Komentari na vest

Obradović posle pobede u Baru: Nisam zadovoljan napadom, pričaćemo na treningu

a

argh

pre preko 1 godinu

Koliko novinari ne poznaju košarku, to je strašno, a o običnim navijačima da i ne pričam. Samo gledate statistiku. To što neko promaši sve, dešava se, ali bitne su odluke, razumevanje i čitanje igre, kako u odbrani, tako i u napadu. Mislite da je košarka kao fudbal, ali mnogo je kompleksnija da bi je razumeli.
G

Gorstak

pre preko 1 godinu

Pa mozda je nepoznavanje kosarke kad neko ima 10 suteva, i to vecinom otvorenih kao na treningu, i ne da kos, ali kad se Panteru to ponavlja u serijama kao prošle godine, onda je pre rec o igracu ogranicenog kvaliteta. Ne zna sam da izgradi poziciju i onda nerezonski sutira sa 7,8 netara i naravno promasuje, juce to nije bio slucaj, ali tim gore po njega.
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

E moj Obradoviću.Nekada si bio strah i trepet za igrače a sada ti gaće spadaju pred jednim Panterom.
T

To mi radi

pre preko 1 godinu

Dobio 20 razlike, ubacili preko 80 poena i nije zadovoljan napadom. . . Voli da bude demagog posle svakog meca, aj u 100 marki da gubi sledecu u EL? I opet ce da drzi govor posle meca
A

Alooo

pre preko 1 godinu

20 razlike za partizan protiv zalgirisa
c

crnaovca

pre preko 1 godinu

Kebino poreklo i moral severine, takavi ste vi sa severne tribine.
@

@crnaovca

pre preko 1 godinu

Franjino poreklo, i moral Severine takvi ste vi sa Juzne tribine.

Grobari

pre preko 1 godinu

Izmislite neki vas slogan a ne nase da kradete i to bar malo da ste orginalni nego kopirate skoro potpuno isto ,,Severina" zbog toga to ide uz vas.
l

ljubanjac

pre preko 1 godinu

Hajde sad Žoce, jednom u životu progutaj sujetu, vrati Dalasa Mura i otpusti Pantera. Prošle godine uz Zagorca ubedljivo najgori naš igrač, jedini koji je morao biti otpušten, a on još dobije i kapitensku traku kao nagradu za katastrofalne partije. Ove sezone je samo nastavio u istom ritmu, ne računajući jednu utakmicu. Momak jednostavno ne zna.

Joco Inter

pre preko 1 godinu

Panter polako počinje da bude 'problem'. Igrač koji treba da bude lider i glavni poenter odigra jednu dobru u deset mečeva.. Da prestane da glumi Kevina Durenta.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Jedan je Zeljko Obradovic komsije nadam se da to shvatate.
l

lion zion

pre preko 1 godinu

ajde ne proseravaj se
R

Risorgimento

pre preko 1 godinu

Mornar je ogranicena ekipa koja igra divlju kosarku. Ako ih krenu trojke onda su u igri, ako stane sut gube 20 razlike, kao veceras protiv "Milionariosa" u crno-belom.
G

Grgurrr

pre preko 1 godinu

Inace milioni su rezervisani samo za FMP. Sto jes jes imate tradiciju, evropski ste velikan ali sutra malo. Evo da znas unapred, FMP ove sezone uzima samo kup Srbije.
A

Alkos

pre preko 1 godinu

Nisi zadovoljan panterom ostali su korektni bili