju nocima Zeljka i Partizan hahaahah neverovatno svaka izjava o Partizanu, voleo bi i on da bude uspesan al ne moze
P

Paps

pre 4 meseca

Idi kući Čovke
G

Gde živiš

pre 4 meseca

Izbezumljen, zbog boljeg tima, umesto da brine o svom. Njege više njegov tim i ne interesuje, ne prati ga uopšte!
I

IVAN 82

pre 4 meseca

Sta ti je moderni Janjicar,stari grobar kome nisu dali da priviri u upravi Partizana, godinama gori od najjvecih Zvezdasa. Nema gostovanja ili obracanja da ne pomene rak ranu njegovog zivota. Pa gospodine Covicu, ili u Zemunu 2000tih poznat kao Coki, Partizan od 20M budzeta ove sezone 6M je dao da plati Porez!!!(gle cuda niko se nije setio pa da to otpise,kao vama prije deceniju i porez i dugove,bese li nesto oko 16Miliona,bese!!!) 10M rekoste budet samo za plate igraca,gde imate 16,17 igraca pod ugovorom,od toga nekolicinu kome prelaze ugovori oreko 1,5M?? Da naravno moze se menjati ako i ove godine dovedete nekog novog Kampaca,koki ce vaa za manje od pola godine kostati preko 1,5M. Ali papir trpi sve,posebno vase eksel tabele. Kome jedino veruju ovi koji misle da je ovo Zvezda, a ne vas drugi klub kojim gospodarite!!!
k

katkad

pre 4 meseca

drug clan DB sluzbe, decenijski. A kako si dosao do fabrike FMP u Slobino vreme? Kako ste oteli od Italijana? Kako si sad srusio sportsku halu za decu omladinu da bi gradio stanove?
1

1100

pre 4 meseca

Dobro je magistre...shvatili smo...jadni vi...casni i posteni...svi su protiv vas...ne daju vam glavu da dignete...inace bi cuda pravili...mislim da imate i jos manji budzet od predstavljenog...za dva tima koja imas to je malo...sipaj malo i u FMP 2 pa da i oni odigraju neku zapazenu rolu u Evropi. Veliki si ti sportski radnik...ali preko tudjih ledja...stalno ti je neko kriv.. samo ti nikada..zakukaj jos malo da ti se smiluju tvoji sledbenici i udele neku crkavicu.
R

Realizaamm

pre 4 meseca

Jedno pitanje na koje bi volio da mi gospodin Čović da odgovor. Kako ste vi, koliko i kome platili poreza kad ste preuzeli klub? Unaprijed zahvalan.
D

Dzoni-1970-

pre 4 meseca

Opet ovde mogu komentari, a na B92 zabranjeni, dok je za Mijailovica juce moglo... Jel moze neko od sledbenika Covica i FMP-a da nam pojasni to malo?
m

makiš ada

pre 4 meseca

Ostoja rekao budžet 20 mil. a od toga 8 odbijeno za poreze i zaostale plate,znači cigani opet veći budžet od nas za 4 mil.Džaba vam novci kad 12 mesto vaš plafon.
N

No.1

pre 4 meseca

Da te istrpimo za ovoliko pa od sutra da te ne gledamo u sportskim vestima!
K

Kalkulator

pre 4 meseca

Ako tako kažu eksel tabele onda se nema šta prigovoriti. Kad Legenda nešto kaže to je božija zapovest.
v

vesna gde su

pre 4 meseca

ti one tabele, zurim na Prvu Tv. .u fioci su, koja ti treba sada, 12 19 10 14 miliona budzet? daj bilo koju samo da je manje od partizanovog... evo duso..
M

Markoniiii

pre 4 meseca

Mali od palube,bolje bi ti bilo da ćutiš malo i da se pokriješ ušima,za 5,6 godina ste spucali preko 100mil evra u klub,kao rezultat toga,do 9 og mesta ste najviše dogurali...Umesto da se postidiš i pokriješ ušima,ti ne silaziš sa tv-a...
N

Nikola87

pre 4 meseca

Kakvo spinovanje. Covic rece vratili se iz Arene u Pionir pred koronu. Vratili se u decembru 2017 a epidemija korone progleasena u martu 2020!!! 2 godine kasnije!!! Kako mozes reci pred koronu? Koga ti ovde lazes covece, da li stvarno mislis da ljudi nemaju pristup internetu ili si ti toliko dementan. Partizan je kriv sto je Arena u dugovima, ako uopste jeste. Ne koristi Partizan samo Arenu, vec i drugi, razni umetnici i estradne zvezde pa i politicke stranke. Partizan nije odgovoran ako drugi ne placaju svoje racune. A vidim da te ugovor boli, neko laze. Lazes ti jer Partizan ima vazeci ugovor a ti pokusavas na sve nacine da se uguras i to na silu, nacin kakav jedino i znas. Ovaj covek je zivo zlo i najobicniji siledzija koji je uz svaku vlast radi licne koristi.
G

Gosti

pre 4 meseca

Blamiraš se. Zvezda je sezonu koja je prekinuta zbog korone evroligaške utakmice igrala u Areni.
M

Mauro Tasoti

pre 4 meseca

Mislim da je juče Ostoja rekao da je budžet Partizana za ovu godinu 20 miliona evra a da je tu uračunata i cifra koju će Partizan platiti za porez koji se duguje godinama i da će Partizan posle toga biti najstabilniji klub u Evropi.Znači ako se oduzme ta cifra Partizan ima godišnji budžet kao više manje i Zvezda.Odakle Ostoji pare ja neznam i ne interesuje me ali je jedno sigurno da Srbija pod sadašnjim predsednikom ni u ludilu neće dati više Partizanu nego Zvezdi.I šuplja je priča o ostojinoj stranačkoj pripadnosti.Sve dok on mene kao Partizanovca ne ubeđuje da glasam za njegovu stranku i ne agituje javno za njih onda je sve u redu.Čovek se što se Partizana tiče drži samo sportske priče i to je potpuno u redu.Inače ovog iz predgrađa što je danas dao intervju treba žaliti.
l

lazov

pre 4 meseca

teski lazov mega lazov, laze cim zine, covic
M

Mile RS +

pre 4 meseca

Znači da je budzet veći nego kod KK Partizana, jposto je iz budzeta KK Parizan perdviđeno da se 8 milona evra da za dugovanja tj. budzet je 12 miliona evra. Također je na ovu sumu covke zaboravio da kaze koliki je budzet KK FMP za kojeg kazu da je oko 8 miliona evra. Drugim riječima budzet covketa je 23 miliona evra a KK Partizan 12 miliona evra. Ali bolesnik i njegovi sljedbenici samo nastavljaju da truju i prose....
o

ovaj uvek

pre 4 meseca

laze bar za duplo,,daj papire za komplex na cukarici i poreklo novca, ali time ce se baviti nova vlast, izaci ce poternice iz fioke...
A

As77

pre 4 meseca

Onda odakle mrznja a svaki put ovaj prica nesto za Partizan..Daj smiri se malo.Sta bi radio ti ako ne bi bilo Partizana?
п

паћино

pre 4 meseca

На почетку сезоне рекао да је за играче 12 милиона хахахахах.
m

markko

pre 4 meseca

“29 hiljada bi mogao da imam u areni, kad bi me pustili” leci se covece.
S

Stefan1313

pre 4 meseca

A za sezonu 22/23..?
L

LK

pre 4 meseca

Pa on vise brine o Partizanovom porezu nego o zvezdinom
I

I tako

pre 4 meseca

Grešiš, on brine zbog pobeda crno belih! O kakvim ti pričaš porazima. Taj tim pobeđuje
1

1717

pre 4 meseca

Pa ti si svojevremeno zbog svojih cifri već navlačio katanac na klub od Evrolige, sad ćeš izgleda stvarno da ga ugasiš!
Đ

Đukin fan

pre 4 meseca

Teško s tim parama da bude i 15 mesto!!!A i da su vece,bruka još više jer su realno promašena pojačanja koja su zarad EL i dovedena!!Rezultati su tu i mesto na tabeli!!!Nema šta da se vidi
P

Pfc

pre 4 meseca

Zasto Kampaco nije mogao da igra? Malverzacije?
A

ABCD

pre 4 meseca

Jao bre Covicu,ja kao navijac Zvezde kazem,da preterujes. Pusti bre Partizan. Daj odgovore ko je sastvaljao ove igrace,IVanovic,Dozet,ili ti? Na osnovu cega je potroseno ovoliko para? Ko ce da snosi odgovornost za ovako sramotne rezultate? Koga briga za Partizan. Ljudi uz Real su najvise pokazili i sad se njihovi navijaci sa pravom nadaju da mogu EL da osvoje.Svaka cast,pokazuju kako se vodi jedan klub i to treba reci. Ostalo nas ne zanima. Odlazi Covicu. Sve vreme ti je bio cilj samo izonosenje para iz kluba preko ugovara igraca.
X

X

pre 4 meseca

22.07.2023. Nebojša Čović "Dovodimo još 2 pojačanja, na plate igrača ide 12 miliona evra" 16.12.2023. Nebojša Čović "Budžet za igrače 10.2 miliona evra". Živo me zanima gde su nestala ta 2 miliona evra za ovih 5 meseci i nadam se da su i Zvezdaši konačno shvatili sa kakvim lažovom i lopovom imaju posla pošto čovek iz dana u dan sve više laže i obmanjuje javnost. Sportski pozdrav.
S

Samo nesto

pre 4 meseca

A znate li gde je razlika sad tu u budzetima? Izmedju Partizana i Zvezde? U kartama, Partizanove karte su duplo skuplje zato Partizan ima i veci budzet. Zvezda ovako nema navijace a kamo li da poskupi.. tako da nemoj da cmizdri mnogo
G

Gost999

pre 4 meseca

Najjace mi je to da kad god Covic da izjavu u komentarima 99% grobara, i svi istu pesmu pevaju a svoj klub Ofy ne vide.
T

Top Gun

pre 4 meseca

Da li je neko sumnjao da će da kaže da imaju manje novca?
G

Gostgost

pre 4 meseca

I da hoce da kazu vise, ne mogu. Ipak je vas budzet jedan od najvecih u Evropi
Ž

Žoc trpač

pre 4 meseca

Ko je ovaj?
J

Jones Vinnie

pre 4 meseca

Opet on nista nije pogresio, pa sto ne tuzi evroligu sto su zabranili kampacu da igra? Ista retorika kao Vucic, Djilas ovo Djilas ono, pa uhapsi ga ako je krao!! Da nije jedan od razloga sto ste raskid Dzejlena Adamsa placali u kesovini pa vas tuzio njegov menadzer i niste mogli da regisutrujete Kampaca? Odakle vam tolko kesa? Pa evo mogao je da kaze BUDZET ZVEZDE JE 4 MILIONA zato sto ostatak dajete u kesu!! Odakle kes??
m

mirceta

pre 4 meseca

Obzirom da brukate srpsku košarku u EL već godinama niste zaslužili ni petinu ovog budžeta.
A

Ab

pre 4 meseca

Čović :"Budžet Zvezda je 15,8m"..grobari :LAŽEEE!!!... Ostoja : " Budžet Partizana je 20mil"...grobari :LAŽEEE!!!... Grobari : Zvezdi država dala 15mil, a mi smo skupili 20mil kroz donacije i karte... A pričaju da je Čović lud hahahah... Ja kažem da jeste, al ako iko ima luđi od njega to su navijači Partizana ;)
D

Danilo911

pre 4 meseca

hahahhahahahahaha, cekaj samo malo, hahahahabbahaha...koliko bolesna osoba
B

Bakana

pre 4 meseca

Mali čovek sa velikom tašnom, alias mafijaška pudlica.
Č

Čovke sa KiM

pre 4 meseca

"bolest ne bira".... Da li je moguće da ovaj "visi" na TV PRVA bar jednom nedeljno,ima čovek svoj redovan termin? Da je Ostoja rekao 10 miliona,ovaj bi mlatio papirima sa 7 miliona budzetom....nestvaran lik!!! Što ti je Partizan kriv za Kampaca!? Ako je sve legalno rađeno,mogao je Partizan da se prevrće na glavu a Kampaco bi igrao u EL....ponavljam DA SI RADIO LEGALNO! 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁 Ove godine si doveo 10 novih igrača,igrača iz MADRIDA iz ekipe k0ja je PRCAK EVROPE,da li je pristao na manji ugovor i šaku semenki? Taj isiti Kampaco ti je igrao finale ABA LIGE pa smo ga videli na delu....šut iz igre 10/80 u 5 utakmica i vratili smo vas na fabrička podešavanja! Sad remont,cele ekipe i mrsiš o manjem budzetu od Partizana...zaista,kao na početku što rekoh..."BOLEST NE BIRA" 🖤🤍🖤🤍
F

Fer plej

pre 4 meseca

Jel fer plej po ekselu? Videćemo šta na to kaže EL?
r

rea

pre 4 meseca

Dakle ovako, Zvezda ima budžet 16 miliona evra, od čega je od prodatih sezonskih i dnevnih karata nekih 3 miliona. Dakle od sponzora i države ima 13 miliona. Partizan ima budžet 20 miliona, od kojih je od sezonskih i dnevnih karata oko 9 miliona, plus 2 miliona koji su skupljeni od navijačke akcije za vraćanje poreza, što dođe od države i sponzora 9 miliona.
G

Gost0

pre 4 meseca

Koliko jos gostovanja do Nove godine? Nista ne verujem u ove cifre, nije prilozio exel tabele!
M

Milan S…

pre 4 meseca

Aj da skupimo još 10milki,pa da ga šaljemo na aparate…
M

Makiš ada

pre 4 meseca

hahaha kako ga je Ostoja navukao.Bravo legendo.
O

Opet

pre 4 meseca

Opet njemu smeta Partizan, tuga od ovog coveka, Partizan mu je trn u oku vidim
L

Ludwig

pre 4 meseca

Junak doba zlog.
A

Archie

pre 4 meseca

Ovaj čovek je opsednut Partizanom. Sanja ga.
O

Ojsa

pre 4 meseca

Znaci 4 miliona manje nego lazna institucija,e to vam je gazenje od drzave nate. I prosle sezone su imali isto veci budzet,to je ta cuvena opozicija,borvi protiv pravde,sistema,drzave,da nije drzave ne bi videli EL nego bi i dalje lutali izmedju EK i LS,a ovako zahvaljujuci drzavi imaju igrace iz EL i NBA iz F4 ekipa EL i EK,najskupljeg trenera Evrope,kupljenu Arenu,kupljenje licence za EL i EK,drzavu koja placa sama sebi porez koji je stigao na 10m,e to vam je ugnjetavanje gospodo.Ali vratice se oni na nivo EK i LS polako samo,stace ovom bahacenju jednom kraj!
e

ejj

pre 4 meseca

Ostoja ne sme da stane
P

Pereinjo8272

pre 4 meseca

Kakav smarac majko moja, ogadi nam Zvezdu covek. Cuti vise i pusti stručne ljude da rade ti sedi u prvom redu kao predsednik i uživaj!
P

Pedjahn

pre 4 meseca

Priča o Zvezdi a zapravo samo i isključivo o Partizanu.Teska je to zavist i bol neslućenih rszmera.A zasto priča o Partizanu?Slucajno?Ne budite naivni,stari spiner je to,jer najlakse je kad ti klub igra ocajno i po ko zna koji put tavori u evroligi medju poslednjima a navijaci negoduju sve vise,da se naravno skrene tema na nesto drugo..Šta?Pa naravno Partizan!Zvuči poznato?:))))
p

partizan111

pre 4 meseca

Nemoj da pakiš, be... :*
k

komentator

pre 4 meseca

Zašto nema komentara
N

Niko123

pre 4 meseca

Gledao sam na Prvoj, šta je covek sve pricao o Partizanu, umesto o svome klubu.Treba da se leči, mada mislim da je prekasno.
e

ehh

pre 4 meseca

pa ovo za Kampaca bas lici na vas
O

Oksi

pre 4 meseca

Svi vi treba da se lecite kad i dalje gledate ove kreature poput Covica i Terze, Ostoje i pa dobro ovi vasi iz FK su fantomi, kad gledate gostovanja prvorodjenog i ostalih satrapa.
p

pa on se i

pre 4 meseca

bavi samo partizanom, 10 godina blamaze u evropi nikoga nije zanimalo dok se partizan nije vratio u Evroligu, sada im smeta sto ima vise pobeda a oni za 10 godina ni top 8 pobedu.mutirani klub, bitan je samo partizan za skretanje teme sa neuspeha, kuzmica,raduljica i bitni da niko ne pita odakle lova za komplex na cukarici i kako sa megom i fmp- om imaju 56 :0 skor....4:0 krenu svaku sezonu...
G

Gost Kampaco

pre 4 meseca

Čovek je pričao i ispričao istinu; vidim da je partizanovce ta istina pogodila kao grom iz vedra neba. Pa pošto si koliko vidim kontuzovan obrati se lekaru dok ne bude kasno!
e

ejj

pre 4 meseca

Ostoja ne sme da stane
X

Xyz

pre 4 meseca

Sad bi svi voleli da jos saznaju iz kojih izvora ste obezbedili novac za budžet u paru
J

Jova1245

pre 4 meseca

Pa partizan je sve od drzave dobio a vise je đnoho od 20 mil eura. Tako da je izvor svezdi drzava isto za mir u drzavi.
e

evo ga

pre 4 meseca

Nisam ni sumnjao da ce se javiti posle par dana sa manjom cifrom od Partizana. U glavi samo Partizan
B

Beli grad

pre 4 meseca

Nista ni vi niste bolji, tacnije isto ste zlo vec 8 decenija. Ima da vas pogasimo i to cemo da uradimo sa najsladjim osmehom.
B

B.C

pre 4 meseca

Mnogo manje nego što smo mi u vašim glavama! Pa vi i kad igrate protiv drugih ekipa vrijeđate nas , ne navijate za svoje!...Bolesnici
J

Junker

pre 4 meseca

Obojica su se javili po malogu, da nesto pricaju jer je predizborna sutnja.
G

Gost 12345

pre 4 meseca

Meni je sad vec ovog coveka zao, na fabrici FMP je izgradio baskelend, pa ga srusio zbog stambeno-poslovnog konpleksa koji ce doneti ozbiljan novac, njemu pre svih. I ne razumem sta on zapravo sad prica i sta hoce. Pozdrav
m

mix91

pre 4 meseca

informisi se ko je prvo preuzeo investicionu gradnju pre nego sto lupas gluposti.....
G

Gost Poreznik

pre 4 meseca

Hoće da platite porez državi, a ne da se ponašate kao pijani milioneri !!!
K

Kabal xx

pre 4 meseca

Stvarno,ali stvarno si dosadan.
G

Giggs

pre 4 meseca

Sipaaaaj,nek boli jooš jačeee
j

jel

pre 4 meseca

jel ovo komanda stigla prvo limar sad ovaj?
S

SrbobrTele

pre 4 meseca

Duhovi lebde, mada su vece ovce ovi sto navijaju za Zvezdu.