Željko Obradović (© ABA liga)
Željko Obradović (© ABA liga)

Obradović posle pobede u Baru: Nisam zadovoljan napadom, pričaćemo na treningu

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.10.22. | 23:17

"Panter je bio najmanji problem što se napada tiče, sve odluke su bile rezonske, sve otvoreni šutevi. Ostali su imali problem sa odlukama", rekao je trener Partizan Mozzart Beta

Upisana je četvrta ubedljiva pobeda Partizan Mozzart Beta na startu ABA lige. Posle utakmice u Baru, trener Željko Obradović je analizirao meč istakavši da je tim dobro radio, ali da mu se nije svidela igra u napadu.

Izabrane vesti

"Napravili smo analizu pre utakmice kako bismo videli šta je potrebno da pobedimo. Agresivnost u odbrani nam je donela dosta toga dobrog na ovom meču. Što se tiče napada, nisam zadovoljan. Pravili smo loše odluke, nervozni smo bili. Sasvim sigurno ćemo pričati o tome na narednom trenignu", počeo je obraćanje trener crno-belih.

Partizan je u ovaj meč ušao posle sjajne pobede u Evroligi nad Virtusom iz Bolonje.

"Pretpostavljam da je taj meč uticao na samopouzdanje igrača. Posle meča protiv Olimpije iz Milana koji smo izgubili, isticao sam dobre stvari, a bilo ih je dosta. Uvek ima dobrih stvari na svakoj utakmici, kao što i u pobedi ima loših stvari"

Čini se da je ipak ključ pobede ležao u činjenici da je Deron Rasel zaustavlje na svega devet poena.

"Jasno je koliko je on bitan za igru Mornara. Ako neko ima prosek preko 40 poena, a sada ima devet... ipak, bitnije od same brojke su njegovi procenti šuta. Tu je pokazatelj da je cela ekipa radila na njegovom zaustavljanju. Čestitke timu na angažmanu"

Skoro ceo tim crno-belih je odigrao dobro, ipak jedan od igrača koji nije bio na nivou je Kevin Panter. On se nije upisao u listu strelaca, promašio je svih 10 šuteva iz igre.

"On je bio najmanji problem što se napada tiče, sve odluke su bile rezonske, sve otvoreni šutevi. Ostali su imali problem sa odlukama, nerezonski šutevi, faulovi. Svaki igrač koji je otvoren i ima poziciju neka šutira".

Odličan meč odigrao je Balša Koprivica koji je imao osam poena i devet skokova.

"Balša je odigrao jedan deo utakmice veoma dobro. Igrajući na poziciji pet, neke stvari mora da prepozna bolje. On je čovek koji će u svakoj situaciji morati da pomaže saigračima. On je bio u stanju da pomogne, problem je kada iz nekog drugog razloga kada ne prati loptu. Ova igra ne može da se igra ako se ne prati lopta", završio je Obradović.


tagovi

Željko ObradovićKK PartizanPartizan Mozzart Bet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara