Marina Maljković (© Star Sport)
Marina Maljković (© Star Sport)

Obradović poslao poruku Marini Maljković - bolju utakmicu nije gledao

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.04.23. | 16:28

"Dobila sam poruke od ljudu koji poznaju košarku, jedan od njih je Željko Obradović", priča Marina Maljković

Selektorka reprezentacije Srbije Marina Maljković, njena pomoćnica Ljubica Drljača i naše reprezentativke Ivana Raca i Mina Đorđević postale su šampionke Evrope sa Fenerbahčeom! Fenerbahče je u finalu Fajnal fora u Pragu ubedljivo savladao turski Mersin, čije boje brani naša reprezentativka Aleksandra Crvendakić, rezultatom 99:60 (29:17, 28:7, 20:20, 22:16).

Klub ut Istanbula sada ima u svojoj istoriji šampiona Evrope u muškoj konkurenciji kada je Željko Obradović bio trener, a sada je i ženska sekcija pokorila Evropu sa Marinom Maljković.

Izabrane vesti

"Dobila sam poruke od ljudu koji poznaju košarku, jedan od njih je Željko Obradović. Svi su mi rekli da bolju utakmicu odbrambeno i napadački nisu gledali za 30 godina. Možete zamisliti kako sam se osećam", rekla je Maljković.

Maljkovićkin tim je dominirao od prvog minuta, pa pobeda Fenerbahčea ni jednog trenutka nije dolazila u pitanje, iako je na drugoj strani Crvendakić bila vrlo dobra, a šansu su dobile i Raca i Đorđević

Marina Maljković je tako stigla do još jednog velikog trofeja u svojoj karijeri. Podsetimo, ima dva evropska zlata (2015, 2021), evropsku bronzu (2019) i bronzu na Olimpijskim igrama (2016), dok je na klupskom nivou osvojila Evrokup sa Galatasarajem 2018. godine.


tagovi

Marina MaljkovićŽeljko Obradović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara