Nevolje u carstvu? Golden Stejt poslao Grina na hlađenje zbog svađe sa Durantom (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.11.18. | 08:55

Bilo je teških reči na klupi, a rasprava se preselila i u svlačionicu

Košarkaši Golden Stejta uspeli su da savladaju Atlantu rezultatom 110:103 i oporave se ekspresno nakon poraza od Klipersa u produžetku, ali ono čemu su američki mediji posvetili veliku pažnju jeste odluka uprave Voriorsa da pošalje Drejmonda Grina na hlađenje posle svađe sa Kevinom Durantom upravo tokom gostovanja u Stejpls Centru.

Izabrane vesti

Nevolje u carstvu? Izgleda da se iza brega valja nešto veliko. Naime, Durant je bio ljut na Grina zbog toga što mu nije dao loptu u poslednjim trenucima četvrte deonice posle defanzivnog skoka, već je Drejmond pokušao sve sam da reši. Durant nimalo nije bio zadovoljan zbog toga i još tokom igre pokazao je koliko mu je zasmetalo što ga je saigrač izopštio iz cele situacije.

Kada su obojica došli na klupu, usledila je žestoka rasprava, očevici kažu da je palo i nekoliko teških reči, a cela rasprava preselila se u svlačionicu posle utakmice, po informacijama dvojice najuticajnijih košarkaških novinara Adrijana Vojnarovskog i Marka Spirsa.

Njihov kolega Šams Čaranija tvrdi da je Grin u svlačionici prozivao Duranta zbog toga što je ovaj u poslednjoj godini ugovora sa Golden Stejtom, što navodno u timu izaziva određene trzavice. Grin je Duranta, navodno, nekoliko puta nazvao i “kuč...m”, posle čega je reagovao čak i smireni Klej Tompson. On je pokušao da smiri celu situaciju uz objašnjenje da je bitno da ceo tim ostane na okupu.

Posle sagledane situacije, uprava kluba je Grina poslala na hlađenje jednu utakmicu, upravo ovu protiv Atlante, bez ikakve novčane kazne.

U trijumfu nad Atlantom Durant je ubacio 29 poena, dok je Tompson imao 24 koša. Utakmicu je propustio i Stef Kari zbog istegnuća prepone, a Stiv Ker je uči meča poručio da najbolji šuter današnjice nikada ranije nije imao problem s tom vrstom povrede.

Kod Atlante Kent Bazmor je ubacio 18, a Taurin Prins imao je 22 poena.

NBA - REZULTATI

Klivlend – Šarlot 113:89
/Klarkson 24 – Lemb 22/

Denver – Hjuston 99:109
/Moris 19 – Kapela 24/

Golden Stejt – Atlanta 110:103
/Durant 29 – Prins 22/

ISTOČNA KONFERENCIJA

ZAPADNA KONFERENCIJA


tagovi

Golden Stejt VoriorsKevin DurantDrejmond Grin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara