Komentari na vest

Obradović: Moramo da igramo bolju odbranu, problem su bespotrebne greške kao posledica dekocentracije

M

Marrkooo

pre preko 1 godinu

Malo domaćih igrača,gro tima čine stranci,većina naših igrača neće da igra kod Željka jer viče na njih i daje im šansu na kašičicu.Željka ne zanima da razvija igrače,već samo rezultat.
G

Gost87

pre preko 1 godinu

Željko, legenda si. 🖤 Ali kada vidim ovog momka Trifunovića da igra najezim se. Nije on za nas.
P

Pakao

pre preko 1 godinu

Nemoj slucajno da dovedete kojeg centra ili 4, nek Lesor crkne.
r

realan 2

pre preko 1 godinu

igramo sa 6,7 igraca, ostali su tu da odrade po 5 min.... ne moze se tako izdrzati sezona... nema pleja, nema petice da zameni lesora... lesor ce za 7 dana odigrati 4 utakmice sa preko 30 minuta... dokle ce izdrzati? ako madar i balsa ne mogu kvalitetno da igraju 25 minuta protiv sc-a, protiv koga mogu?
p

pa sad bas

pre preko 1 godinu

Kako 6-7 igraca? Naneli, Panter, Ledej, Lesor, Madar, Andjusic, Papapetru, Egzum?Navedoh vec 8 sa velikom minutazom, 6-7 nije isto sto i 8, a mislim da sam nekoga i zaboravio, ali dobro.
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Centra ima tj centara. To što im Željko ne daje šansu je druga stvar. Koprivica vam je dobar deo prošle sezone bio ponajbolji centar, ali nažalost neće dobiti šansu.
S

Srboljub

pre preko 1 godinu

Nba Partizani ovo je predsezona.Pali se mašina
O

OVO JE ISTINA

pre preko 1 godinu

PLEJ I CENTAR. BEZ NJIH SMO MIZERNI. TESKO DA NEKOG DOBROG POBEDIMO.
M

MVPČAČAK

pre preko 1 godinu

Da, to je ključno, plej i centar, inače brodolom.
M

Mk

pre preko 1 godinu

Željko penzija... Sale Djordjevic za trenera, grizli bi odbranu retko ko bi nam ubacio preko 70 poena. I imali bi vece sanse za titulu posto je čovek doktor za nacionalna prvenstva.. Titula u Italiji sa Virtusom, titula u Turskoj sa Fenerbahceom
M

Molimo

pre preko 1 godinu

Prtizan da promjeni nacin pljacke. Ovaj sa bonusom za protivnika, posle minut zadnje cervrtine je vec odavno procitan, smjesan i zastario. Vec vidjen 1000x
О

Обрадоглу

pre preko 1 godinu

Пензија.
G

Gost123456

pre preko 1 godinu

najveca greska koju pravis jeste rasporedjivanje uloga, 6 igraca igra utakmicu ostalih 6 samo ucestvuje. Dobice on dosta utakmica dicice se odma u nebesa ekipa i onda tako kad budu najbitnije tekme ce se pasti :)
S

Sani Boj

pre preko 1 godinu

I sta si rekao? Ništa. Pa to svi znamo, ali zasto je to tako. Sam si birao igrace, ti vodis treninge i utakmice i evo druga godina sve isto, iste greske se ponavljaju. Ovo je bruka i sramota. Vecina bivsih igrača je totalno razočarana vođenjem tima i prosle i ove godine, ali iz poštovanja cute. Da ne nabrajam sve, ali da li je moguce protiv Baskonije da plej od 178 cm vodi loptu od svog kosa i šutira preko Ledeja i Pantera i da ga niko ne faulira. Sto Zeljko sa klupe nije vikao pravi faul nego cuteci posmatrao. Za mene bar, sve do sada uradjeno, tesko razočaranje.
Z

ZV

pre preko 1 godinu

Vikao brt,ali na srpskom pa ga niko nije razumeo.
D

Dajvak

pre preko 1 godinu

Da poznaješ Žocov stil znao bi da on uvijek brani zadnji šut i nikad ne pravi faul.
S

Statler

pre preko 1 godinu

Ne znam šta si očekivao. Ekipa sastavljena skoro u potpunosti od stranaca koji bilduju svoju statistiku. Igra se svodi na individualne poteze, džaba Žocu što menja farbu.