Nemanja Nedović i njegova objava sa društvenih mreža (©fiba.basketball; screenshot - instagram.com)
Nemanja Nedović i njegova objava sa društvenih mreža (©fiba.basketball; screenshot - instagram.com)

Nedović krenuo iz Madrida za Berlin

Vreme čitanja: 1min | sub. 10.09.22. | 16:22

Reprezentativac Srbije na društvenim mrežama potvrdio da čeka leta za glavni grad Nemačke

Povredio se Nemanja Nedović u drugoj četvrtini utakmice sa Izraelom u grupnoj fazi Evrobasketa. Postojala je bojazan da neće moći da pomogne saigračima u nastavku kontinentalne smotre, ali Svetislav Pešić je optimistično istakao da je napravljen plan za rekuperaciju. Juče je bek srpske reprezentacije otputovao u Madrid na konsultaciju sa specijalistom i odradio terapiju kako bi ubrzao oporavak i po planu već danas krenuo za Berlin.

Košarkaš Crvene zvezde je na društvenim mrežama obelodanio da na madridskom aerodromu čeka let za glavni grad Nemačke, gde će se priključiti saigračima u reprezentaciji Srbije.

Izabrane vesti

Doktori i lekarsko osoblje srpskog tima su poslednjih dana uložili velike napore kako bi Nedoviću sanirali rupturu mišića lista. Nije sa saigračima juče ujutru krenuo put Berlina, već ka španskoj prestonici u cilju brže sanacije povrede kroz preporučenu terapiju.

Tako će se u toku dana priključiti srpskom taboru u Berlinu, gde će nastaviti sa daljim oporavkom. Dobra je vest što ostaje uz reprezentaciju i što sve ide planiranim tokom.


Nedovićeva objava sa društvenih mreža (Screenshot - instagram.com)Nedovićeva objava sa društvenih mreža (Screenshot - instagram.com)



tagovi

Nemanja Nedovićkošarkaška reprezentacija Srbijejuniorska košarkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara