(©Starsport)
(©Starsport)

Nemanja Gordić ponovo u Igokei

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.09.23. | 15:42

Povratak posle deset godina

Još petnaest dana ostalo je do početka nove sezone u ABA ligi, a klubovi se i dalje pojačavaju. Jedini predstavnik Bosne i Hercegovine, Igokea, u novu sezonu ući će znatno kvalitetniji nego što je to bio slučaj prošle sezone.

Poslednje u nizu pojačanje koje je zadužilo dres tima iz Laktaša je Nemanja Gordić. Iskusni 34-godišnji BiH plejmejker se tako u Igokeu vraća nakon punih deset godina. Poslednji angažman Gordić je imao u rumunskom Klužu, a u međuvremenu je igrao i za Budućnost, Lotomatiku iz Rima, Azovmaš, Cedevitu, i Mornar Bar.

Izabrane vesti

Javnost u Srbiji ga pamti i po nastupima u Partizanu, gde je igrao u dva navrata. U dresu crno belih, Gordić je u sezoni 2019/20 osvojio ABA Superkup i Kup Radivoja Koraća, dok je u sezoni 2012/13, sa Beograđanima bio šampion ABA lige, kao i osvajač Superlige Srbije.

Iskusni plejmejker će zasigurno predstavljati veliko pojačanje za Igokeu u narednoj sezoni, u kojoj će cilj biti da se obezbedi plasman u plej-of.

Osim njega, tim su već pojačali dvojica amerikanaca Džeki Karmajkl i Stefan Mudi, zatim bivši reprezentativac Srbije Marko Jeremić, crnogorski reprezentativac Zoran Nikolić, povratnik Edin Atić.

Nova sezona u ABA ligi startuje krajem septembra, a u prvom kolu Igokea će ugostiti Crvenu zvezdu.


tagovi

IgokeaNemanja GordićABA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara