Željko Obradović (©Starsport)
Željko Obradović (©Starsport)

Obradović: Moramo da igramo bolju odbranu, problem su bespotrebne greške kao posledica dekocentracije

Vreme čitanja: 2min | ned. 16.10.22. | 23:36

„Radimo, pričamo, analiziramo, igrači su svesni svega“, rekao je trener Partizan Mozzart Beta

Nije dobro Partizan Mozzart Bet počeo sezonu u Evroligi. Dva poraza, od kojih onaj na neverovatan način u Vitoriji u petak, ostavili su traga na crno-bele. Studentski centar je namučio četu Željka Obradovića koja je tek u poslednjoj četvrtini uspela da slomi otpor gostiju iz Podgorice.

Izabrane vesti

Najbitnije je da smo pobedili. Videli smo reakciju igrača posle poraza u Vitoriju. Imali smo samo jedan trening između mečeva, ali šta je tu je. Kako je nama, tako je svima. Studentski centar je odigrao dobru utakmicu. Trudio sam se da rasporedim minute svima, a jedino što nije dobro što je puno igrao Lesor. Tako je situacija bila. Čekamo navijače u utorak na premijeri protiv Milana u Evroligi“, rekao je Obradović na konferencije za medije.

Napad dobro funkcioniše, odbrana je i dalje slabiji deo tima.

Moramo bolju odbranu da igramo. Igrali smo mnogo bolje defanzivno u Vitoriji nego u Berlinu protIv Albe. Izgubili smo taj meč na način kako smo izgubIli. Imali smo dobre trenutke, ali i pravili neke katastrofalne greške. Sutra imamo jedan trening da pripremimo utakmicu s Milanom. Radimo, pričamo, analiziramo, igrači su svesni svega. Verujem u njih, imaju moju punu podršku. Greške su sastavni deo košarke, ali su problem kad su bespotrebne koje dolaze kao posledica dekoncentracije“.

Posledica meča u Vitoriji su bile očigledne i u duelu sa Podgoričanima.

I da smo dobili meč u Vitoriji, morali smo da razmišljamo o narednom meču. Ostalo je sigurno u podvsesti. Dali smo i sada veliki broj poena, ali moramo u odbrani mnogo bolje. Sada imamo povoljan raspored, igramo većinu mečeva kod kuće ovog meseca, treba to da iskoristimo“, zaključio je trofejni stručnjak crno-belih.



tagovi

KK PartizanŽeljko ObradovićStudentski centarABA liga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara