Komentari na vest

Nikoli Topiću stradalo isto koleno, ide na magnetnu rezonancu

M

Miloschichcih

pre oko 1 mesec

Slika i prilika toga sta se desava kad napravis pogresan korak. Umesto ostanka u megi i igri u klubu koji garantuje odlican vrhunski rad sa mladim igracima on je izabrao prelazak u politicki klub koji ume samo da unistava mlade igrace sto pokazuju na delu godinama vec. Zao mi je momka iskreno ali dve povrede ovakve, znak je jasan da od nba nema nista i da je pitanje kakav ce se uopste vratiti i kada. Kad ti covic i misko kuju sudbinu to tako bude
R

Rokoko

pre oko 1 mesec

Nije izabrao prelazak nego je Zvezda prekinula pozajmicu (da momak je ponikao u Zvezdi), nije poput "reprezentativaca" iz Partizana, posto vec klub stavljas ispred svega (reprezentacije, srpstva, pa i karijere i zivota tog mladog momka), prebroj kad brojis vec koliko je reprezentativaca bilo iz PartizanIgokee na svetskom prvenstvu Milutinov, Bogdanovic, Marinkovic i Avramovic, od toga niko ponikao u PartizanIgokei, ali igracki sazreli da ne bude da samo kritikujem, gde su ostali? koliko ih ima u klubu koji je poznat po radu sa mladima :-) da nisu Naneli, Panter, Ledej, Kaminski, ... i ostali ti koji su od rane mladosti u PartizanIgokei??? 4 velika potencijala ste upropastili u poseldnje 3-4 godine Partizanovu bebu Koprivicu, Zvezdine bebe Trifunovica i Vukcevica, a donekle i bebu Koteza Smailagica (mada je on ogranicen), gde su vama igraci????
N

Ngg

pre oko 1 mesec

42 slobodna bacanja,mašala. Dečku brz oporavak.
z

zeznuto

pre oko 1 mesec

Kad krene ruptura ukrstenih ligamenata i prelom zadnjeg roga meniskusa, kao mom slucaju,kad se oporavis,sve radis i igras sa strahom i nikad nisi i neces biti ni 20% od onoga sto si bio. Pa nema sportiste koji se vratio posle operacije ukrstenih ligamenata,pa da li ih operisali najveci ortopedi u Barseloni,Minhenu ili Majamiju,a da se vratio u punom svetlu sportu. Cim nemas vise slobodu cimni,levo, desno,nem a tu leba.
S

Sale442

pre oko 1 mesec

@Lično ja Nije pokidao ligamente, niti je imao otvoreni prelom. Oporaviće se od ovoga. U Zvezdu se vratio, jer je želeo, a ne zato što je tako Čović rekao. Manje se bavi teorijama zavere.
Z

Zvezda 91

pre oko 1 mesec

Nije ni počela karijera a vec je pod znakom upitnika...
J

JosRada

pre oko 1 mesec

On secmnogo zalece,ali mnogo. Nekako ne igra lagano, mirnije, trezvenije,pola od svog oca da ima od navedenog,odlican bi bio. Sut mu je tvrd,mnogo los,nema nekog u,tako da se oslanja nažalost na ulaz u reket koji ga košta mnogo.
R

Realno istina

pre oko 1 mesec

Brz oporavak i karijeru za pamcenje.
P

Pavo

pre oko 1 mesec

Ja neznam sto uzdizete ovog momka,prosjek suvi pa onaj Djurisic iz Mege je za njega Kobe Brayant
d

dragojlo

pre oko 1 mesec

Taj Djurisic mu je vodu nosio u prvom delu sezone uopsteno govoreci kroz mldje kategorije u reprezentaciji djurisic je Robin a Topic Betmen u d.pe ti metnem
G

Gost 1989

pre oko 1 mesec

Samo da nebude drugi Nemanja Aleksandrov.
K

Kalabasas

pre oko 1 mesec

ACL delimična ruptura pa su mislili da do drafta razvuku, saniraju,mislili su mlad je... Ali tu pomoći nema da može da se krpi Real bi krpio...Ali posle dva dana objave samo militao 8meseci,alaba 9meseci... I to je to... Brz oporavak...i vasa se tako povredio...pa je uzeo 2EL...
I

Immobile

pre oko 1 mesec

2 puta obnovio tu povredu, Vasa Micić.
S

Samo jako Tope

pre oko 1 mesec

Ne treba likovati,ovakav je onakav.Dečko je tek krenuo,ima glavu za košarku i trebao bi da bude nosilac reprezentacije.Da postane igrač u Zvezdi i kao Bogdanović krene da kida.Samo podrška,samo to,jer je baš talenat.
G

Gostara

pre oko 1 mesec

On je sa Zvezdom zavrsio. Treba da ide direktno na draft i da se ne vraca vise u ovo sranje od Evrolige. Ocigledno se nije oporavio od prve povrede, a mi smo ga povredjenog vratili. Tako je Durant nedovoljno oporaljen usao u seriju sa Reptorsima pa je samo sjebo jos vise i dve godine bio povredjen. Bukvalno smo mu se popisali na karijeru zbog nekog kao trofeja kojeg se nece ni secati za pet godina.
d

dedek

pre oko 1 mesec

Vidim da dosta ljudi komentariše po mrežama da je staklen dečko ali mislim da se ne radi o tome. Potrebno je napraviti analizu zašto mu se konstantno dešavaju povrede u Zvezdinom dresu a nisu dok je igrao za Megu, tamo je igrao po 30+ minuta, dobro zagrejan i na mekšem nivou utakmica protiv osrednjih ABA ligaša bez nekog pritiska, u Zvezdi nakon zagrevanja pre utakmice presedi na klupi po 15 minuta, ohladi se i onda ga takvog ubaci trener na prejak intenzitet Evrolige ili Večitog derbija nekoliko minuta pa opet na klupu i sve tako. To može kod iskusnih igrača kojima je formirano telo ali ne i kod njega koji je tek napunio 18, znači da još uvek raste i formira mu se telo pa su mu i kosti meke i takav intenzitet je za njegovo telo previše. Iako je Megu igrački debelo prerastao mislim da je to bila najbolja opcija za njega još neko vreme dok i fizički ne bude kompletan, ne vidim čemu žurba da mora odmah u NBA kad će za godinu-dve i dalje biti klinac. Bolje sad malo žrtvovati pa da postane svetski as nego preforsirati telo povredama pa da narednih 20 godina slušamo i pričamo kakav je igrač mogao da bude a nije postao.
P

Povreda u Megi

pre oko 1 mesec

@dedek Ne lupetaj, u Megi dok je igrao takodje polomio nos,nosio masku na licu 2 meseca,informisi se malo pre nego sto pises nebuloze!
M

Manche

pre oko 1 mesec

Kakve veze lom nosa ima sa ovim sto je covek napisao. Ko sve komenatrise, uzas.
R

Rodman93

pre oko 1 mesec

Da, inače nosom se igra 90% sportova, košarka se ne može zamisliti bez igranja nosem, ako nos me treniraš, ako nos ne zagriješ pred meč, zna vrlo biti nezgodno, zbog povrede nosa možeš pauzirati i do 12 godina, nos je nešto najvažnije što trebaš trenirati otkad počneš trenirati bilo koji sport. Nos je sve. Bože šta sve neću pročitati... 👃
С

Сале2323

pre oko 1 mesec

Повреда у Меги@ Ауууу рођаче, па какве везе има лом носа са руптуром лигамената колена, или шта је већ код Топића било. Човек је лепо објаснио, а сами стручњаци лекари и физио знају о чему се ради. Неки играчи, њихова тела један ритам игре трпе, други не. Тело им се привикне на један, па ускоче у други и ето повреде. Не срамоти се леба ти!
S

Savo 989

pre oko 1 mesec

na proslom derbiju kad se povredio poceo je kao starter. Glupo je bilo sta bilo kome pripisivati. Mislim da Zvezda ovde uopste nije kriva cak naprotiv, niti je ikada forsirala da se neki igrac vrati ranije iz povrede. Pre prve povrede odigrao 2 i 1/2 utakmice, sada isto tako, o svemu se vodi racuna minutaza sve sve, ostao na oporavku koliko dugo. jednostavno ili losa metoda lecenja ili nema srece.. Daj Boze da se vrati sto pre.
B

Borislav III

pre oko 1 mesec

Pa gde sad Nikola pre drafta da se polomis, kakav maler!
S

Soichiro

pre oko 1 mesec

Izgleda slaba kolena... To se ne leci... Steta
g

gunnersi

pre oko 1 mesec

Nekako uvek Ledej bude uz igraca kada se povredi
L

Lično ja

pre oko 1 mesec

Navijam za Partizan, i Zek jeste prljav igrač, mada ni blizu toliko koliko mu pripisuju, ali ovo baš nema veze sa Zekom, pipnuo ga nije. Bolje se obrati Čoviću, ili ko je već zaslužan za forsiranje dečka, umesto da ga puste da odigra sezonu u Megi, i ode na draft, a ne da ga drndaju bezveze. Da ne pričam o tome koliki je period oporavka nakon prethodne povrede koju je imao (isto koleno). Ali pretpostavljam da je i to za dobrobit srpske košarke. Nadam se da nije teža povreda, a bojim se da jeste, jer je dečko normalan i van terena i više od toga, vaspitan, to znam provereno. Plus se plašim da će propustiti Olimpijadu, mislim da bi ga Kari zvao sigurno.
B

Bnm

pre oko 1 mesec

A STO ON GA KAO POVREDIO?? J.BO VAS ON I SVI VAM SE IZLOMILI DABOGDA
g

gost1978

pre oko 1 mesec

za ovo sto se desilo, sram da te bude
g

gunnersi

pre oko 1 mesec

Da li sam napisao negde da ga je Zek povredio? Samo sam rekao da se namesti da on uvek nekako nadje uz igraca koji se povredi, juce on to svakako nije uradio.
s

steta

pre oko 1 mesec

il se vrati u megu il pocni nesto radit
M

Mučak

pre oko 1 mesec

Decko je mlad, ne mora ni da izadje na draft ove godine.. i posle 2 god ce biti u prvih 10 na draftu.. Samo lagano, ovo ga moze učiniti jačim !
@

@mučak

pre oko 1 mesec

pa ti ne znaš šta pišeš. Ako je opet otišlo isto koleno i ako je istina da je ACL bio u pitanju prošli put. da nije pokidao skroz već da je bilo nešto u vezi sa tim, on je završio sa ozbiljnom košarkom. Ili ne daj bože ako je sad ACL, teško će se oporaviti. I da, ko će njega da uzme za dve godine u prvih deset pikova, šta pričaš? Niko nije lud da troši tako visok pik u kojem se dovodi noseće lice franšize ili bitan igrač iste za nekog kome je koleno uništeno sa 18 godina. Daj Bože da nije ništa strašno, ali nažalost ne verujem da je slučajnost to što mu se dva puta dešava ovo.
M

Malimoj

pre oko 1 mesec

Upropastise decku karijeru. Sve i da mu nije nista,veceras je u najboljem slucaju pao u drugi deo drafta.
B

Bisko

pre oko 1 mesec

Nadam se da je ok. Sve i da nikad ne zaigra u NBA ne znači da ne može imati uspešnu karijeru.
S

Steta

pre oko 1 mesec

Za momka. Valjevac dolazi iducu uz pomoc staka. Gotovi su. Sudjenje nece videti ovakvo u svoju korist narednih 2 sezone. 3:1 za Partizan ali laganih.
i

izgubili derbi 4x

pre oko 1 mesec

@Steta U sva 4 zadnja derbija i u Kupu smo vas omeltali i pocistili,gubite ABA i sl.sezone se vracate u EK koji ste igrali 15 zadnjih godina!
G

Grobarcina

pre oko 1 mesec

Dobiste 4 puta ali opet gubite Aba ligu na kraju
D

Decenijasi

pre oko 1 mesec

@Grobarcina Jel isto ko zadnjih 13 godina koliko titule i EL videli niste,jel isto tako?
m

miha1990

pre oko 1 mesec

Jel se seća neko Nemanje Aleksandrova? Kako mi ovo sve liči na njega da ne čuje zlo. Mnogo mi je žao malog Topa.
V

Vasilis

pre oko 1 mesec

Lepo je onaj momak napisao na prvoj vesti, prosto se rodis tako. Budes kao stena, nema povreda, a neko staklen. Kakvi sve karijere propale zbog povreda..Nadam se da Top nije jedan od tih.
m

msm

pre oko 1 mesec

Zao mi je Nikole ali ovo su mi raznatovic i covic doneli prelaskom u zvezdu. Mogao je da ostane u Megi i privede lepo sezonu kraju.

VecaBg1971

pre oko 1 mesec

Ajde bre grobare ne lupaj, kakve veze ima Zvezda sa ovim, cekala ga posle povrede, otkad je proglasen zdravim 3 meseca. Koliko ste zlobni da je to strasno, sutra da padne kisa vi cete kriviti Zvezdu....neverovatno
z

zolaaaapfc

pre oko 1 mesec

Na stranu sve..stvarno velika steta, drzi se momak..